Προς το περιεχόμενο

tv tuner και λαπτοπ

ALdaperan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας ...λοιπον τα πραγματα εχουν καπως ετσι :

εγω εχω λαπτοπ fujitsu siemens amilo M3438 που έχει υποδοχη express card και θέλω να βλέπω τηλεοραση απο το λαπτοπ αλλα οπως καταλαβαινετε δν ξέρω και πολλα οπότε θέλω τις γνώσεις σας επι του θεματος :-)

γνωριζετε ποια ειναι η διαφορα μεταξυ PCMCIA και express card? γινεται μια καρτα με εισοδο PCMCIA να μπει σε express card που εχει το λαπτοπ μου?

επίσης απο οτι είδα υπάρχουν και usb tv tuners...γνωρίζετε κατα πόσο ειναι καλά?

έχω δει απο το e-shop τα εξής :

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516146

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702247

το δευτερο ειναι PCMCIA και δν ξερω να κανει καν στο λαπτοπ μου :X:p

'Εχετε να μου προτεινετε κατι ?

συγνωμη για το μεγάλο ποστ και τις πολλες ερωρησεις ...:-D:-D

Δημοσ.

Το express είναι μια αρχιτεκτονική που σχεδιάστηκε για να αντικαταστήσει το PCMCIA. Δεν γίνεται να τοποθετήσεις PCMCIA κάρτα σε υποδοχή express.

Σε express δε θα βρεις πολλά προϊόντα ακόμα. Εγώ που το έχω στο notebook μου, εδώ και 1.5 χρόνο περίπου, δεν είδα τίποτα στην ελληνική αγορά.

Η μόνη σου λύση είναι το usb tv tuner που τη δουλειά του, την κάνει αρκετά ικανοποιητικά.

Δημοσ.

Συνήθως για τις μετακινήσεις διαθέτουν ένα εξωτερικό δέκτη. (Αν πιάσεις καλά με αυτόν να μου το πεις και μένα :lol:)

Αλλιώς τοποθετείς ένα καλώδιο στην πρίζα του τείχου και στο usb και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Κοίτα όλα πάνω κάτω τα ίδια είναι. Τηλεχειρισμό να έχει και ο υπολογιστής σου να πληρεί τις απαιτήσεις είναι τα ζητούμενα. Καλό θα ήταν να έχει και ραδιοφωνικό δέκτη, μιλώντας για 50?.

Εγώ έχω ενσωματωμένο δέκτη ;)

Δημοσ.

Όσον αφορά αυτό της gigabyte το αγόρασα πριν μια βδομάδα και το γύρισα πίσω. Κατά την πρώτη εγκατάσταση λειτουργησε αρχικά με το PowerCinema που είναι το συνοδευτικό πρόγραμμα. Γύρω στο μισάωρο όμως κράσαρε και ο υπολογιστής έκανε αυτόματη επαννεκίνηση. Απο εκεί και ύστερα δεν ξαναδούλεψε με το πρόγραμμα, και με άλλα προγράμματα μια λειτουργούσε, μία κράσαρε. Μέχρι φορμάτ και επανεγκατάσταση λειτουργικού έκανα αλλά τίποτα. Πολύ ασταθές.

Το πήγα για έλεγχο και δεν παρουσίαζε βλάβη. Εγώ πάντως το άλλαξα με ένα pinnacle hybrid usb pro stick, το οποίο μέχρι στιγμής είναι εντάξει. Το μόνο κακό που έχει είναι ότι το τηλεκοντρόλ δε λειτουργεί με κανένα άλλο πρόγραμμα εκτός από το συνοδευτικό της συσκευής.

Δημοσ.

Mεταφερω απο αλλο ποστ που εχω κανει μιας και δεν πηρα καποια απαντηση και βιαζομαι για την αγορα για σημερα.Εχω εναν vaio fe21m και θελω να του βαλω πανω ενα tv tuner. Εχει καποιος απο εδω μεσα να μου προτεινει καποιο συγκεκριμενο? Δεν εχω προβλημα με την τιμη και θελω να ειναι φορτωμενο δηλαδη να εχει ολα τα καλουδια(αναλογικο και ψηφιακο δεκτη, ραδιοφωνο, τηλεχειριστηριο, teletext).Δεν εχω ιδεα απο αυτα που κοιταζω για το πιο ειναι το καλυτερο, οποτε ζητω τη σοφη σας εμπειρια. Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις!!

Δημοσ.

Καλύτερα με usb 2.0 ,αρκεί το τιουνεράκι να έχει hardware αποκωδικοποιητή ώστε να μην απασχολεί τον κεντρικό επεξεργαστή..

Δημοσ.
Καλύτερα με usb 2.0 ,αρκεί το τιουνεράκι να έχει hardware αποκωδικοποιητή ώστε να μην απασχολεί τον κεντρικό επεξεργαστή..

Γινομαι κουραστικος αλλα μηπως θα μπορουσες να προτεινεις και καποιο συγκεκριμενο? Αυτο σε express card πως το βλεπεις http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702510 ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...