Προς το περιεχόμενο

Το χειροτερο πραγμα που εχετε κανει στο σχολειο

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πωπω...εγω εχω κανει πολλες καφριλες-πρωτοφανες για κοριτσι αλλα εγω και οι 2 κολλιτες μου γουσταρουμε αγρια καφριλικη....εχουμε κανει ΤΑ τρελα...αλλα καθε φορα την γλυτωνουμε...π.χ.μεσα στην ταξη τραγουδαμε με screamo φωνιτικα-φυσικα-..βριζουμε..γελαμε χωρις λογο επι ωρες-δυνατα και με ενα [επιτιδες ] σπαστικοτατο γελιο,παιζουμε "ψυγειο" και σηκωνομαστε ΟΛΟΙ και σπαμε τα νευρα στους καθηγιτες....κανουμε οτι θες....οσο για το τι κανουμε στο σχολικο δεν λεγεται,,,,προσφατα ενας εβγαλε σε κοινη θεα τα αρχ@@@ του~~>εφιαλτικο παρεπιπτοντως,,,|,χερεταμε-βριζουμε τους αλλους οδηγους..χορεβουμε....στο τσακιρ κεφι δλδ....αλλα νταξει...δεν ειμαι και πολυ κακο κοριτσακι....:X:devil::P....οσο για το πως την εχω γλυτωσει μεχρι τωρα μονο με μια ωριαια δεν ξερω....:-)

Δημοσ.

Στο Δημοτικό: Συμμαθήτρια που καθόταν δίπλα μου λέει μάθημα Ιστορίας. Κάποια στιγμή πετάει το θεϊκό «Ο Κιουταχής και τα παληκάρια του...». Με έπιασε τέτοιο νευρικό γέλιο, που δε μπορούσα να σταματήσω με τίποτα επί πολλή ώρα. Ο δάσκαλος με έβγαλε έξω μπας και ηρεμήσω.

Περσεφόνη, αν το διαβάζεις (λέμε τώρα): σόρυ για την καφρίλα!

Δημοσ.

εχω κανει και εγω οπως ολοι σας απιστευτες καφριλες μεσα στο σχολειο

1) 2 γυμνασιου στο εργαστηριο της πληροφορικης εριξα εναν υπολογιστη κατω απο νευρα βεβαια μετα ειπα οτι εγινε κατα λαθος (ωριαια)

2)να φερνουμε μπουκαλια με ουισκι και τραπουλα μεσα στην ταξη , να βγαζουμε τα παπουτσια και να βαζουμε τα ποδια μας στη καρεκλα του μπροστινου , να βαζουμε τσοντα στον προτζεκτορα του σχολειου , να ριχνουμε κιμωλιες στον φυσικο , να κανουμε το ασθενοφορο και 4 παλικαρια να με εχουν παρει και να γυρνανε γυρω γυρω στο σχολειο , να εχω παρει χαρτονι και να εχω βαλει και να φαινεται οτι μου ειναι κ@υλομενη και να γυρναω στο σχολειο και να λεω οτι εχω προβλημμα στα @ρχιδι@ μου και πολλα αλλα που θα τα πω με μια αλλη ευκαιρια...

Δημοσ.

ας αρχίσουμε. στο γυμνάσιο μεταξύ άλλων είχαμε βγάλει την πόρτα από τους μεντεσέδες και την είχαμε στερεώσει ίσα ίσα να κρατιέται. με το που πήγε να την κλείσει ο αγγλικός, την έφαγε στο κεφάλη.

λύκειο τώρα. ΤΙΣ μαλακίες τις κάναμε στην 3η λυκείου. είχαμε βάλει την κοινωνιολόγο μας να μας αναλύσει την κοινωνική ζωή κ οργάνωση στο έργο ο πλανήτης των πιθήκων. κ εμείς αμέσως ξεκινήσαμε να παίζουμε όνομα, ζώο, πράγμα, φυτό.

περιττό να πω τι γινόταν με τους διαβήτες... οι μπροστινοί μας πετάγονταν 2 μέτρα πάνω κ έφευγαν με αιματώματα για το σπίτι τους...

στο μάθημα της φυσικής τώρα... μόλις είχαν βάψει το σχολείο και είχαν μαζευτεί μυγάκια.. ο πίσω μου κ εγώ κόβαμε χαρτάκια, τα στρίβαμε, τους βάζαμε φωτιά κ τα πετούσαμε ώστε ο καπνός να διώξει τα μυγάκια (και καλά) σε μια φάση μου κάνει η διπλανή μου ότι δεν είδε που πήγε το τελευταίο χαρτάκι που πέταξε ο πίσω μου. ψάχνουμε, ψάχνουμε, τίποτα. δεν δώσαμε βάση... μετά από 1 λεπτό νοιώθω ένα κάψιμο στο πόδι! πετάγομαι κ βγάζω το παπούτσι μου... η κάλτσα είχε κάνει μια τρύπα σαν το κατοστάρικο από το κάψιμο! πετάγεται η καθηγήτρια προς το μέρος μου κ ρωτάει με φωνή τρεμάμενη τι τρέχει. "κυρία μου έβαλαν φωτιά!!!" της είπα(κανονικό δώσιμο) τελικά έφυγε από την τάξη κλαίγοντας κ πήγε στην δίπλα τάξη στον άλλον φυσικό ο οποίος ήρθε κ μας επέπληξε. αποβολή δεν πήραμε... :-D

σε μια άλλη φάση στο μάθημα της ιστορίας είχαμε συνεννοηθεί όλοι κ κοιτούσαμε με θαυμασμό το ταβάνι... σε μια φάση γυρίζει κ η καθηγήτρια κ αρχίζει να ψάχνει τι κοιτάμε κ να τις λέμε "να να, εκεί!" και αυτή να ψάχνει.

το χειρότερο το έκανα στο ιεκ που πήγαινα. είχαμε διαγώνισμα σχέδιο και στο σχέδιο είμαι καλός. τελειώνω από τους τελευταίους και δίνω την κόλλα. σε 3 δευτερόλεπτα την είχε ελέγξει και είχε βάλει ένα 15. νευριάζω λοιπόν και του ζητάω τον λόγο που μου έβαλε τόσο. αυτά που μου είπε ήταν γελοία και αρχίζω να τον βρίζω. από καραγκιόζη και τσαρλατάνο μέχρι και δεν θυμάμαι κ εγώ τι. οι άλλοι να τραβάνε βίντεο... εν τέλει μιας κ μεσολαβούσαν διακοπές πάσχα, μόλις ξαναείχαμε μάθημα σχεδίου, με έστειλε πρώτα από τον διευθυντή. αφού του είπα πως έχει, μου ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του κ να κάνω λίγη κράτη επειδή είναι κ μεγάλος άνθρωπος αυτός που μας κάνει σχέδιο.

Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι το χειρότερο που έχω κάνει αλλά είναι αρκετά χαβαλετζίδικο και μου έχει μείνει χαραγμένο στην μνήμη μου ακόμα και σήμερα:

Γ Λυκείου Ιστορία Γενικής. Εγώ σαν παιδί των θετικών επιστημών μισούσα θανάσιμα την ιστορία. Η ιστορικός μας είχε φάει ένα κόλλημα και με σήκωνε ΚΑΘΕ φορά για μάθημα. Μιλάμε κάθε φόρα! Την μισούσα τρελά....Κάποια στιγμή κάπου στη μέση στης χρονιάς το αποφάσισα ότι έτσι θα κυλίσει όλη η χρονιά και είμουν πάντα διαβασμένος (δεν το δεχόμουν να μου την έλεγε κιόλας). Ε από τότε άρχισα τα "κολπάκια". Μιας και φορούσα γυαλιά στο μάθημα όταν με κοιτούσε τα έβγαζα με τρόπο και δάγκωνα τον σκελετό (το μπράτσο) και της έκανα "ματάκια". Σε άκυρες στιγμές της έκλεινα το μάτι (αυτή έμενε λίγο) και μετά έκανα ότι προσέχω το μάθημα και γενικά όποτε κοιτούσε προς το μέρος μου κάτι παρόμοιο θα έκανα.

Η αποκορύφωση ήταν στην 5ήμερη που (χωρίς να το επιδιώξουμε) της έφυγε η περούκα λόγω αέρα πάνω σε κάτι βουνά που είμασταν και την κυνηγούσε παντού. Εμείς να της φωνάζουμε "από εκεί πήγε" "¨΄οχι από εκεί πήγε". Από όσο θυμάμαι κάποιο geek κοριτσάκι της θεωριτικής της την έδωσε....ά ρε και να έπεφτε στα χέρια μου...ακόμα θα την είχα για λάβαρο!!!!

Πολύ γέλιο.

Τελικά και έμαθα ιστορία (άτιμες πανελλήνιες) και έκανα και τον χαβαλέ μου.

Δημοσ.

ειχαμε οικιακη οικονομια και μια γιαγια μας εκανε μαθημα..αυτη η γιαγια ουτε εβλεπε ουτε ακουγε...εμπενε μεσα σαν ρομποτ υπεγραφε τις απουσιες...δλδ ουτε ενας απουσιαζε και αρεα καθομασταν η μιση ταξη και αυτη δεν επερνε χαμπαρι..μια μερα μας ειχε βαλει ασκηση για πασχα να ζωγραφισουμε απο ενα αυγο...ζωγραφιζουμε το δειχνουμε..καποια στιγμη μια γκομενα δεν ειχε δει καλα το αυγο και φωναζει σε εναν να της το δωσει..εφυγε το αυγο ρουκετα στη μαπα...

αλλο περιστατικο...καθε αποκριες παιζαμε ξυλο τα 2 γυμνασια με τα διο λυκεια που ειναι ξεχωριστα κτιρια αλλα με κοινη αυλη...να γινετε μαχη..μιλαμε 600 ατομα να κανουν ντου εν ωρα μαθηματος στο λυκειο και μπαιναμε μεσα στις ταξεις τους με κουκουλες ,κασκολ,πλαστικα ροπαλα γεματα χαλικια,"γουρουνες"" μεσα σε νερατζια και να τα κανουμε πουτανα και να φευγουμε σε 30 δευτερολεπτα...απο εκει τα ιδια μεχρι που μας εβαλαν καγκελα για να τα χωρισουν τα σχολεια...δεν θα ξεχασω ποτε ενα χαζουλη παιδακι τι επαθε..ειχαμε κατσει στο προαυλειο και καναμε τειχος με θρανια και προκαλουσαμε τα λυκειοπαιδα..καποια στιγμη μπαινει ενας βλακακος στη μεση και να φωναζει οτι ολα θα τα μπει στον λυκειαρχη...καποια στιγμη εκει που ηταν αναμεσα στο τσουρμο βλεπω τον λαο να απομακρυνεται απο το βλακακο και αυτος εκει το χαβα του να ουρλιαζει...ε δεν αργησε να ερθει η απαντηση..ενα αυγο αφου ταξιδεψε 100 μετρα εσκασε στο δοξα πατρι του βλακακου που εβαλε τα κλαματα και εφυγε...μιλαμε για γελια και μετα απο 13 χρονια που το συζηταω με τους κολλητους ακομα το θυμουνται...

αλλο περιστατικο...γνωστος μαγκακος του σχολειου μου κολλαγε ασχημα..δεν ημουν παιδι βιαιο αλλα εκανα τρομερη υπομονη...που λετε περπαταω καποια στιγμη και μου κανει τρικλοποδια που πεφτω κατω και ζαλιζομαι...ε δεν ηθελα τιποτα αλλο...τον πιανω με το αριστερο το χερι απο το τσουλουφι και εφαγε κανα 12-μπουνο combo αφου την αλλη μερα δεν ηρθε σχολειο και οταν ηρθε ειχε παθει το μισο του προσωπο ηταν σκατα..γλυτωσα με πενθημερη...μετα πολλα παιδια και απο μεγαλυτερες ταξεις δεν μου κολλαγαν διοτι "ασπριζε το ματι μου" αυτο ειχε γινει στην πρωτη λυκειου

επομενο περιστατικο οταν λεγαμε προσευχη στο προαυλιο καποιος ειχε παει μεσα στην αιθουσα των καθηγητων και εβαλε κασετα με μπουζουκια...εξω απο το σχολειο εν τω μεταξυ εχει λεοφωρο με φαναρια και πολλη νταλικα περναγε απο εκει...αρχισαν να σφυρανε οι φορτηγατζιδες και να πατανε κορνες...ο δε λυκειαρχης να ριχνει παναγιες και να τον εχει βγαλει απο την αιθουσα με το αυτι τραβηγμενο...πω ρε γελιο

τα λεγομενα πυροφανια μεσα στην αιθουσα,αμπουλες βρωμας κλπ ηταν συνηθεια :o

οποιος πηγε γυμνασιο και λυκειο στον ταυρο στην αθηνα ξερει πολυ καλα τι γινοταν μεταξυ 92-98 ...για πολλα γελια λεμε

Δημοσ.

Α΄ Λυκείου: μαζέψαμε όλα τα ψιλά και γεμίσαμε μια σακούλα και την ώρα που μπήκε ο φυσικός ο πρόεδρος της τάξης μας πήγε στην έδρα σοβαρός σοβαρός του αδειάζει την σακούλα στην έδρα λέγοντάς του ότι τον δωροδοκεί για να μας περάσει όλους δίνοντάς μας τα θέματα των εξετάσεων (βέβαια τότε ασχολείθηκε μαζί μας ο λυκειάρχης γιατί νόμιζε ότι θα μας διορθώσει).

Β΄ λυκείου: Μαθηματικός καραφλός με αγάπη στον Πουλόπουλο. Σκύβει να υπογράψει στο απουσιολόγιο και σηκώνομαι και του φυλάω την καράφλα. Μεγάλη αηδία μην το δοκιμάσετε. Ώρα χημείας και πετάμε βρωμούσα στην αίθουσα. Η χημικός κλείνει παράθυρα και πόρτες και αρχίζει το μάθημα. Εμείς σιγά να μην κάναμε μάθημα. Αρχίσαμε να βήχουμε άλλοι κάνανε πώς λιποθυμούσανε, μία κοπανιότανε στο θρανίο. Στο τέλος αφού είδε η χημικός πως δεν κατάφερνε τίποτα μας δήλωσε ότι αν λέγαμε ποιός πέταξε τη βρωμούσα θα σταματούσε το μάθημα. Σηκώνομαι εγώ και λέω ότι το έκανε ο προηγούμενος καθηγητής γιατί τη μισούσε, η διπλανή μου είπε ότι το έκανε η Παναγία για να μας τιμωρήσει άλλος είπε ότι το έκανε το διπλανό τμήμα γιατί μας ζήλευε τελικά φωνάξε η καθηγήτρια τον λυκειάρχη (ακόμα πίστευε ότι θα μας διορθώσει.)

Είμαστε 3η λυκείου και κάνουμε ιστορία κορμού, αφάνταστα βαρετά και ψιλοκοιμόμαστε. Μια συμμαθήτριά μου γυρνάει και μου ζητάει μια σερβιέτα. Η άμοιρή δεν κατάλαβε τι άρχισε. Άρχισα να ρωτάω όλα τα αγόρια της τάξης που είναι η σερβιέτα της Σ.... αφού απάντηση ήταν χάχανα, σηκώνομαι σοβαρή σοβαρή και αφού διακόπτω το μάθημα λέω με σοβαρό ύφος ότι αισθάνομαι προσβεβλημένη που κανένα από τα αγόρια της τάξης μου δεν παραδέχεται ότι έχει περίοδο κι έκλεψε τη σερβιέτα της συμμαθήτριάς μου. Το αποτέλεσμα ήταν ένας βλάχος φιλόλογος που είχαμε να με πετάξει έξω(συνηθές φαινόμενο). Η κατάληξη της ιστορίας ήταν την επόμενη φορά ο πίνακας να είναι γεμάτος κολλημένες σερβιέτες με τα ονόματα της τάξης μας. Βέβαια ο λυκειάρχης μας είχε βαρεθεί και δεν ασχολείθηκε μαζί μας. (Ζητώ συγνώμη από την συμμαθήτριά μου αλλά εκείνη την ώρα το είχα βρει πολύ αστείο).

Από αυτό το τμήμα από τα 24 παιδιά πέρασαν στις εισαγωγικές το 80%. Ο λυκειάρχης αν συναντήσει κάποιον από εμάς στο δρόμο αλλάζει στενό. Ο Φιλόλογος της ιστορίας κάνει ότι δεν μας θυμάται.

Δεν πήγαμε πενταήμερη. Κανείς καθηγητής δεν δέχτηκε να μας συνοδεύσει.

Είμαι πολύ χαρούμενη που πέρασα από αυτό το τμήμα και που γνώρισα αυτά τα παιδιά.

Δημοσ.

Θυμήθηκα τις @@ριές που κάναμε την ώρα της πληροφορικής.

Είχαμε ένα αντούβιανο άτομο,που έμιαζε καταπληκτικά με wookie,το οποίο υποτίθεται ότι μας έκανε μάθημα.

(1η λυκείου δεν διάβασε ούτε μια φορά τα ονόματα,δεν έκανε ούτε μια φορά μάθημα,2α λυκείου το ίδιο βιολί)

Τέλος πάντων,όλοι να τον έχουμε γραμμένο τον ηλίθιο,ε,και όποτε έφευγε απ'την αίθουσα εμείς αρχίζαμε να κλωτσάμε τις κεντρικές μονάδες των παλαιολιθικών PC του σχολείου.

Μια φορά είχαμε βαρεθεί τόσο πολύ που είχα πιάσει ένα ηχείο μ'ένα φίλο μου και τράβαγε ο ένας το ποντίκι και ο άλλος το καλώδιο.Με τα πολλά αυτό κόπηκε,και πετάει ο φίλος μου το καλώδιο πίσω απ'το γραφείο του υπολογιστή.Ακούγεται ένα παφ,πετάγονται σπίθες και πέφτει το ρεύμα.

Το όλο σκηνικό ήταν θεΐκό.Ακόμα θυμάμαι τη μυρωδιά του καμμένου.

Τέλος,στον ίδιο,είχα πιάσει ένα PC και αφού του γ*μησα τα bios,έπιασε και το ξεκώλιασα στο overclock.O Celeron παρέδωσε πνεύμα μέσα σε 3 λεπτά,το τι γέλοιο έπεφτε κάθε φορά που ανοίγαμε το τροφοδοτικό και σφύραγε το pc δε λέγεται :-D

Δημοσ.

κάποια στιγμή στο γυμνάσιο πέφτει στα χεριά μου ένα σπρέι, οπότε αποφασίζω να κηρύξω τζιχαντ στους τοίχους του σχολείου, μετά απο κάνα δυο μέρες ανακρίσεως απο την διευθύντρια κάποιος με έδωσε, το αποτέλεσμα ήταν οτι μου έδωσαν μια μπατανοβουρτσα και αρκετή μπογιά και για μια βδομάδα ενώ οι άλλοι κανανε μάθημα εγώ έκανα τον μπογιατζή.

Την τελευταία μέρα του βαψίματος παρατήρησα όλους αυτούς τους ωραίους άσπρους τοίχους, σε κάνα δίωρο το σχολείο είχε επανέρθει στην προηγούμενη κατάσταση... Να σημειωθεί οτι ήμουνα τόσο χτυπημένο στο κεφάλι που την δεύτερη φορά τα υπέγραψα κιόλας με όνομα, οχι tag..

Το σκηνικό επαναλήφθηκε για άλλη μια φορά, και την τρίτη φορά που ξανά φιλοτέχνησα στους τοίχους απλά τα αφήσανε ως είχαν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...