Προς το περιεχόμενο

ανάκτηση δεδομένων

kyrsou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν μπορει καποιος να βοηθησει!αλλαξα το γραμμα ενος σκληρου μεσα απο την διαχειριση η/υ εβγαλε το μηνυμα οτι μπορει να τα χασω ολα,οκ,δεν ειχα παρει αντιγραφα και τα εχασα!!!εχω δοκιμασει μερικα προγραμματα ανακτησης δεδομενων αλλα τα μονα που βρισκει ειναι απο 2 format παλια.τα τελευταια(δηλ.τις φωτο της κορης μου)δεν τα βρισκει και αν το παρει χαμπαρι η γυναικα μου θα φαω πολυ τσοκαρο:fear:υπαρχει καμια λυση????

Δημοσ.

Δοκίμασες να κάνεις Επαναφορά συστήματος; Στα XP βρίσκεται στα βοηθήματα και στα Vista στο Κέντρο αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς κάτω κάτω. Δεν έχω πολυκαταλάβει τι έπαθες αλλά πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει. Κάτι τέτοια καλά κάνει και ο άντρας μου βέβαια και το τσόκαρο το χρειάζεσαι (χαχαχα)

Δημοσ.

Αποκλείεται αγαπητέ wizzy του πήρα ένα laptop κι ας κάνει ότι θέλει. Δεν χρειάζεται να χαλάμε τις καρδιές μας άλλωστε ο καθένας στο pc του.

Δημοσ.
Δοκίμασες να κάνεις Επαναφορά συστήματος; Στα XP βρίσκεται στα βοηθήματα και στα Vista στο Κέντρο αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς κάτω κάτω. Δεν έχω πολυκαταλάβει τι έπαθες αλλά πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει. Κάτι τέτοια καλά κάνει και ο άντρας μου βέβαια και το τσόκαρο το χρειάζεσαι (χαχαχα)

Αυτό που λες για τα Vista ισχύει μόνο εάν έχεις προνοήσει για αντίγραφό. Μία αναζήτηση στην έναρξη και το βρήκε (Επαναφορά ή restore). Όσο για το τσόκαρο αμά το φας μετά θα προσέχεις.:-D

Δημοσ.

Lefi κι εγώ καινούργια είμαι στα Vista δεν το ήξερα. Και μια που ξέρεις από Vista δεν μου λες πως γίνονται οι ρυθμίσεις της γλώσσας? Γιατί για να αλλάξω από ελληνικά στα αγγλικά δεινοπαθώ. Όσο για το πρόβλημα του φίλου μας με το τσόκαρο ας μας πληροφορήσει αν ξέρει τι πάτησε που συγκεκριμμένα γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι έκανε. Α!! και να μας πει!!! Τελικά την τσοκαριά την έφαγε???

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω που ενδιαφερθηκατε!βρηκα λυση αφου καηκα την νυχτα.κατα τυχη βρηκα και εβαλα το active undelete και τα βρηκε ολα:-D:-D:-D οποτε το τσοκαρο δεν το εφαγα:-)παντως εντυπωσιαστικα απο το ενδιαφερον σας πρωτη φορα μπαινω εδω ευχαριστω!

Δημοσ.

παρεπιπτοντως τα τσοκαρα και ειδικα ολα τα

ΤΑΚΟΥΝΙΑ προτιμω να τα βλεπω ως φετιχ και οχι ως οπλα!:devil:

Δημοσ.
παιδια ευχαριστω που ενδιαφερθηκατε!βρηκα λυση αφου καηκα την νυχτα.κατα τυχη βρηκα και εβαλα το active undelete και τα βρηκε ολα:-D:-D:-D οποτε το τσοκαρο δεν το εφαγα:-)παντως εντυπωσιαστικα απο το ενδιαφερον σας πρωτη φορα μπαινω εδω ευχαριστω!

Welcome to insomnia forum. Εδώ είμαστε για ότι μπορούμε να βοηθήσουμε σου εύχομαι καλή σηνέχεια στο forum.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...