-WISE- Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 μμμμ...ναι εχω κανα δυο θειους που πουλανε.... μπορω να κανω και το αλλο!να βαλω αυτο για 3 μηνες να κανει τη δουλεια του και μετα ξαναβαζω αυτο που εχω!
PETROS13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 σωστό και αυτό.! πάντως για να ξέρεις..έχω δοκιμάσει σε αρκετούς υπολογιστές αρκετά antivirus όπως : Norton, kaspersky, Nod 32 , Mcafee, Panda , Avast, Avira. το Avira είναι το πρώτο που με κάνει να είμαι τόσο ευχαριστημένος. ίσως επειδή υποπτεύεται αρκετά πράγματα, αλλά γενικά κάνει καλή δουλειά..
panos_kr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Να πω και εγω την γνωμη μου μιας και το ειχα παθει και εγω αυτο πριν κανα 2 μηνες.Λοιπον ειχα το nod32 σαν antivirus ενα πρωινο αρχησε να μου πεταει παραθυρα αβερτα αρχησα λοιπον και εγω τα scan και καθε φορα εβρισκε και αλλο trojan η worm και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις αφου επιστρατευσα 4 διαφορετικα anti-spyware και αλλαξα το antivirus μου στην free εκδοση του antivir - antivirus και εκανα το πρωτο scan τελικα απαλαχτηκα και το PC γλητωσε το format που ειχα προγραμματισει να κανω αν συνεχιζε ετσι.Το συμπερασμα που εβγαλα ηταν οτι μαλλον το επαθα αυτο επειδη ειχα το nod32 σπασμενο και οχι γνησιο ετσι δεν εκανε update και δεν περνουσαν αβερτα.Αρα σου προτεινω να βαλεις κατι που να μπορεις να κανεις update συνεχως.... sorry για το μεγαλο ποστ
-WISE- Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 μπορει να υποπτευεται ρε παιδι μου..αλλα εχει καλο σκαν?γτ το να υποπτευεται δεν λεει και πολλα αν ηδη εχεις τον ιο σοτ πισι σου. δηλαδη Πανο λες το προβλημα να ειναι οτι ειναι σπασμενο.αλλα ρε συ το avγ που εχω δεν ειναι σπασμενο.
PETROS13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 μπορει να υποπτευεται ρε παιδι μου..αλλα εχει καλο σκαν?γτ το να υποπτευεται δεν λεει και πολλα αν ηδη εχεις τον ιο σοτ πισι σου.δηλαδη Πανο λες το προβλημα να ειναι οτι ειναι σπασμενο.αλλα ρε συ το avγ που εχω δεν ειναι σπασμενο. το σκανάρισμα είναι πολύ καλό. βέβαια όταν βρει κάτι σταματάει.γενικά βρίσκει ρκετά πράγματα.. παράδειγμα.. δοκίμασα ένα αρχείο που έχω που έχει μια συλλογή από διάφορους ιούς - trojan (πάνω από 1000 στο σύνολο..) το Nod32 μου είχε εξουδετερώσει αρκετούς και είχε αφήσει γύρω στα 150.. το avira μου άφησε 3 μόνο που τα θεωρεί αβλαβή.. ο Πάνος είπε μήπως είχε σχέση με τα update αλλά με βάση τα λεγόμενα και των 2 μας σου λέμε να δοκιμάσεις έστω για 1 μέρα Avira
-WISE- Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 χαχαχα!τοτε θα το τιμησω.avira ειναι αυτο.αν ομως δεν πιασει....τοιχο τοιχο φιλτατε!!! καλα ρε γτ δεν κοιμασαι και μεχεις κανει βρικολακα για να απανταω στα μηνυματα σου?ΛΟΛ
PETROS13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 χαχαχα!τοτε θα το τιμησω.avira ειναι αυτο.αν ομως δεν πιασει....τοιχο τοιχο φιλτατε!!! καλα ρε γτ δεν κοιμασαι και μεχεις κανει βρικολακα για να απανταω στα μηνυματα σου?ΛΟΛ Θα πιάσει μην ανησυχείς ! :shock: αμάν 2 η ώρα.. έχω και δουλειά αύριο.... άντε τα λέμε... Περιμένω εντυπώσεις από το Avira και τι έγινε με τα μηνύματα που σου βγαίνουν.
-WISE- Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 ΟΚ!αντε καληνυχτα φιλτατε και σευχαριστω για τη βοηθεια οπως και τα αλλα τα παιδια!μην ανυπομονεις ομως τοσο πολυ για το αποτελεσμα γτ μπορει να μην το δοκιμασω αμεσα!
PETROS13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 ΟΚ!αντε καληνυχτα φιλτατε και σευχαριστω για τη βοηθεια οπως και τα αλλα τα παιδια!μην ανυπομονεις ομως τοσο πολυ για το αποτελεσμα γτ μπορει να μην το δοκιμασω αμεσα! Αν το αργήσεις θα πρέπει να συντομεύσεις την αγορά σκληρού! άσε που μπορεί να γεμίσει το pc σου με ακόμα περισσότερα προιόντα.
-WISE- Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 θα το δοκιμασω σε καμια βδομαδα μαλλον!εχεις υπομονη?χαχα!
PETROS13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 θα το δοκιμασω σε καμια βδομαδα μαλλον!εχεις υπομονη?χαχα! πολύ. εσύ ? (με το να σου ανοίγουν συνέχεια tabs εννοώ..)
-WISE- Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 ακους?εκανα ενα σκαν με τo SmitfraudFix.λενε οτι ειναι για αυτην ακριβως τη δουλεια... κατι εκανε οτι καθαρισε.κατι ελεγε και για καθαρισμο της registry και δεν ξερω γω τι και μεχρι τωρα δεν εχω δει κατι ανησυχητικο... για να δουμε...μεχρι στιγμης ουτε ενα ταμπ.μωρε λες?
PETROS13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 ακους?εκανα ενα σκαν με τo SmitfraudFix.λενε οτι ειναι για αυτην ακριβως τη δουλεια...κατι εκανε οτι καθαρισε.κατι ελεγε και για καθαρισμο της registry και δεν ξερω γω τι και μεχρι τωρα δεν εχω δει κατι ανησυχητικο... για να δουμε...μεχρι στιγμης ουτε ενα ταμπ.μωρε λες? λες ?? μακάρι να είναι έτσι..γλυτώνεις από πολλά
-WISE- Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 λες ?? μακάρι να είναι έτσι..γλυτώνεις από πολλά ναι γλειτωσα απο αλλαγη αντιβαιρους και απο σκαναρισματα.. και απο σενα που μετα θα μου το παιζες εξυπνος!!χαχα!πλακιτσα :lol: κατσε ομως μην λεω μεγαλα λογια γτ ποτε δεν ξερεις...
PETROS13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 ναι γλειτωσα απο αλλαγη αντιβαιρους και απο σκαναρισματα..και απο σενα που μετα θα μου το παιζες εξυπνος!!χαχα!πλακιτσα :lol: κατσε ομως μην λεω μεγαλα λογια γτ ποτε δεν ξερεις... αν δεις μετά από 2 μέρες να μην ε΄χει προβλήματα τότε σώθηκες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.