Προς το περιεχόμενο

Ψεύτικα μηνύματα για ιούς!!!!

giota38

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την ώρα που δουλεύω (αν και έχω κάνει φραγή αναδυόμενων παραθύρων) μου πετάγονται κάτι παράθυρα που μου scanάρουν και καλά τον δίσκο και λένε ότι δεν έχω προστασία και έχω 1000000 threats. Μήπως μπορείτε να μου πείτε αν μπορώ να απαλλαγώ από αυτά; Το antivarius που χρησιμοποιώ είναι το Panda αν αυτό έχει κάποια σχέση. Δουλεύω στα Windows Vista. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μηνηματα απο το panda ???? αν ναι πια εκδοση εχεις???? πορει να ειναι τιποτα trojan τιποτα spyware που αναλογα με το andivirus σου βγαζει αναλογο μηνημα??

Δημοσ.

Δεν είναι μηνύματα από το Panda. Είναι από άσχετες σελίδες που μου ανοίγουν (σαν αναδυόμενα παράθυρα) όταν είμαι στο internet και συνήθως ξεκινάν από μήνυμα <free scan> ή αναβοσβήνει ένα κόκκινο Χ και λέει ότι ο υπολογιστής μου δεν είναι προστατευμένος ενάντια σε απειλές.

Δημοσ.

διαφημησεις το πιο πιθανον και (μαλον) η μονη γιατρια το format εγω τουλαχιστον ετσι ξεμπερδεψα. αλλα πειγενε προσθαφερεση προγραμματον και δες μηπως εχει τιποτα παραξενο που δεν ξερεις γιατι μια διαφιμιη απο καζινο ειχε εγκατασταθει σαν κανονικο προγραμμα στο pc μου

Δημοσ.

περισσότερο χρησιμοποιώ fire fox αλλά σίγουρα δεν έχει σχέση με το αντιβιωτικό που χρησιμοποιώ γιατί μου το κάνει και πριν το βάλω. Αυτά είναι σαν διαφημίσεις ένα πράγμα τελείως σπαστικό. Και μου κάνει εντύπωση ότι έχω κάνει φραγή αναδυομένων αλλά αυτά ανοίγουν.

Δημοσ.

Πράγματι δεν έχεις προστασία αλλά όχι αυτή που αναφέρουν αλλά έληψη από τα ίδια τα "on line antivirus" η μοναδική λύση είναι να είσαι έστω προσωρινά πιο προσεκτικός στης επισκέψεις σου και να ενημερώνεις το Panta. Και κάνε συχνά έλεγχο, καλή επιτυχία.

Δημοσ.

φιλε εχω ακριβως το ιδιο προβλημα εδω και πολυυυυυυ καιρο.και τι δεν εχω κανει.εχω κανει scan με antivirus (nod32,nod eset start smart,τωρα με το avg)και με ad-aware 2007,spyware terminator,spyware search and destroy και τιποτα.μονο φορματ δεν εχω δοκιμασει ακομα.και μαλλον φιλε μου λυπαμαι που θα στο πω αλλα δεν το γλειτωνουμε το φορματ μας...

Δημοσ.

δοκίμασε 2 προγραμματάκια..

1) noadware

2) zone alarma firewall ( με αυτό κάνε scan με το antispyware που έχει..)

αν δεν γίνει τίποτα, και ξέρεις από πότε άρχισαν γίνονται αυτά, τότε κάνε επαναφορά συστήματος σβήνοντας σαφώς cookies kai temporary internet files.

Δημοσ.
ρε συ εχω το zonealarm για firewall αλλα δεν βρισκω επιλογη για antispyware

Zone1.jpg

4η επιλογή..

όταν το χρησιμοποιούσα είχα τη version 6.17..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...