Προς το περιεχόμενο

Ένα χρόνο αργότερα

petsoukos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 1 ½ μήνα απολύθηκα από τον στρατό και όταν γύρισα τα πράγματα είχαν αλλάξει δραματικά στο Hardware και στις τιμές.

Έμεινα πίσω με λίγα λόγια.

Το PC μου πλέον είναι δεινόσαυρος. (βλ. υπογραφή) (Αν και ήταν και πριν μπω στρατό) Το έχω 2 χρόνια σχεδόν και αρχίζω να μην το συμπαθώ καθόλου. Οπότε πάμε για καινούργιο. Αλλά ας μπούμε στο ψητό.

Ψητό

Καταρχήν, λόγου AMD προτιμώ εδώ και χρόνια MSI Mobos αλλά απʼ ότι διαβάζω και ακούω δεν πάει καλά σε Intel και επειδή η AMD έμεινε πίσω από ότι βλέπω, θα το γυρίσω και εγώ σε Intel. Οπότε, θέλω συμβουλές αντικειμενικά για Mobos. Από πλευράς CPU δεν τίθεται θέμα πάμε για Quad. Μόνο στο θέμα Mobo δεν ξέρω τι γίνετε.

• Moderators
Δημοσ.

Μια χαρα τα παει και η MSI στις Intel.

Μπορεις να μας πεις τιμη και καποια ισως προτιμηση και να σου κανουμε τη συνθεση.

Επισης, για τι χρηση προοριζεται?

Αυτο για το Quad που ειπες ξανασκεψου το εαν δεν ασχολεισαι με εφαρμογες που να τον εκμεταλλευονται...

Δημοσ.

Α από τιμή να μην ξεφύγει πολύ πιο πάνω από 1200. Πάντα χωρίς την οθόνη. Προορίζετε για 3D Animation και Multimedia Production.

• Moderators
Δημοσ.

Σε ενδιαφερεουν καθολου τα παιχνιδια?

Και αν ναι ποσο?

Δηλαδη άλλο να ''θελω να παιζω οτι νεο υπαρχει'' και άλλο ''θελω να μπορω να διασκεδασω με τα γραφικα το medium καμια φορα το μηνα'' και τελος άλλο ''δεν παιζω ποτε''.

Δημοσ.

Παίζω νέα παιχνίδια μόνο όταν αξίζουν. Δεν μπορώ να πω όμως ότι το θέλω για παιχνίδια μόνο.

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπον να η συνθεση:

Τροφοδοτικο 750W (μονο 10? πανω απο ενα καλο 600ρι, αξιζει), 102?

Eπεξεργαστης Quad 45nm 2,66GHz Q9450, 300? (πολλα δεν ειναι?)

εναλλακτικα θα προτεινα εναν πολυ πιο γρηγορο (οπου χρησιμοποιουνται εως 2 πυρηνες) και με πολλες δυνατοτητες ευκολου και αποτελεσματικου overclocking http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=e8400 160?

Μητρικη ΜSI P35 Neo2-FR 93,5?, την εχω εγω και ειναι πολυ καλη.

Μνημη ραμ 4GB (2x2) ddr2 800, και εχεις και 2 ελευθερα σλοτς ακομα... 85?

DVD-rom IDE (για να μην φας τσαμπα μια ακομα sata θυρα απο τη μητρικη) 15?

DVD-RW IDE (για να μην φας κι αλλη sata θυρα) 27?

Σκληροι (2 τετοιοι) 500GB 32mb buffer Seagate 7200.11 2x82=164?

Καρτα γραφικων 8800GT, οχι απλα για να παιζεις κανενα παιχνιδακι... 200?

Συνολο 850?

Βαλε ενα κουτι οποιο σου αρεσει, και κανεναν ακομα ανεμιστηρα...αντε και καμια ψυκτρουλα για τον επεξεργαστη...

Και παλι δεν ξεπερνας τα 950-1000?.

Με τον επεξεργαστη τον Quad δεν ξεπερνας τα 1150?. :-)

Δημοσ.

Επειδή μιλησα με το παιδί μου ειπε οτι δεν τον ενδιαφέρει VGA, Audio card, και δευτερος σκληρός.

οπότε προτείνω αυτά:

Tower: Coolermaster Stacker STC-T01-UWK Black

PSU: Enermax 500W Liberty

RAM: TeamGroup Ram 2GB Kit DDR3 1066 7-7-7-21

HDD: WD Raptor 74GB

MOBO: Gigabyte GA-EP35C-DS3R (S775, DDR2/3)

CPU: Intel Core 2 Quad 9300 Box (s775/2, 50)

800 ευρώ σύνολο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...