Προς το περιεχόμενο

Τα δεδομενα ...εχουν βαρος ???

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και να γελασει καποις επιτρεπεται !!! Μου ηρθε ξαφνικα αυτη η χαζη απορια ...Ενας δισκος ας πουμε 500αρης αδειος απο δεδομενα ζυγιζει λιγοτερο σε βαρος απο καποιον γεματο δισκο με ιδια χωρητικοτητα ???

Ειπαμε...Το γελιο επιτρεπεται !!!

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

όχι όπως και ο εγκέφαλός σου τώρα ζυγίζει περισσότερο απ' ότι όταν ήσουν μωρό παρ' όλο που λίγα δεδομένα γράφτηκαν...

Το γέλιο είπες επιτρέπεται ε?

Δημοσ.

ρε Γιάννη πραγματικά πες μου, πόσο βαριόσουν τη στιγμή που σκέφτηκες αυτό το πράγμα? :lol::lol::lol:

πάντως δεν νομίζω να έχουν.... βάρος τα... δεδομένα:shifty: ;)

Δημοσ.

Το γέλιο είπες επιτρέπεται ε?

Φυσικα...Το ξεκαθαρισα !!!!:-D:-D

ρε Γιάννη πραγματικά πες μου, πόσο βαριόσουν τη στιγμή που σκέφτηκες αυτό το πράγμα? :lol::lol::lol:

πάντως δεν νομίζω να έχουν.... βάρος τα... δεδομένα:shifty: ;)

Μαλλον κουρασμενος ειμαι !!!!:shock::shock:

Δημοσ.

Κανένα απολύτως, μάλιστα ολόκληρο το ίντερνετ από ότι είχα διαβάσει ζιγήζει το πολύ λίγα γραμμάρια. Εάν λοιπόν ζιγήσεις τον σκληρό σου πριν την αποθήκευση και μετά δεν θα δεις διαφορά. Σε κάποιες μνήμες τα ηλεκτρόνια και άλλα σωματίδια που απαιτούνται έχουν απειροελάχιστο βάρος εάν λοιπόν σκέπτεσαι να συμπιέσης τα αρχεία σου για να κουβαλήσεις πιο εύκολα τον υπολογιστή τότε ... λυπάμαι αλλά άδικός κόπος.

Δημοσ.

μηπως εβγαλες κανενα δισκο απο κανενα pc και σου φανηκε πιο βαρης ???:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: <<<<<το γελιο ειπες επιτρεπετε

Δημοσ.

παντως αν το σκεφτητε σε επιπεδο ηλεκτονιων τοτε το βαρος το αλλαζει, οταν μαγνητηζει την περιοχη η κεφαλη ,ειτε αλλαζει το σπιν των ηλεκτονιων ειτε προσθετει ταση, δηλ ηλετρονια στα plates, αρα λογικα πρεπει να αλλαζει....

μαλλον ηπια παραπανω....καληνυχτα

Δημοσ.

Δύο κιλά, πλάκα θα είχε.

παντως αν το σκεφτητε σε επιπεδο ηλεκτονιων τοτε το βαρος το αλλαζει, οταν μαγνητηζει την περιοχη η κεφαλη ,ειτε αλλαζει το σπιν των ηλεκτονιων ειτε προσθετει ταση, δηλ ηλετρονια στα plates, αρα λογικα πρεπει να αλλαζει....

μαλλον ηπια παραπανω....καληνυχτα

Σε αυτό που λες συμφωνό, αλλά όπως προείπα μιλάμε για μικροποσά. Δηλαδή δεν ήπιες πολύ αλλά εάν το φιλοσοφήσεις και άλλο σε βλέπω να ξεφεύγεις.:lol:.

Δημοσ.

Μάλλον μόνο εγώ βρήκα την ερώτηση ενδιαφέρουσα δηλαδή.

Για απάντηση κι εγώ διαλέγω το ότι δεν έχουν βάρος καθώς αν είχαν τότε θα είχαμε ανακαλύψει την τηλεμεταφορά ύλης.

Εδώ μιλάμε για πληροφορία και η πληροφορία δεν έχει βάρος.

Δημοσ.

αλλαζει το βαρος οσο αλλαζει απο τοθς κοκους σκονη που μπορει να εχουν σκονισει τον δισκο.

και το αστειο.οταν γεμισεις εναν 500 αρι δισκο καλο θα ηταν να εχεις παει πιο πριν γυμναστηριο.:)

Δημοσ.

To αρχικό ερώτημα προσωπικά μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Θα ήθελα να μάθω κατά πόσο ένας δίσκος γεμάτος δεδομένα έχει διαφορετικό βάρος από ένα που δεν έχει δεδομένα (το ξέρω ότι μιλάμε για διαφορές απειροελάχιστες, αν υπάρχουν). Το ίδιο βάρος έχει ένας δίσκος γραμμένος με 0 σε σχέση με ένα δίσκο γραμμένο με 1; Διαφορά βάρους θα προέκυπτε αν προστίθενται ή αφαιρούνται ηλεκτρόνια από κάποιες περιοχές, ανάλογα με το μαγνητισμό τους. Θα μπορούσε να μας δώσει μια τεκμηριωμένη απάντηση κάποιος με εξειδικευμένες γνώσεις Φυσικής;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...