Προς το περιεχόμενο

Νεα κουτια με το τροφοδοτικο κατω..

koulouri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αυτή είναι η πρώτη "βασική" έκδοση του Stacker STC-TO1...εγώ ανέφερα το Stacker 810 που είναι ίδιο εμφανισιακά αλλά με τις διαφορές που είπα πιο πάνω :-)

Ok πάνω στην βιασύνη μου είδα απλά την photo και νόμιζα ότι ήταν το original stacker.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πήγαινε για κάποιο coolermaster

η ποιότητα κατασκευής είναι υπεράνω κάθε επιπέδου

το 690 το έχω εγώ και είναι πολύ καλό

απλά σου λέω ότι έχει θέσεις για 7 Χ 140mm ανεμιστήρες...

μπορείς να δημιουργήσεις ανεμοστρόβιλο εκεί μέσα...

Δημοσ.

lol

ναι και εμενα αυτο μου εκανε τρομερη εκπληξη 7 ανεμιστηρες..

πηγα να το παρω χ8ες το απογευμα απο το πλαισιο Θεσσαλονικης αλλα ειχε εξαντληθει και μου ειπαν οτι 8α ερ8ει νεα παραγγελια την Μ.Τεταρτη :)

θα παω να το παρω αμεσως ;)

Δημοσ.

το τροφοδοτικό πρέπει να είναι κάτω ώστε να απομονώνεται από το υπόλοιπο σύστημα. αν είναι πάνω ρουφάει όλον τον ζεστό αέρα από το σύστημα (που ανεβαίνει πάνω) και ζεσταίνεται περισόττερο. το 690 είναι από πάνω όλο διάτρητο και παίρνει 2 Χ 140mm ώστε να βγάζει έξω όλον τον ζεστό αέρα που όντας ελαφρύτερος ανεβαίνει προς τα πάνω.

Δημοσ.

Εκτός αν έχεις μελετησει τα πάντα και έχεις τοποθετήσει 3 ανεμιστήρες στο εσωτερικό του, κοντά σε θερμογόνα υποσυστήματα και με την κατάλληλη ψύξη σε καρτα γραφικών καταφέρεις να έχει ισορροπημένο σύστημα..

Δημοσ.

To Thermaltake to Bach 4000 που κοιτούσες το έχω αγοράσει και χωράει μέσα η 8800GTS 640MB οπότε υποθετικά θα χωράει μέσα και η 8800GT.Αλλιώς πάρε ένα τηλέφωνο eshop να σου πούνε (αν ξέρουν.... χιχι!!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...