Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικό...

skarmoutsos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα τη γνώμη σας για το συγκεκρίμενο τροφοδοτικό ZALMAN ZM600-HP 600W (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808018).To υπόλοιπο σύστημα ειναι

μητρικη GIGABYTE p35-ds4 επεξεργαστής core 2 E8200 κάρτα γραφικών sapphire x1950 pro 512 MB και μνήμες GEIL 2X1GB.Ψαχνω κάποιο site να αναφέρει ακριβώς τα χαρακτηριστικά του τροφοδοτικού αλλα δεν βρίσκω καθώς το πλαίσιο και το e-shop δεν αναφέρουν και πολλά.

ευχαριστώ

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό αυτο το έχω 3-4 μήνες, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Θεωρείται ιδιαίτερα αξιόπιστο, και σίγουρα από τις ποιο αθόρυβες λύσεις.

Του έχει κάνει αναλυτικότατο review ο master του είδους Jonnyguru. :-)

Δημοσ.
Το τροφοδοτικό αυτο το έχω 3-4 μήνες, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Θεωρείται ιδιαίτερα αξιόπιστο, και σίγουρα από τις ποιο αθόρυβες λύσεις.

Του έχει κάνει αναλυτικότατο review ο master του είδους Jonnyguru. :-)

Να σε ρωτησω κατι ακομα.. εχει blue led και cable management? και κάτι τελευταιο.. οι δισκοι IDE συνδεονται οπως οι SATA (για τροφοδοσία μιλάω..)

• Super Moderators
Δημοσ.
Να σε ρωτησω κατι ακομα.. εχει blue led και cable management? και κάτι τελευταιο.. οι δισκοι IDE συνδεονται οπως οι SATA (για τροφοδοσία μιλάω..)

δλδ το αναλυτικότατο review που έδωσε δεν σου κάνει? :o

τσκ τσκ τσκ... :P

Δημοσ.
δλδ το αναλυτικότατο review που έδωσε δεν σου κάνει? :o

τσκ τσκ τσκ... :P

ok sorry... δικιο εχεις.. τα λέει όλα.. ευχαριστώ πολύ..

Δημοσ.

επειδη με ενδιαφερει το ζαλμαν

εχει 20 PIN για το mobo(939 msi) ?

θα ειναι αρκετο για την sapphire 3850?

αν δεν υποστηριζει το ζαλμαν το δικο μου mobo ξερετε ποια εταιρεια υποστηριζει 20πινο ? η και τα 2 για μελλοντικη χρηση ?

ευχ

Δημοσ.
επειδη με ενδιαφερει το ζαλμαν

εχει 20 PIN για το mobo(939 msi) ?

Ναι.

θα ειναι αρκετο για την sapphire 3850?

Τα μισά+ Watt θα ''κοιμούνται''...

αν δεν υποστηριζει το ζαλμαν το δικο μου mobo ξερετε ποια εταιρεια υποστηριζει 20πινο ? η και τα 2 για μελλοντικη χρηση ?

Υποστηρίζει και 20 και 24 Pin μητρικές.

Δημοσ.

Πήγαινε εδώ http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp !! Σε αυτό το site βάζεις το υλικό σου και σου βγάζει πόσα watt τροφοδοτικό θέλεις! Καλύπτει ακόμα και περιπτώσεις που θέλεις ή έχεις κάνει overclocking σε κάρτες γραφικών και cpu! Έγω αυτό το site συμβουλέυτικα και μου πήγαν όλα μια χαρά!

Δημοσ.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω Zalman τροφοδοτικό με Pentium 4 2.2MHz ή υποστηρίζει μόνο πιο καινούριους υπολογιστές;

Με ενδιαφέρει το τροφοδοτικό να είναι όσο πιο αθόρυβο γίνεται. Υπάρχουν άλλες καλύτερες προτάσεις;

Ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...