Προς το περιεχόμενο

Router's Reconnects εφ' όρου Ζωής;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Koritsi_Gia_PC έχεις περισότερες απο μία συσκευές τηλεφώνου στο σπίτι?

Δοκίμασε να τις αποσυν΄δεσεις όλες εκτός απο την κεντρική για μια χρονική διάρκεια

που εσύ πιστεύεις οτι θαα είχες ντισ-κοννεκτ...Εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά με τελείως

διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα δικά σου...οτε1μβιτ-ρούτερ wag200g pstn..

ίσως και νά....

Είναι δυνατόν τόοοοοοσους μήνες να μήν έχω δοκιμάσει να αποσυνδέσω όλα τα τηλέφωνα του σπιτιού για κάνα 3ήμερο να μειω8εί ο θόρυβος? Πρώτο-πρώτο το έκανα!

αν σκέφτεσαι να αλλάξεις παροχό θα σου πρότεινα το εξής μιας και σε καλύπτουν τα ιδιόκτητα. πας σε οτε πάλι και έτσι εξασφαλίζεις την τηλεφωνία σου. κάνεις αίτηση στην φορθνετ για adsl in a box και αν είσαι σε καλή περιοχή σε συνδέουν σχεδόν άμεσα με γραμμή τηλεφώνου από οτε και adsl από φορθνετ στα 24mbit. εμένα έκαναν 1 βδομάδα περίπου να με συνδέσουν και με είχαν προειδοποιήσει για 4 βδομάδες. να και το χρονικό της σύνδεσης μου:

έτσι θα έχεις adsl σχεδόν αμέσως. μετά μπορείς να κάνεις αίτηση να σε βάλουν στο 2play και να καταργήσεις τελείως τον οτε μένοντας χωρίς τηλέφωνο ή ίντερνετ απειροελάχιστα. και τα λεφτά που είχες δώσει για να αγοράσεις το προπληρωμένο πακέτο adsl in a box, θα πιστωθούν στον λογαριασμό σου 2play. έτσι έκανα εγώ.

Απο την εμπειρία μου..

HOL - Τεχνικά Προβλήματα, μέτρια υποστήριξη

Forthnet - Αργεί να μπεί

Tellas - Αισχρή τεχνική υποστήριξη

ΟΤΕ - Τιμές που στιγματίζουν

Λοιποί Providers - Δέν μας ενδιαφέρουν

Απ'όσο τα έχω ψάξει λοιπόν αγαπητέ kallair η Forthnet είναι η φθηνότερη αλλα και καλύτερη! Το μόνο κακό της ειναι οτι αργεί να μπεί (2 μήνες στον γείτονα και 3 μήνες λένε αλλοι)..Και σκέφτηκα το παρακάτω:

Κάνω σημερα κι'όλας αίτηση στo Connex του ΟΤΕ μπαίνω (ευελπιστώ) σε μία (άντε δυο) weeks στο δίκτυό του..Και πρίν φύγω για Summer κάνω αίτηση στην Forthnet..

Ελπίζω να μήν υπάρχουν άλλα τράβαλα απο τον ΟΤΕ σε θέματα πληρωμής για διακοπή (επειδη 8α τον κρατήσω τόσο λίγο κτλπ). Και ελπίζω να μην μπερδέψω τα μπούτια μου στο τέλος! :fear:

Αυτο που μου προτείνεις δλδ 8α κάνω πάνω-κάτω..Θα έμπαινα Forthnet με την μία αλλα δεν θα αντέξω ούτε μήνα άλλο με τα Reconnects :-(

αν δεν αποφασισεις να κανεις αυτο που σου γραφει το παλικαρι δεν προκειται να καταλαβεις που οφειλονται τα προβληματα.

αν εχει προβληματα σε κεινο το σημειο ειναι θεμα hol-ote

αν εκει δεν εχεις κανενα προβλημα και εχεις καλα στατιστικα μετακομισε αλλου η τραβα καινουρια καλωδια.

Δέν λεω..Εχω τεράστια περιέργια να μά8ω τι σκ_τ_ εφταιγε..Αλλα δέν εχω άλλη αντοχή για περαιτέρω ψάξημο..Και εάν το προβλημα το είχα εγω..δεν 8ελω να το βρώ (πριν μπω στον OTE) διοτι θα αναγκαστώ να πληρώσω στην HOL 4ης λογαριασμούς πακέτο.. :-(

Και μία τελευταία απορία παιδιά! Επειδή με κόβω να πηγαίνω σε OTEShop σημερα..Τι προσφορά να πάρω απο αυτες τις 2? ->

connx_easter08.jpg

Εγώ παιδιά το σκεφτηκα και είπα οτι απο το να σκάσω 100?+ για κανένα Linksys προτημώ κάτι μέτριο σάν την επιλογή στα αριστερά! Αλλα δέν ξέρω..ένας φίλος μου είχε το δεξιά και δεν μπορούσε να κάνει ΚΑΝ PortFortward, εάν ειναι σε τέτοια κατάσταση και το αριστερα..ασε καλυτερα, να πάρω τουλάχιστον και το MP3!!! :lol:

Ελπίζω να με συμβουλέψετε σωστά και όχι με τον όρο οτι το FritzBox και το NetFaster που έδινε η HOL ήταν μούφες και "δεν κλείδωνες καλά" διοτι και τα 2 ηταν τέλεια στην χρήση και δν χρειαζόμουν κτ καλύτερο!! :@

Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη και που με ακούτε! :o:o:o

Koritsi_Gia_PC!

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

εκτός από την Forthnet ρίξε και μια ματιά στην Netone...πιστεύω ότι αξίζει...

Δημοσ.
Κάνω σημερα κι'όλας αίτηση στo Connex του ΟΤΕ μπαίνω (ευελπιστώ) σε μία (άντε δυο) weeks στο δίκτυό του..Και πρίν φύγω για Summer κάνω αίτηση στην Forthnet..

Ελπίζω να μήν υπάρχουν άλλα τράβαλα απο τον ΟΤΕ σε θέματα πληρωμής για διακοπή (επειδη 8α τον κρατήσω τόσο λίγο κτλπ). Και ελπίζω να μην μπερδέψω τα μπούτια μου στο τέλος! :fear:

Χμμμμ...Το ξέρεις ότι το Conn-X έχει ελάχιστο χρόνο διάρκειας συμβολαίου 1 έτος, έτσι; Αν κάνεις τη σύνδεση και στα καπάκια κάνεις σύνδεση Forthnet, θα πρέπει να πληρώσεις χρηματική ρήτρα...

Δημοσ.
Δέν λεω..Εχω τεράστια περιέργια να μά8ω τι σκ_τ_ εφταιγε..Αλλα δέν εχω άλλη αντοχή για περαιτέρω ψάξημο..Και εάν το προβλημα το είχα εγω..δεν 8ελω να το βρώ (πριν μπω στον OTE) διοτι θα αναγκαστώ να πληρώσω στην HOL 4ης λογαριασμούς πακέτο.. :-(

fyi απλα.

αν εχεις προβλημα απο την μερια σου δηλαδη απο τον κατανεμητη μεχρι το σπιτι σου τα προβληματα θα συνεχιστουν σε οποιο παροχο και να πας. Οποτε και τζαμπα θα πληρωσεις τα παγια της hol αλλα και προβληματα θα εχεις.

αν εσυ εισαι ενταξει και το προβλημα ειναι της Hol κανεις μια καταγγελια της συμβασης σου και δεν πληρωνεις τιποτα επιπλεον

Δημοσ.
Χμμμμ...Το ξέρεις ότι το Conn-X έχει ελάχιστο χρόνο διάρκειας συμβολαίου 1 έτος, έτσι; Αν κάνεις τη σύνδεση και στα καπάκια κάνεις σύνδεση Forthnet, θα πρέπει να πληρώσεις χρηματική ρήτρα...

Μάλλον κανεις λάθος. Το Conn-X έχει ελάχιστο χρόνο διάρκειας συμβολαίου 6 μήνες.

• Super Moderators
Δημοσ.

και πάλι θα πληρώσει ρήτρα σύμφωνα με αυτό που είπε πιο πάνω

Δημοσ.
Μάλλον κανεις λάθος. Το Conn-X έχει ελάχιστο χρόνο διάρκειας συμβολαίου 6 μήνες.

Έχεις δίκαιο. I stand corrected...

Δημοσ.

Μάλιστα..Αρα έμαθα το ελάχιστο χρόνο που θα πρέπει να μείνω με Provider τον OTE..

εκτός από την Forthnet ρίξε και μια ματιά στην Netone...πιστεύω ότι αξίζει...

NetOne 40?/μήνα και 50? μόνο η ενεργοποίηση..Δέν ξέρουμε τίποτα για αυτή (Εγω προσωπικά πρώτη φορά την ακούω), ούτε απο καλωδιώσεις, ούτε απο προβλήματα, ούτε απο διάρκεια αναμονής για ενεργοποίηση και τα σχετικά..

Πως και την προτείνεις? Εταιρία θείου? 'Η ακόμα μια φορά πας κόντρα στο κατεστημένο αγαπητέ Τγές? :P

Τέσπα! Τγές επειδή σε λίγο θα τρέχω σε OTEShops, και μιάς και είσαι μιζμήγης εσυ σε αυτα μπορείς εσυ ο ίδιος να μου προτείνεις κάτι στο δίλημμά μου? ->

connx_easter08.jpg

Εγώ παιδιά το σκεφτηκα και είπα οτι απο το να σκάσω 100?+ για κανένα Linksys προτημώ κάτι μέτριο σάν την επιλογή στα αριστερά! Αλλα δέν ξέρω..ένας φίλος μου είχε το δεξιά και δεν μπορούσε να κάνει ΚΑΝ PortFortward, εάν ειναι σε τέτοια κατάσταση και το αριστερα..ασε καλυτερα, να πάρω τουλάχιστον και το MP3!!! :lol:

Ελπίζω να με συμβουλέψετε σωστά και όχι με την ιδεα του οτι το FritzBox και το NetFaster που έδινε η HOL ήταν μούφες και "δεν κλείδωνες καλά" διοτι και τα 2 ηταν τέλεια στην χρήση και δν χρειαζόμουν κτ καλύτερο!! :@

I await some advice..

/Koritsi_Gia_PC!

• Super Moderators
Δημοσ.

με Forthnet είμαι...απλά θεωρώ ότι είναι η μόνη αξιόλογη εναλλακτική εταιρεία μαζί με την Forthnet

την έχουν αρκετοί στο forum και έχω διαβάσει καλά λόγια τουλάχιστον από εδώ...για περισσότερες απόψεις κοιτάς το adslgr.com κλασικά...

μαγκιά της Netone ότι έχει OFFICIAL support μέσω του forum του adslgr.com :-)

Δημοσ.

Ρε παιδιά ... έχω 2 γραμμές στο σπίτι μου, επί ένα + χρόνο είχα

και Οτενετ και HOL . Συγκριτικά τώρα επειδή είχα και εγώ

disconnects αλλά και επί 5 μέρες απώλεια σήματος adsl... και

περίμενα ΩΡΑ στο τηλ. (τραγική) , όλοι οι εναλακτικοί σου πετάνε

μπαλάκι ο ΟΤΕ ... μα πως ρε Χριστιανέ μου , πανάσχετε μου

δούλευε μιά χαρα τόσους μήνες... και ξαφνικά άρχισαν τα προβλήματα?

Τέσπα για να μη σε κουράζω πάρε το 121 και ζήτα έναν τεχνικό του

ΟΤΕ να έρθει στον χώρο σου (τσάμπα είναι , να ελένξει τη γραμμή σου

διότι μεν τώρα είσαι στη HOL αλλά θες να είσαι σίγουρη πως εάν βάλεις

conn-x δε θα έχεις τις αποσυνδέσεις.

Εγώ πάντως με connx ξέρω πως ΟΤΙ πρόβλημα και να έχεις , θα το λύσεις σχετικά γρήγορα. Καμία σχέση με τους rest.

το τηλ για την υποστήριξη του ΟΤΕ =

134 Εμπορικό

121 Βλαβοληπτικό

1242 Παραμετροποίηση router

Όσον αφορά τα settings στο router , επειδή και εγώ fritz είχα ,

θα σε ρωτήσω να μου πεις ξανά εάν όταν σου πέφτει η γραμμή

σου πέφτει το PPP protoc. ή χάνεις την ADSL connection ?

Δημοσ.
το τηλ για την υποστήριξη του ΟΤΕ =

134 Εμπορικό

121 Βλαβοληπτικό

1242 Παραμετροποίηση router

Κάλεσα και μου είπαν οτι δέν το γνωρίζουν αυτο, επειδή είμαι σε αλλη Εταιρία κτλπ.. :-(

Παιδιά πήγα στο ΟΤΕShop και το συζητήσαμε..Τωρα ρισκάρω για το πρόβλημα (γυρησμός στην HOL δεν παίζει, χρωστάμε πολλά!)..Και αυτο που με απασχόλησε και τον ρωτούσα ειναι το ΠΟΣΟ θα πάρει για να ενεργοποιή8ω! Αυτός μου είπε οτι 8α κανει 2 μέρες..Αλλα απο την HOL 8α κάνω να απενεργοποιηθώ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΗΝΑ! :fear:

Να μην σας τα πολυλογώ (ειναι και 4: 30 το βραδυ και αυριο εχω σχολή..) μου προτεινε κάτι ωραίο! Μου είπε να βάλω αλλον αρι8μό στο σταθερο, δλδ να μου ενεργοποιήσουν αλλον! Αυτο θα επερνε 1 week και θα είχα internet μεσα σε 8 μέρες! :-)

ΑΛΛΑ μου τόνισε να πάρω πολλά τηλέφωνα την HOL για να απενεργοποιηθω γτ μου είπε οτι δέν απενεργοποιούν αυτοι εάν δεν μπεί αλλος Provider (ελεος? γτ?)..ε, και μου είπε να το προσέξω αυτο..

Εσεις τι λέτε παιδιά?? Να το κάνω? Go for it? Είναι ασφαλές αυτο με την αλλαγή αριθμού?

Notes: 35? Ενεργοποίηση, 30? Πάγιο/2μήνες, 45? Internet/2μήνες + Καλό WiFi Router (Δώρο, και το έψαξα δεν θέλω σχόλια πανω σε αυτο..)

Αυτά γνωρίζω μόνο..Αυριο στις 2:00 πηγαίνω..Ευελπιστώ να δώ καμιά απαντηση εδώ..!

Thanks!

Koritsi_Gia_PC!

Δημοσ.

Απ' ότι ξέρω το ελάχιστο που θα πρέπει να μείνεις σε connex είναι 6 μήνες.. άρα για ξανακάνε τους υπολογισμούς σου. επίσης αν δεν σε ενδιαφέρει να αλλάξεις αριθμό, τότε κάνε το. θα ξεμπερδέψεις και πιο γρήγορα με την hol.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πρός το παρών περίμενα 1 week ώς την προηγούμενη Τετάρτη..Είχα ολα τα χαρτιά έτοιμα κτλπ..Αλλα τλκ ήθελαν και τον ιδιοκτήτη του σπιτιού παρώντα, ε και φύγαν >_>

Τωρα ξανακανόνισα ραντεβού για την τηλεφωνική γραμμή, και πήγε στις 3 Ιουνίου! Hail Luck!

Ακόμα και τον ίδιο αριθμό να είχα και να περίμενα να παρεί ο ΟΤΕ τα ινία απο την HOL γρηγορότερα θα γινόταν η δουλειά..Τον έρωτά μου....

/Koritsi_Gia_PC..

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

...

Το είχα στα Bookmarks μου αυτό το Thread, και πραγματικά του έριξα μια ματιά και θυμήθηκα τη φρίκη που ζούσα.............

Λοιπόν, είναι μια χαρούμενη στιγμή! Και πραγματικά εχω την τιμή να λύσω, απ'ότι φαίνεται αυτο το κ_λοπρόβλημα που 1,5 χρόνο έτρωγα στα μούτρα και κανείς δεν γνώριζε να το λύσει.....

Το τελευταίο Post, το απο πάνω, δεν είναι πρόσφατο..Τότε την ακύρωσα την αίτηση στον πOTE και έκανα στην Tellas, πέρασε το καλοκαίρι και ακόμα περίμενα να με ενεργοποιήσει..Άρα ξαναδιέκοψα και ξαναμανά έκανα αίτηση στον πΟΤΕ! Ε, μπήκα..Σήμερα πρωί ΚΑΙ Internet ΚΑΙ τηλεφωνία! Και επιτέλους:

ΔΕΝ ΕΧΩ RECONNECTS !!!

Η συγκίνηση δε περιγράφεται.. :P

Αυτό που τελικά ήθελε ήταν αλλαγή αριθμού και βρόγχου..ΈΚΟΨΑ εντελώς το τηλέφωνο και το Internet..Το σπίτι έμεινε ΓΥΜΝΟ απο παροχείς, ήτε τηλεφωνίας ήτε internet..Έκανα ΝΕΑ αίτηση (Όταν δεν έχεις τηλ, δε μπορείς να μπείς Forthnet και κάνεις ΜΗΝΕΣ να ενεργοποιήσεις ΝΕΟ αριθμό σε Provider εκτός του Καπετάνιου ΟΤΕ) στον ΟΤΕ και ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!

Ελπίζω να το θυμάστε, και όταν ακούσετε κάποιον να φωνάζει εχω Reconnects και ΔΕΝ σταματούν με ΤΙΠΟΤΑ, να ξέρεται τι να του πείτε ;)

THEEND.gif

My Regards,

Koritsi_Gia_PC!

With honor, I say: Topic Closed.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...