tromeros dennis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 σε ποια σελιδα ειπαρχει μια λιστα ολον τον συναυλιον στην ελλαδα; ενα overview τουλαχιστον
jiraya sama Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 ξαναρώτησα στο thread για linkin park αλλα δεν πήρα απάντηση.. μπορεί κάποιος να μου πει πώς θα μπορώ να μεταβώ στο χώρο όπου θα γίνει η συναυλία?? έρχομαι απο κύπρο και δεν ξέρω πως να πάω.... please help me....
-WISE- Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 ξαναρώτησα στο thread για linkin park αλλα δεν πήρα απάντηση.. μπορεί κάποιος να μου πει πώς θα μπορώ να μεταβώ στο χώρο όπου θα γίνει η συναυλία?? έρχομαι απο κύπρο και δεν ξέρω πως να πάω.... please help me.... για τσεκαρε στο 8ρεντ των λπ!!
bj.eirini Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 WISE οι μέρες πλησιάζουν για την συναυλία πως νιώθεις δεν πιστεύω να γίνει καμια στραβή τελευταία στιγμή....διάβασα ότι όταν κάνουν συναυλίες σε άλλες χώρες κλεινονται σ ένα δωμάτιο και βλέπουν dvd 1000δες γιατί όσες φορές έχουν προσπαθήσει να δουν τηλεόραση δεν καταλαβαίνουν τίποτα....
-WISE- Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 WISE οι μέρες πλησιάζουν για την συναυλία πως νιώθεις δεν πιστεύω να γίνει καμια στραβή τελευταία στιγμή....διάβασα ότι όταν κάνουν συναυλίες σε άλλες χώρες κλεινονται σ ένα δωμάτιο και βλέπουν dvd 1000δες γιατί όσες φορές έχουν προσπαθήσει να δουν τηλεόραση δεν καταλαβαίνουν τίποτα.... χεχε!!ειμαι πανετοιμος.βασικα ειμαι απιστευτα ενθουσιασμενος.αλλα δεν περνανε οι μερες γμτ..φαντασου εκεινη την μερα γραφω και παρακαλαω να ερθει παρολο που γραφω! δεν ξερω τι θα κανω εχω αγχωθει και με το τρενο...επισης φοβαμαι μη γινει καμια στραβη με τον ηχο γτ στο ελλαντα η ανοργανωσια παει και ερχεται.. ναι αυτο που λες το χει πει ο κιθαριστας σε συνεντευξη που εδωσαν στο big fish του Θεματος!επειδη οταν περιοδευουν στην ευρωπη δεν ξερουν την γλωσσα για να κατσουν να δουν τιβι,βαζουν dvd και βλεπουν!
bj.eirini Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 χεχε!!ειμαι πανετοιμος.βασικα ειμαι απιστευτα ενθουσιασμενος.αλλα δεν περνανε οι μερες γμτ..φαντασου εκεινη την μερα γραφω και παρακαλαω να ερθει παρολο που γραφω!δεν ξερω τι θα κανω εχω αγχωθει και με το τρενο...επισης φοβαμαι μη γινει καμια στραβη με τον ηχο γτ στο ελλαντα η ανοργανωσια παει και ερχεται.. ναι αυτο που λες το χει πει ο κιθαριστας σε συνεντευξη που εδωσαν στο big fish του Θεματος!επειδη οταν περιοδευουν στην ευρωπη δεν ξερουν την γλωσσα για να κατσουν να δουν τιβι,βαζουν dvd και βλεπουν! ναι και γω στο ΘΕΜΑ το χα διαβάσει και σκευτόμουνα αραγε ο WISE το χει διαβάσει????τι εννοεις όταν λές γράφεις?ποιο τρένο μένεις μακριά εεεε????να το πάρεις 2-3 ώρες νωρίτερα που να μην αγχοθείς κιόλας....δεν νομίζω να γίνει τίποτα με τον ήχο βασικά εύχομαι να μη γίνει τίποτα γιατι πράγματι εδω στο ελλαντα είμαστε 'λίγο' ανοργάνωτοι....ξερεις γιατι σου πα να μην γίνει τίποτα...λοιπον πέρυσι που ήρθε η αυρι λαβι ήτανε να ρθουν μαζι και οι δερασμους (όχι πως μ'αρέσουν μια φίλη μου μου το πε...) αλλα τελευταία στιγμή βρήκαν μια δικαιολογια και δεν ήρθαν αλλα εδώ με τους l.p. δεν νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο γιατι βλέπω ότι έχουν γίνει τόσες ετιμασίες και οι l.p. δεν είναι απ' αυτούς που τελευταία στιγμή τα παρατάνε....όλα καλά θα πάνε και μην αγχώνεσε γιατι δεν θα μπορείς να τους απολαύσεις.... go for cafe 5 euro go to the cinema 7 euro go to LINKIN PARK concert on june 24 PRICELESS!!!! κάποια πράγματα είναι ανεκτειμητα για όλα τα άλλα υπάρχει η mastercard....
-WISE- Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 ναι και γω στο ΘΕΜΑ το χα διαβάσει και σκευτόμουνα αραγε ο WISE το χει διαβάσει????τι εννοεις όταν λές γράφεις?ποιο τρένο μένεις μακριά εεεε????να το πάρεις 2-3 ώρες νωρίτερα που να μην αγχοθείς κιόλας....δεν νομίζω να γίνει τίποτα με τον ήχο βασικά εύχομαι να μη γίνει τίποτα γιατι πράγματι εδω στο ελλαντα είμαστε 'λίγο' ανοργάνωτοι....ξερεις γιατι σου πα να μην γίνει τίποτα...λοιπον πέρυσι που ήρθε η αυρι λαβι ήτανε να ρθουν μαζι και οι δερασμους (όχι πως μ'αρέσουν μια φίλη μου μου το πε...) αλλα τελευταία στιγμή βρήκαν μια δικαιολογια και δεν ήρθαν αλλα εδώ με τους l.p. δεν νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο γιατι βλέπω ότι έχουν γίνει τόσες ετιμασίες και οι l.p. δεν είναι απ' αυτούς που τελευταία στιγμή τα παρατάνε....όλα καλά θα πάνε και μην αγχώνεσε γιατι δεν θα μπορείς να τους απολαύσεις.... go for cafe 5 euro go to the cinema 7 euro go to LINKIN PARK concert on june 24 PRICELESS!!!! κάποια πράγματα είναι ανεκτειμητα για όλα τα άλλα υπάρχει η mastercard.... ξεκιναω εξεταστικη τη δευτερα.και την τεταρτη που ειναι η συναυλια ειναι δυσκολο το μαθημα που δινω και ειναι και πρωι πρωι.... οσο για το τρενο,οχι δνε μενω μακρυα.αθηνα μενω απλα δεν ξερω ποση ωρα ειναι.αλλα πηρα τον ΟΣΕ και ρωτησα.για τη σταση σφενδαλη ειναι γυρω στο σαρανταλεπτο!οποτε μια χαρα ειμαι! θα ξεκινησω στις 15:20 και θαμαι εκει 4! δεν νομιζω να γινει καμια στραβη.αρρωστησε μεν ο κιθαριστας και ακυρωσαν 2 συναυλιες αλλα τωρα ειναι μια χαρα!!μου κοπηκε η χολη βεβαια αλλα οκ! χαχαχαχ!νταξει αυτο με τη μαστερκαρντ τα σπαει!!!χεχεχεχε!:lol:
slipknot Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Ρε παιδιά μην αγχώνεστε τόσο πολύ.Θα πάθετε τίποτα πριν τη συναυλία και δεν θα την ευχαριστηθείτε.
-WISE- Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Ουτε οι ζεπελιν ναρχοντουσαν.... τι να μας πουν και οι ζεπελιν...(τι ειπα τωρα ε πορκο????) @σλιπνοτ ειμαι γενικα αγχωδης απο τη φυση μου...:lol:
bj.eirini Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 τι να μας πουν και οι ζεπελιν...(τι ειπα τωρα ε πορκο????) @σλιπνοτ ειμαι γενικα αγχωδης απο τη φυση μου...:lol: RELAX TAKE IT EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEASY!!!!τι ειναι το 40λεπτο μεχρι να μπεις στο τρενο βγηκες....ενα περιοδικό με συνέντευξη l.p. να διαβάσεις....λίγη μουσικη απο l.p. ν' ακουσεις πέρασε η ώρα....κ γω απο τη φύση μου γενικα έχω πολύ άγχος....εάν όμως πας με κάποιον φίλο και αρχίσετε να μιλάτε κτλ....θα σου φύγει αμέσως....και γω στο lower που έδωσα πριν λίγους μήνες είχα πολύ άγχως αλλα αρχίσαμε και λέγαμε βλακίες με τις φίλες μου τύπου: πως λέγετε η μπουμπουνιέρα στα αγγλικα ή το γαμοπίλαφο (γαμοπίλαφο:η κρητική έννοια του ρυζιού βρασμενου με κοτόπουλο ή αρνί ή και τα δυο μαζι και το σερβίρουν σαν πρώτο πιάτο στους γάμους....ξέρει ο porco_rosso21)....κ βγάζαμε σύνθετες λέξεις....φαντάσου τι γέλιο έπεσε....ήμασταν το μόνο φροντιστίριο που κάναμε τοσο θόρυβο χιχιχι....σπουδάζεις αλήθεια τι????αν επειτρέπετε????
slipknot Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 τι να μας πουν και οι ζεπελιν...(τι ειπα τωρα ε πορκο????) @σλιπνοτ ειμαι γενικα αγχωδης απο τη φυση μου...:lol: Κι εγώ αγχώδης είμαι,απλά το λέω μη τυχών και δώσεις σημασία στις λεπτομέρειες και δεν ευχαριστηθείς lp Άντε,βρήκες και συνοδεία να πάτε μαζί
porco_rosso21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 τι να μας πουν και οι ζεπελιν...(τι ειπα τωρα ε πορκο????)@σλιπνοτ ειμαι γενικα αγχωδης απο τη φυση μου...:lol: Δεν σχολιαζω,εισαι κοπελι ακομα...τι ναα μαας πειες κ συ για λευετριαα...εισαι μικρος κ δεν ξερεις-κ ουτε θα μαθεις:p-....τεταρτη ειναι????δεν εχω τπτ αυτη τη βδομαδα κ το σκεφτομαι να κανω καφριλα τελευταια στιγμη....αλλα απο την αλλη,θελω να παω Pink martini ή ισως κ μεηντεν-αμα αλλαξουν αισθητα σετλιστ- οπωτε μονο με κανα ντου....
bj.eirini Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δεν σχολιαζω,εισαι κοπελι ακομα...τι ναα μαας πειες κ συ για λευετριαα...εισαι μικρος κ δεν ξερεις-κ ουτε θα μαθεις:p-....τεταρτη ειναι????δεν εχω τπτ αυτη τη βδομαδα κ το σκεφτομαι να κανω καφριλα τελευταια στιγμη....αλλα απο την αλλη,θελω να παω Pink martini ή ισως κ μεηντεν-αμα αλλαξουν αισθητα σετλιστ- οπωτε μονο με κανα ντου.... μπράβο μπράβο να πάτε μαζί θα περάσετε πολύ ωραία να κρατάτε και φωτογραφική ή κάμερα....καλή επιτυχία WISE στις εξετάσεις μια χαρά θα πας δεν σε φοβάμαι!!!!
-WISE- Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 RELAX TAKE IT EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEASY!!!!τι ειναι το 40λεπτο μεχρι να μπεις στο τρενο βγηκες....ενα περιοδικό με συνέντευξη l.p. να διαβάσεις....λίγη μουσικη απο l.p. ν' ακουσεις πέρασε η ώρα....κ γω απο τη φύση μου γενικα έχω πολύ άγχος....εάν όμως πας με κάποιον φίλο και αρχίσετε να μιλάτε κτλ....θα σου φύγει αμέσως....και γω στο lower που έδωσα πριν λίγους μήνες είχα πολύ άγχως αλλα αρχίσαμε και λέγαμε βλακίες με τις φίλες μου τύπου: πως λέγετε η μπουμπουνιέρα στα αγγλικα ή το γαμοπίλαφο (γαμοπίλαφο:η κρητική έννοια του ρυζιού βρασμενου με κοτόπουλο ή αρνί ή και τα δυο μαζι και το σερβίρουν σαν πρώτο πιάτο στους γάμους....ξέρει ο porco_rosso21)....κ βγάζαμε σύνθετες λέξεις....φαντάσου τι γέλιο έπεσε....ήμασταν το μόνο φροντιστίριο που κάναμε τοσο θόρυβο χιχιχι....σπουδάζεις αλήθεια τι????αν επειτρέπετε???? βασικα με τους καφρους που θα παω και να θελω να αγχωθω....φοβαμαι μωρε μηπως δεν βρω πρωτη θεση και ξενερωσω..θα παω ή 3 ή 4...πιστευω καλα ειναι... καλα εσυ εισαι και τρελαμενο αρα δεν αγχωνεσαι ευκολα!χεχε! δεν επιτρεπεται να σου πω γτ μετα θα πρεπει να σε σκοτωσω....:shock: πλακιτσα,σπουδαζω διοικ επιχ στο ΤΕΙ πειραια! Κι εγώ αγχώδης είμαι,απλά το λέω μη τυχών και δώσεις σημασία στις λεπτομέρειες και δεν ευχαριστηθείς lp Άντε,βρήκες και συνοδεία να πάτε μαζί φιλε ειμαι πολυ ψηρας...δηλαδη αν με χαλασει κατι εστω και λιγο μπορει να ξενερωσω τοσο ασχημα....ποιον λες??αν λες την ειρηνη πολυ χλωμο να πεταχτει απο κρητη....αμα ομως ηταν για μπον τζοβι....) Δεν σχολιαζω,εισαι κοπελι ακομα...τι ναα μαας πειες κ συ για λευετριαα...εισαι μικρος κ δεν ξερεις-κ ουτε θα μαθεις:p-....τεταρτη ειναι????δεν εχω τπτ αυτη τη βδομαδα κ το σκεφτομαι να κανω καφριλα τελευταια στιγμη....αλλα απο την αλλη,θελω να παω Pink martini ή ισως κ μεηντεν-αμα αλλαξουν αισθητα σετλιστ- οπωτε μονο με κανα ντου.... ρε φιλε μην εισαι παρανοικος!ελα μεσα να γουσταρουμε!δεν βλεπεις οτι θα γινει χαμος?ολη η ελλαδα ζει σε ρυθμους λινκιν παρκ!!απο διαφημισεις μεχρι αφισουλες στο μικρολιμανο στα μπαρακια!δωσε 50 ε και θα στα δινω εγω καθε μηνα 10-10//χαχαχα!:lol: μπράβο μπράβο να πάτε μαζί θα περάσετε πολύ ωραία να κρατάτε και φωτογραφική ή κάμερα....καλή επιτυχία WISE στις εξετάσεις μια χαρά θα πας δεν σε φοβάμαι!!!! νταξει αν παω με τον πορκο θα αφησω αυτον να κραταει και να τραβαει και ,μολις πεσει το one step closer θα φαει κλωτσιδι χαχαχχαχ! σε ευχαριστω ειρηνη!!αν και θα πατωσω!που μυαλο για διαβασμα οταν ξερω οτι σε 4 μερες θα εκπληρωθει το ονειρο 7 χρονων.... και συ καλα αποτελεσματα αν και λογικα ταχεις παρει ηδη ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.