skarmoutsos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Θα ήθελα τη γνώμη σας για το συγκεκρίμενο τροφοδοτικό ZALMAN ZM600-HP 600W (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808018).To υπόλοιπο σύστημα ειναι μητρικη GIGABYTE p35-ds4 επεξεργαστής core 2 E8200 κάρτα γραφικών sapphire x1950 pro 512 MB και μνήμες GEIL 2X1GB.Ψαχνω κάποιο site να αναφέρει ακριβώς τα χαρακτηριστικά του τροφοδοτικού αλλα δεν βρίσκω καθώς το πλαίσιο και το e-shop δεν αναφέρουν και πολλά. ευχαριστώ
liopyr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Το τροφοδοτικό αυτο το έχω 3-4 μήνες, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Θεωρείται ιδιαίτερα αξιόπιστο, και σίγουρα από τις ποιο αθόρυβες λύσεις. Του έχει κάνει αναλυτικότατο review ο master του είδους Jonnyguru.
skarmoutsos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Το τροφοδοτικό αυτο το έχω 3-4 μήνες, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Θεωρείται ιδιαίτερα αξιόπιστο, και σίγουρα από τις ποιο αθόρυβες λύσεις. Του έχει κάνει αναλυτικότατο review ο master του είδους Jonnyguru. Να σε ρωτησω κατι ακομα.. εχει blue led και cable management? και κάτι τελευταιο.. οι δισκοι IDE συνδεονται οπως οι SATA (για τροφοδοσία μιλάω..)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Να σε ρωτησω κατι ακομα.. εχει blue led και cable management? και κάτι τελευταιο.. οι δισκοι IDE συνδεονται οπως οι SATA (για τροφοδοσία μιλάω..) δλδ το αναλυτικότατο review που έδωσε δεν σου κάνει? τσκ τσκ τσκ...
skarmoutsos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 δλδ το αναλυτικότατο review που έδωσε δεν σου κάνει? τσκ τσκ τσκ... ok sorry... δικιο εχεις.. τα λέει όλα.. ευχαριστώ πολύ..
mihalakis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 ορίστε και οι πληροφορίες του προϊόντος από τη σελίδα του κατασκευαστή http://www.zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp?idx=196
kostasbm Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 επειδη με ενδιαφερει το ζαλμαν εχει 20 PIN για το mobo(939 msi) ? θα ειναι αρκετο για την sapphire 3850? αν δεν υποστηριζει το ζαλμαν το δικο μου mobo ξερετε ποια εταιρεια υποστηριζει 20πινο ? η και τα 2 για μελλοντικη χρηση ? ευχ
liopyr Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 επειδη με ενδιαφερει το ζαλμαν εχει 20 PIN για το mobo(939 msi) ? Ναι. θα ειναι αρκετο για την sapphire 3850? Τα μισά+ Watt θα ''κοιμούνται''... αν δεν υποστηριζει το ζαλμαν το δικο μου mobo ξερετε ποια εταιρεια υποστηριζει 20πινο ? η και τα 2 για μελλοντικη χρηση ? Υποστηρίζει και 20 και 24 Pin μητρικές.
alexikakos Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Πήγαινε εδώ http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp !! Σε αυτό το site βάζεις το υλικό σου και σου βγάζει πόσα watt τροφοδοτικό θέλεις! Καλύπτει ακόμα και περιπτώσεις που θέλεις ή έχεις κάνει overclocking σε κάρτες γραφικών και cpu! Έγω αυτό το site συμβουλέυτικα και μου πήγαν όλα μια χαρά!
hariskar Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Μπορώ να χρησιμοποιήσω Zalman τροφοδοτικό με Pentium 4 2.2MHz ή υποστηρίζει μόνο πιο καινούριους υπολογιστές; Με ενδιαφέρει το τροφοδοτικό να είναι όσο πιο αθόρυβο γίνεται. Υπάρχουν άλλες καλύτερες προτάσεις; Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.