giota38 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δοκίμασα τα πάντα τίποτα. Τι καθαρίσματα τι αντι οτιδήποτε . Το πιο πιθανόν είναι να τα κατέβασαν οι κόρες μου από κανένα παιχνίδι. Το τελευταίο που θα κάνω είναι αυτό που είπε ο pabou13 και ας ελπίσουμε ο panta να κάνει τη δουλειά του αλλιώς ένα φορμαρισματάκι.
vasso286 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Βάλε Kaspersky. Αξίζει τα λεφτά του. Ότι τα αξίζει, τα αξίζει. Αλλά τρώει πολύ ψωμί από μνήμες-δίσκους κλπ.
giota38 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Το είχα το Kaspersky αλλά είναι πολύ βαρύ. Συμφωνω με τον προλαλίσαντα. Βέβαια ανάγκα και θεοί πείθονται θα το δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω.
-WISE- Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 δηλαδη μονο το kapersky μπορει να βρει τετοιου ειδους spyware?
PETROS13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 σας ευχαριστω ρε παιδια που με εμψυχωνεται.αν ειχα παρει το σκληρό(ο πετρος ξερει καλα...) :shock: ακόμα το σκέφτεσαι ?? αφού το AVG δεν σου κάνει τη δουλειά που θέλεις άρχισε να δοκιμάζεις ένα ένα άλλα antivirus ... να σε ρωτήσω, τι σελίδα σου ανοίγει και σου λέει ότι σου σκανάρει το pc? το ποιο λογικό για να εμφανίζεται κάτι τέτοιο είναι να έβαλες κάποιο πρόγραμμα που σου έλεγε ότι καθαρίζει το pc σου και αυτό σου έβαλε μέσα και αυτό..έτσι μπαίνουν αυτά συνήθως..
xolloth Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 πρωτον βαλε το adb extenssion στον firefox εαν δεν το εχειs βαλει και μετα κατεβασε το superantispyware και σκαναρε με αυτο,και αντιο pop-ups.
-WISE- Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 petro αυτο ακριβως που ειπες.την πρωτη φορα απο,τι θυμαμαι ειχα κατεβασει ενα προγραμματακι απο μια διαφημιση που υποτειθεται σκαναρε το πισι για spyware. απο κει και περα...καταλαβαινετε! εχω αλλαξει 3 αντιβαιρους.ειναι βαρετο να αλλαζω συνεχεια.γιαυτο ψαχνω καποιο αντισπαιγουερ! τεσπα.δεν το σκεφτομαι φιλε πετραν απλα δεν εχω λεφτα (για αλλη μια φορα)αυτο τον μηνα θα τον τσιμπησω ομως! xolloth στλ ενα λινκ με αυτο το προγραμματακι να δω τι θα κανουμε!
PETROS13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 petro αυτο ακριβως που ειπες.την πρωτη φορα απο,τι θυμαμαι ειχα κατεβασει ενα προγραμματακι απο μια διαφημιση που υποτειθεται σκαναρε το πισι για spyware.απο κει και περα...καταλαβαινετε! εχω αλλαξει 3 αντιβαιρους.ειναι βαρετο να αλλαζω συνεχεια.γιαυτο ψαχνω καποιο αντισπαιγουερ! τεσπα.δεν το σκεφτομαι φιλε πετραν απλα δεν εχω λεφτα (για αλλη μια φορα)αυτο τον μηνα θα τον τσιμπησω ομως! :shock: αυτά τα προγραμματάκια είναι από μόνα τους ότι θες..(ιοί , trojan , spyware, malware ) και ότι φανταστείς. σου βρίσκουν και καλά 1-2 μη ασφαλή αρχεία στο pc , εσύ λες ωραία το κρατάω και αυτά αντί να κλείσουν οποιαδήποτε τρύπα ασφαλείας την ανοίγουν όλο και παραπάνω :fear: αν θυμάσαι ποιο είναι το προγραμματάκι εκείνο ίσως βρούμε τη λύση πιο γρήγορα.. πάντως επαναλαμβάνω. δοκίμασε το avira antivirus που σου είπα και πιο πριν. είμαι 100 % σίγουρος ότι θα απομακρύνει από το pc σου οποιοδήποτε αρχείο θεωρείται επικίνδυνο . Το μόνο κακό που έχει είναι ότι πρέπει να είσαι από πάνω στο scanarisma..σου λέει ότι το αρχείο αυτό είναι επικίνδυνο και σου λέει να πεις εκείνη την ώρα τι θέλεις να το διαγράψει ή απλά να το προσπεράσει..
-WISE- Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 λες ε?ειναι καλυτερο απο αυτο που εχω?? να σου πω την αληθεια με το που κατεβασα αυτο το προγραμμα το εσβησα με την μια.αλλα μαλλον εγινε το κακο...
PETROS13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 λες ε?ειναι καλυτερο απο αυτο που εχω??να σου πω την αληθεια με το που κατεβασα αυτο το προγραμμα το εσβησα με την μια.αλλα μαλλον εγινε το κακο... θα το δεις με τα αποτελέσματα αν είναι καλύτερο, κατά τη γνώμη μου είναι. αρκεί βέβαια να έχεις λίγο ελεύθερο χρόνο..
-WISE- Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 αυτη τη στιγμη δεν εχω καθολου χρονο αλλα αφου το λες με την πρωτη ευκαιρια θα το κοιταξω.thanx m8!! κανα λινκ εχουμε?
PETROS13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 http://www.free-av.com/en/download/1/avira_antivir_personal__free_antivirus.html και επιλέγεις από που θες να το κατεβάσεις... π.χ. από αυτό το mirror http://www.tucows.com/preview/513451
-WISE- Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 κατεβαζω αυτο:Avira AntiVir PersonalEdition - FREE 7.00.04.15 ε??ε??
PETROS13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 σωστά! έστω και δοκιμαστικό για 3 μήνες κάνει εξαιρετική δουλειά.. μετά το αγοράζεις...πχ από κανένα θείο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.