marantonis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Ελατε τωρα... Μη το παιζετε αθωες περιστέρες. Ολο και κατι εχετε ή ειχατε κανει που να σας φερει στην αποβολη ή εστω στα πρόθυρα της αποβολης. Ειστε έτοιμοι να το βγαλετε εξω? and because the first is the best: Ημουν στην 3η Γυμνασιου και καναμε οικιακη οικονομια. Φταναμε στο τελος της χρονιας και η καθηγητρια μου που παρεμπιπτοντως ηταν ακριβως μπροστα μου στο πρωτο (το) θρανιο λεει: Εγω θα γραψω την υλη στον πινακα. Πετάγομαι και γω και λεω δυνατα: Κι γω θα την γραψω στα αρ**δ*α μου. Με μια μονοήμερη αποβολη την εβγαλα. Ημουν και καλος μαθητης στο Γυμνασιο...
Filos19 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Εγώ ένα έχω να πω. Είχα φάει κ γω μονοήμερη γιατί πήγα μπροστά στην καθηγήτρια, γύρισα και τις πέταξα ένα κλανίδι στη μάπααααα, ήταν όλο δικό της.
Mirodin Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 2 μαλακιτσες εχω κανει εγω.... 1)Εχω Βρισει καθηγητη καταμουτρα 2)Την Ωρα που ειχα μαθημα με εναν ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ πολυ αυστηρο καθηγητη....εγω καθομουν εξω και επαιζα....pink-pong....
Absinthe Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δευτερα Λυκειου. Εγω με τον κολλητο κλασσικα καθομαστε στο ρεζερβε για εμας θρανιο απο την πρωτη γυμνασιου. Τελευταιο απο την πλευρα των παραθυρων. Πισω μας ακριβως η πορτα. Προτελευταια ωρα μαθημα, ιστορια κορμου. Αφορητη βαρεμαρα. Αποφασιζω να γεμισω τον ζιππο μου με ζιππελαιο. Ως γνωστος μανταλακιας ομως και επειδη με σκουντηξε κατα λαθος ο κολλητος χυνω μια αρκετα μεγαλη ποσοτητα πανω στο θρανιο. Ακολουθουν χαρακτηρισμοι προς τον διπλανο-κολλητο, ο οποιος προφανως και βαριοταν πολυ περισσοτερο απο εμενα. Δεν μπορει να εξηγηθει αλλιως το οτι φορωντας ενα σαρδονιο χαμογελο αναβει τον δικο του αναπτηρα και βαζει φωτια στο θρανιο!!!! Την αρχικη μου εκπληξη, ακολουθουν 2 καντηλια προς πασα κατευθυνση και απελπιδες προσπαθειες να σβησουμε τη φωτια χτυπωντας τη βαναυσα με ο,τι βιβλιο βρισκαμε μπροστα μας. Μεσα σε 20 δευτερολεπτα και ενω εχει φουντωσει η θρακα, οι αγαπητες συμμαθητριες να ουρλιαζουν, οι συμμαθητες να φωναζουν "το μπουρδελο καιγεται" (τρομερη εμπνευση οι μπαγασηδες εν ωρα πανικου) και η καθηγητρια κοκκαλο. Ευτυχως την καναμε απο τα παραθυρα που ηταν και κοντα. Η φωτια σβηστηκε απο κανα 2 καθηγητες τελικα και μετα απο τραγελαφικες προσπαθειες να δουλεψουν αυτο το διαβολομηχανημα που λεγεται πυροσβεστηρας. Την επομενη μερα την ειχαν δει και εθνικοι ηρωες ενα πραγμα και περιμεναν να τους καλεσει ο Προεδρος της Δημοκρατιας για να τους τιμησει, ασχετο που την κρισιμη ωρα διαβαζοντας τις οδηγιες πανω στον πυροσβεστηρα ακουστηκαν κατι αλησμονητες ατακες τυπου "ρε αυτος ειναι ξηρας κονεως, κανει για φωτιες?" :confused: 5 μερουλες αποβολη εκαστος.
random Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 ...και καναμε οικιακη οικονομια. ..και λεω δυνατα: Κι γω θα την γραψω στα αρ**δ*α μου. στο ίδιο μάθημα... γύρω στο 1984, 3ο γυμνάσιο Ν.Σμύρνης, είχε πέσει πολύ νύστα με τη Βέφα και θεώρησα καλό να ξυπνίσω την τάξη με ενα δυναμιτάκι μια 2ήμερη, καλά μας έκατσε :-D
com_hs Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Σαν τα γέλια του σχολέιου τίποτα, στά πολλά που είχα κάνει πέταξα το βιβλίο πάνω στην καθηγήτρια και εκελινη έβαλε τα κλάματα τώρα βάβαια το μετανιώνω αλλά οκ
mentos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 και εγω εχω κανει αρκετουτσικες μα@@κιες στο σχολειο κ ειδικα στο λυκειο. καλα περιττο να πω οτι καθομουνα εξω εν ωρα μαθηματος για να παιξω κατι με παιδια που ειχαν γυμναστικη,η ενω ειχα μαθημα εβγαινα κ καλα για τουαλετα κ γυρνουσα μετα απο κανενα 20'(πιστευω δν ειμαι ο μονος). μια αλλη φορα την ωρα των αγγλικων πεταξα ενα σκορδακι(δυναμιτακι)στην αιθουσα αλλα την γλιτωσα με ωριαια. εν ωρα βιολογιας μιλουσα με τον διπλανο μου κ δεν εδινα σημασια στον καθηγητη οσπου μου λεει:παιδι μου προσεχε στο μαθημα γιατι μετα θα εχεις αποριες κ γυρναω κ του λεω:μπα δεν πιστευω,τα εκανα στο φροντηστηριο!! στην 1η λυκειου θυμαμαι ειχαμε μια θεολογο,που στο μαθημα της κ τι δεν καναμε:πιναμε μπυρες,σηκονομασταν κ καλα μαλωναμε μεσα στην ταξη,φουσκωναμε κα**τες κ αφου παντρευτηκε κ γυρισε απο τον μηνα του μελητος της πετουσαμε ριζια μεσα στο μαθημα. κ τι κορυφαιο,στο μεγαλο διαλειμμα αφου καπνiσαμε κ μετα τα τσιγαρα τα πεταξαμε σε ενα καδο σκουπιδιων,που πηρε φωτια μετα κ μυριζε ολο το σχολειο αλλα δν μαθανε ποιος το εκανε. αυτα τα λιγα μου ηρθαν μεχρι στιγμης. Υ.Γ1 συγνωμη για το μεγαλο κειμενο,ελπιζω να μην σας κουρασα Υ.Γ2 ωραιο το θεμα σου marantonh
bolec Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Τρίτη γυμνασίου, 1η ώρα πρωί-πρωί,1ω θρανίο μπροστά απ τον πίνακα, δίνω μπουνιά στα π@π@ρι@ του διπλανου μου επειδή με έκλασε, και για να μη τσιρίξει απ τον πόνο ο αθεόφοβος ,όπως ήταν καθιστός πιάνει το θρανίο και το πετάει στον πίνακα την ώρα που έλυνε ο μαθηματικός άσκηση! Πάλι καλά δεν τον πέτυχε και την γλυτώσαμε με ωριαία.... Επίσης την ώρα των θρησκευτικών έβαζα να παίζει η γνωστή ηχογράφηση από ταινία του Γκουζγκούνη "Έτσι βεντούζα,βεντούζα, ρούφα το τρομπόνι....κτλ" Η καημένη η θεολόγος έτρωγε φρίκη κάθε φορά που το άκουγε
marantonis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Αλλο ενα καλο απο την 3η. Κάναμε μαθηματικά και ο καθηγητης μου ο μλκς (γραφω για αυτον. Το εργο μ μαλλον θα λεγεται: "Καλαής ο μαθητοκαταστροφέας") με εβγαλε εξω χωρις να φταιω. Καποιος μου πεταξε ενα καπακι, του το ξαναπεταξα και του ειπα να με αφησει ησυχο. Ε ο καθηγητης εμενα ειδε μονο και με εβγαλε εξω. Στο διάλειμμα ηταν στη ταξη με μια αχώνευτη συμμαθήτρια μου και της εξηγουσε κατι. Περνω λοιπον φορα και καθως πηδαω στον αερα σπρωχνω με το στηθος την αχωνευτη και την ριχνω πανω του. Αυτος πεφτει πανω σε ενα θρανιο. Μολις σηκωνετε τρεχει καταπανω μου με υψωμενο το χερι. Εγω προχωρουσα απειλητηκα προς το μερος του και του φωναζα κοιτώντας τον αγρια: "Τι 'ναι ρε? Τι 'ναι ρε?" Τελικα δεν πηρα αποβολη. Του ειπα οτι γλίστρησα και μου ειπε αυτα να τα κανω με τους φιλους μου. Μαλλον νομιζε οτι το κανα για πλακα ο βλακας.
soturin Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Το χειρότερο πράγμα που έχετε κάνει στο σχολείο πήγαινα...
afentiko7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Eίχα κλειδώσει με 2 συμμαθητές μου τη τάξη όλη ένα απόγευμα σε κείμενα η κάτι τέτοιο. Ενας είχε βρει το κλειδί ο αλλος τον απασχολούσε μαζί με τα φυτά χωρίς να το ξέρουν για να κλειδώσω και εγώ κλείδωσα και πέταξα το κλειδί στο δρόμο. Φέραν όμως κλειδαρά για να ξεκλειδώσει Παρόμοιο ήταν όταν είχαμε ανέβει να πάρουμε μια μπάλα από την ταράτσα και "ξεχάσαμε" έναν εκεί πάνω.Ο καημένος τα χε κλάσει Κλασσικά έκρυβα πράγματα και τσάντες μέχρι που χάθηκε ένα πολύτιμο αντικείμενο και το κοψα το άθλημα Μια άλλη φορά είχαμε βάλει ένα σκυλί στην τάξη και είχαμε φάει όλη σουβλάκια με τζατζίκια και μυρίζε όλη η τάξη (σε 2 γαλλικούς αυτά). Στην 3η γυμνασίου στη θρησκευτικό πετάγαμε κιμωλίες (μάθαμε ότι μετά πήρε σύνταξη), ενώ μια τάξη πριν στην οικιακή οικονομία ενώ η τάξη είχε ησυχία ξαφνικά σκάγαμε στα γέλια(κουσούρι που έμεινε και στα μετέπειτα χρόνια). Κορυφαία ήταν τα "κουσουριακά" όπου ένας έκανε τον προβληματικό, η καθηγήτρια δν το ήξερε, του την έλεγε και μετά την κράζαμε ευγενικά (οι κοπέλες που παίρνανε και το σοβαροφανές ύφος) και ο "αποφυλακισμένος" όπου φέρναμε κάποιο παιδί από το τεχνικό γεροδεμενο και να μεγαλοδείχνει όπου έπαιζε τον πρόσφατα αποφυλακισμένο.Αυτά πρόχειρα , είναι πολλά και τα μεμονωμένα αν κάποιος θέλει συνεχίζω
we_will_rise Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Eίχαμε έναν χημικό στο λύκειο, ο οποίος μα την Παναγία ρε παιδιά δεν το ήξερε το σαπούνι.... Ε κι εγώ μια μέρα έφερα ένα SΤR8 και τον ψέκασα μόλις μπήκε στην τάξη... 3 μέρες και 9 στο τετράμηνο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.