Προς το περιεχόμενο

Rock,Metal news

21george21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξέρω μόνο το Μ.Ο. μου που ειναι 17κ10/13 τα αρχαια με φάγανε έλεγχους απο Τρίτη...τεσπα όμως....καλά ότι έχω μια τρέλα μέσα μου μου το λένε όλοι....βασικά θα σου ελεγα να διαβάσεις γιατι θα έχεις 2πλή χαρα 1. που θα δεις τους l.p. και 2. που δε θα χρωστάς το μάθημα....αν και δε σε φόβάμε μόλις μπεις και σε δουναι θα σου πουν ΠΕΡΑΣΕΣ!!!!ωραία η διοικ επιχ μ' αρέσεις εγώ σκεύτομαι αγγλική φιλολογία....τι εισιτήριο έκλεισες VIP???στο ΘΕΜΑ γράφουν σήμερα για l.p. το θες???κάτι που μου είπαν ειναι ότι ο τραγουδιστής τους μέχρι να καταφέρει να ανεβάζει τόσο τη φωνή του έβγαζε αίμα (αυτό ειναι που λέμε έφτησα αίμα για να πάω ψηλα!!!!) αλήθεια είναι....επισης θέλω να ρωτήσω είδες την εμφάνηση τους στο LIVE EARTH στις 7/7/07 εγώ την είδα ήταν πολύ ωραία μπράβο αν τη θες πες μου το....είχαν πάρει μέρος και οι BON JOVI (γι' αυτό το ειδα το LIVE EARTH φυσικα!!!) και ένα έχω να σου πω από τοτε που τους είδα να τραγουδούν για τη σωτηρία του πλανήτη κάνω φανατικά ανακύκλωση!!!!

P.S. 3 ειναι καλή ώρα 4 πάει πολύ αν σκευτεις ότι οι πόρτες ανοιγουν 18:30....ααααα και κάτι άλλο τι ειναι το τερα βαι γιατι όλες οι συναυλίες γίνονται εκεί????δεν επιτρεπεται να σου πω γτ μετα θα πρεπει να σε σκοτωσω.... πολύ καλό στην αρχή το πίστεψα και είπα αντιο σκληρέ κόσμε!!!!πλακα κάνω!!!χιχιχι....

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οκ,μόνο εμένα μου θυμίζει τον Κατακουζινό όταν είχε πωρωθεί με Σάκη όλη αυτή η φάση ?

;)ναι αλλα το θέμα ειναι ότι εγώ δεν ξεπωρώνομαι με καμία δύναμη εδώ και 1.5 χρόνο που ακούω BON JOVI πωρώνομαι χειρότερα μέρα με τη μέρα είναι η φωνή του jon η μουσική που μου με τρελένουν (βασικά και ό ίδιος αλλα δεν το κάνω θέμα)...περειτώ να πώ ότι από τοτε που άρχισα να ακουω bon jovi μου άρεσε τόσο πολύ η μουσική που άρχισα να μαθαίνω κιθάρα....τέτοια πώρωση....τι να κάνω I'M ADDICTIVE με την καλή έννοια!!!!:-)

Δημοσ.

χμμ....εχεις καιρο μπροστα σου για να τα πας καλα...και ειναι πολυ καλο που ασχολεισαι με τη μουσικη...

πιστεψε με αλλα δεν με νοιαζει το μαθημα αρκει να τους δω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ελα 3 μερες για το ονειρο...

γενικα οι λπ ασχολουνται πολυ με τα οικολογικα και τις καταστροφες.οπως και για τους ανθρωπους που πληγησαν απο καποιες καταστροφες...

τοσα χρονια που βγαζει τη φωνη του εναι λογικο να του ματωνει.

ελπιζω να περασεις αγγ.φιλολογια που θες!!προσπαθησε να τα καταφερεις για να μην το μετανοιωνεις μετα!

το τερα βαιμπ ειναι συναυλιακος χωρος στη μαλακασα.δεν γινονται ολες οι συναυλιες εκει.απλα πολλα ονοματα ερχονται στα πλαισια του rockwave που ειναι ειναι φεστιβαλ το οποιο διεξαγεται εκει.

επισης ειναι αναλογως την εταιρια που φερνει το συγκροτημα.η καθε εταιρια συνεργαζεται και με καποιο συναυλιακο χωρο...

Δημοσ.
bj.eirini,I'M ADDICTED θες να πεις... :P

sorry ήταν που μόλις γυρισα απο το σινεμά βραδιάτικα (το get smart είδα φανταστικό ήταν πολύ γέλιο να το δειτε!!!!) και όσο να νε μια νύστα την είχα thanks a lot για τη διόρθωση!!!!μην κοιτάτε τη λέξη που έκανα λάθος είμαι πολύ καλή στα αγγλικά αλλιώς δεν θα σκευτόμουν κάν για αγγλική φιλολογία...χιχιχι

λοιπόν WISE είμαι σίγουρη ότι ποτέ δεν θα τα πάω καλά στα αρχαία βασικά πέρσι είχα γράψει 17 και ειχα Μ.Ο 18Κ10/13 αλλα φέτος ήταν πολύ δύσκολα έπεσε και ΝΟΥΛΗΣ (ΑΡΙΑΝΟΣ)ατιμη κοινωνία....να πράγματι μπράβο τους που ασχολούνται με το περιβάλλον αν το θες το live τους πες το μου....όσο για την αγγλική φιλολογία απο τώρα προετιμάζομαι διαβάζω ξένα βιβλια βλεπω ταινίες χωρις υπότιτλους κτλ....επίσης ψάχνομαι πολύ σε εκφράσεις κτλ...ειναι μανία και στο σινεμά όταν πάω υπάρχουν στιγμές που άθελα μου δεν διαβάζω υπότιτλους αλλα ακούω απλά τους υθοποιούς και μεταφράζω μόνη μου....έχω πώρωση με τα αγγλικα....ευχαριστώ για το τερα βαι γιατι είχα απορία....δεν πειράζει για το μάθημα αν και πιστεύω πως θα το περάσεις trust me!!!!το όνειρο είναι κοντά τι νομίζεις μόνο 38 ώρες μια ταινία να δεις λίγο μουσική ν' ακούσεις πάει η ώρα....τελικά αποφάσισες τι ώρα θα πας θα σου λεγα κατα τις 3 γιατι 18:30 ανοίγουν οι πόρτες....τα μάτια σου 14 μην αφερεθείς πουθενά και ξεχαστείς να μεις το νου σου στο σκοπό σου....σε θέλω πρώτο-πρώτο!!!!άντε και να γυρίσεις σπίτι σου με φωτογραφίες και ακόμα καλύτερα με αυτόγραφο (λίγο χλωμό αλλα nothing's impossible):-)

P.S. porco_rosso21 να πας και σει να προσεχεις το WISE απ' τη χαρά του φοβάμαι μη ξεχαστει ή μη πάθει τίποτα (λες να λιποθυμήσει μόλις τους δει....)!!!!

Δημοσ.

χαχαχα!καλα κανεις με τα αγγλικα.ετσι να το παρεις ζεστα το πραμα!το χω ολο το λαιβ ειρηνακι.8ενκς παντως....

ναι σε μιαμιση μερα θ ζω το ονειρο μου.

οσο για το μαθημα το παλεψα οσο μπορουσα...

θα παω κατα τις 3-4 το αργοτερο.πρωτο τραπεζι πιστα! λες να ξεχαστω?για ενα σκοπο ζουμε!χεχε!

ναι πορκο ελα να με προσεχεις....και να τραβας και βιντεακια!:-D:lol:B)

Δημοσ.
χαχαχα!καλα κανεις με τα αγγλικα.ετσι να το παρεις ζεστα το πραμα!το χω ολο το λαιβ ειρηνακι.8ενκς παντως....

ναι σε μιαμιση μερα θ ζω το ονειρο μου.

οσο για το μαθημα το παλεψα οσο μπορουσα...

θα παω κατα τις 3-4 το αργοτερο.πρωτο τραπεζι πιστα! λες να ξεχαστω?για ενα σκοπο ζουμε!χεχε!

ναι πορκο ελα να με προσεχεις....και να τραβας και βιντεακια!:-D:lol:B)

λέω μήπως πάθεις τίποτα να μην έχεις ένα άνθρωπο δίπλα σου να σε χτυπήσει (λίγο) να συνέλθεις....όσο για το βίντεο να είναι HD όταν γίνεις παππούς και καλά δεν ακούς αυτά θα δείχνεις στα εγγόνια σου και θα τους λες τότε ειμουνα νιου μεταλάς....όσο για το

live earth δν πειράζει που το χεις όλοι οι fan αυτό κανουν μαζεύουν τα πάντα....σαν εμένα (κυλάει κ ένα δάκρυ....) μπράβο όμως δεν υπολογίζεις τίποτα για τους λ.π. είναι περίφανει για σένα σίγουρα....

Δημοσ.
λέω μήπως πάθεις τίποτα να μην έχεις ένα άνθρωπο δίπλα σου να σε χτυπήσει (λίγο) να συνέλθεις....όσο για το βίντεο να είναι HD όταν γίνεις παππούς και καλά δεν ακούς αυτά θα δείχνεις στα εγγόνια σου και θα τους λες τότε ειμουνα νιου μεταλάς....όσο για το

live earth δν πειράζει που το χεις όλοι οι fan αυτό κανουν μαζεύουν τα πάντα....σαν εμένα (κυλάει κ ένα δάκρυ....) μπράβο όμως δεν υπολογίζεις τίποτα για τους λ.π. είναι περίφανει για σένα σίγουρα....

νταξει ολο και καποιος θαναι να με συνεφερει οταν ανεβουν στη σκηνη....δεν εχω αναγκη τον πορκο :eek:

περηφανοι?ουτε με ξερουν....αλλα θαναι τρομερο συναισθημα να δω στη σκηνη τη μπαντα με την οποια εχω μεγαλωσει...και την εχω συνδεσει με τοσο ασχημες αλλα και ευχαριστες στιγμες μου...

nu metalας ε?χεχε...πολλοι θεωρουν υποτιμιτικο αυτον τον ορο...

αντε να ρθουν και οι μπον τζοβι και να παμε ολοι να τους δουμε.

Έλα wise,αφού το ξέρεις πως απαγορεύεται να έχεις πολλαπλά accounts. :P

γμτ και το κρατουσα κρυφο με νυχια και με δοντια....:-D:lol:B)

Δημοσ.
οκ οκ!!σταματαω να μιλαω για τους λπ!!με συνεπηρε το συναισθημα!:-D:lol:B)

okay καλά να περάσεις....και όταν (μακρινό μέλλον) έρθουν οι BON JOVI να πάμε όλοι μαζί όπως είπες!!!!χιχιχι!!!!

φιλάκια:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...