bj.eirini Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 η ερώτηση πάει σε μένα εεεε?λοιπόν δν θα ρθω αν κ θα θελα γιατι μένω κ Κρήτη κ ειναι λίγο κομματάκι δύσκολο αν όμως ήταν BON JOVI κολυμπόντας θα πήγαινα αυτο βέβαια δν συμένει ότι δν ακούω l.p....ευχαριστώ που μου χαρίζεις το jon και τελικα με συνχώρεσες.βασικά πιεύω ότι είναι λίγο υπερβολικό να πάει 3ώρες νωρίτερα κ όχι παραπάνω γιατι όλοι οι φανσ αυτό πιστεύω πως θα κάνουν οπότε μάλλον θα βρει πάλι κόσμο αν ήμουν στη θέση του θα πήγαινα ακόμα κ απο το πρωί για να δω live τους BON JOVI.πάντως εντάξει ο proco έχει πιάσει το νόημα του φαν.... Υ.Σ.(σήμερα είμαι 2φορες χαρούμενη μια π με συγκώρεσες κ μια π έγραψα στους τελικούς 20 στα μαθηματικά!!!!)
porco_rosso21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Eλα ρε πατριδα....το καταλαβα εξ αρχης πως ησουν ξηγημενη κοπελια...οσο για τη συναυλια,μη σου πω κ 5 ωρες πριν..α,ναι,κατι φημολογητε για Ελτον Τζον,15-16 ιουλη,οπωτε αν ισχυει,δεν παιζει Λινκιν φορ με( WISE,κοροιδεψε αφοβα τωρα..)
-WISE- Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 @bj αφου μενεις κρητη δικαιολογεισαι εν μερει. εγω προσωπικα θα παω πολλεεεεεεεες ωρες νωριτερα!!να δω τον τσεστερ!!πλακιτσα!!!!κανονιστε να αρχισετε παλι! πιστευω οτι πιο χαρουμενη εισαι που σε συγχωρισα παρα για το 20αρι!ποιους τελικους?τι ταξη εισαι? @πορκο μην ακουσεις κρητικο/α αμεσως σου βγαινει το συναισθημα... οχι ρε φιλε μη μου πεις οτι 8α πας ελτον τζον!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!γραψτο καιστην υπογραφη σου να σε κανουν μλοκ απο το ινσομνια!χαχαχαχ!
bj.eirini Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 ευχαριστω porco_rosso21 και συ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ολο εκπλήξεις αυτό το φόρουμ ΚΡΗΤΗ FOREVER απο που είσαι....WISE (Ο, ΑΡΣΕΝΙΚΟ) λοιπον παω 3 γυμνασίου κ στις 17 του μήνα τελιώνω τις εξετάσεις....πραγματικά χάρικα π με συγχωρισες γιατι δν το ήθελα πραγματικα....το χεις με τους l.p. το κόλλημα εεεεεε....μπράβο θα πατε κ νωρίτερα μπράβο....αν ερχονταν κ οι BON JOVI ηλικρινα θα ερχόμουν κ κολυμπόντας (κολύμπει ξέρουμε μαγιο έχουμε....)
-WISE- Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 εχει τοσες εκπληξεις που σε λιγο θα το κλειδωσουν για το οφτοπικ που κανουμε!!χεχε! καλη επιτυχια λοιπον ειρηνη στις εξετασεις σου μην ανησχυχεις εδω ηρθαν ολοκληροι λπ δεν θα ρ8ουν οι μπον τζοβι?πλακιτσα! ναι εχω ενα πολυυυυυ μικρο κολληματακι.ρωτα και τον πορκο ειναι πολυ μικρο... να φορεσεις το καλο σου μαγιω για να σε δει ο μτζον και να σε ερωτευτει! :-)
bj.eirini Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 καλό πολυ καλο thanks a lot....κ μακάρι μακάρι να ρθουν.επίσης σ ευχομαι να τους απολαύσεις τους l.p. με τν ψυχή σου....το ίδιο φυσικά κ στον ΚΡΗΤΙΚΟ μας τον porco_rosso21 ειτε πάει elton john είτε l.p....να περάσετε καλα...το "κολληματάκι είναι όσο μικρό όσο κ το δικο μου"?(τεράστιο ) ....να πάτε νωρις για αυτόγραφα (μακαρι να σας δώσουν κανένα είναι συλλλεκτικά κ φυσικα να κρατήσετε τα εισιτήρια ως απόδειξη ότι πήγατε....βασικά αλλοι τα κορνιζόνουν κιολας ή τα βάζουν σε λεύκωμα κρατήστετα πάντως)....καλα να περνάτε...
-WISE- Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 τπτ ρε συ!δεν ξερω για τον πορκο αν θα περασει καλα στους λπ γτ το σοου δεν ξερω αν θα το αντεξει!! τωρα εγω εννοειται θα τα σπασω!!θα μαζευτουμε και τρελλο παρεακι!επισης το εισητηριο θα το πλαστικοποιησω και μαλλον θα το κορνιζαρω!!! (δεν υπαρχει περιπτωση να το πεταξω!!θα το βαλσαμωσω!χεχε) 8ενκς ειρηνακι!και συ το ιδιο!!!
porco_rosso21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 τπτ ρε συ!δεν ξερω για τον πορκο αν θα περασει καλα στους λπ γτ το σοου δεν ξερω αν θα το αντεξει!! ΧΑΧΑ:lol::lol:αντεξα σαμπαθ μ οζυ,μεηντεν,πριστ,τουλ,κιςς κ δεν θα αντεξω linkin σοου????ειμαι παλια καραβανα,την παλευω...:-D:-D τεσπα.παω να ετοιμαστω για blue oyster,rock on!!!!:devil:
-WISE- Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 σιγα τους κιςς!!χαχαχαχαχαχα! μπειτε στο φαν κλαμπ εχω ποσταρει ενα βιντεο να μου επιτε γνωμες!
bj.eirini Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 μην τσακώνεστε καλέ....ο καθένας στι είδος του....πότε ειναι η συναυλία των l.p.?κ τι είναι το blue oyster,rock on?
-WISE- Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 μην τσακώνεστε καλέ....ο καθένας στι είδος του....πότε ειναι η συναυλία των l.p.?κ τι είναι το blue oyster,rock on? lol δεν ειναι blue oyster,rock on.ειναι blue oyster σκετο.η καλυτερα blue oyster cult.αν ειναι αυτο που εννοει ο πορκο ειναι συγκροτημα. δεν ξες ποτε ειναι η συναυλια?δεν σου ξαναμιλαςω! ελα ρε στις 25 ειναι!
seastone Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 λέτε ρε παιδία να έρθουν με τη γιουροβίζιον αν είναι να διλώσω σημετοχή για τν ελλάδα ρε γαμώτο!!!!αχ ναι το thank u for lovin me είναι φοβερό με τρομούς στοίχους και τέλιο βιντεο κλιπ....αααααααχ....αααα και αν θέλει κανείς κανένα τραγούδι των BON JOVI έχω όλα τα cd και dvd τους και φυσικά το box set αν θελετε κάτιείτε το και εγώ είμαι εδώ!!!! Γεια σου Ειρήνη! Βρήκα το μήνυμά σου στο insomnia γιατί έκανα google "Bon Jovi" από Ελλάδα Πρέπει να σου πω ότι κι εγώ έχω την ίδια πάθηση. Κι αν θες κάτι στην συλογή σου από Βon Jovi, εσύ κι ο οποιοσδήποτε, θα ήθελα να βοηθήσω κι εγώ
bj.eirini Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 αααα στις 25 θα γίνει πανικός (με τν πολύ καλή έννοια)...μπράβο!!!!seastone χαίρομαι πολύ π σε γνωρίζω από το insomnia ευχαριστώ πολύ π προσφέρεσε για βοήθεια....θα ποστάρω ποια cd/dvd έχω για να δουμε αν λείπουν ή σε μενα ή σε σενα κανένα αρχίζω: cd bon jovi one wild night live 1985-2001, misunderstood single, keep the faith, (you want to) make a memory single, lost highway, BON JOVI, have a nice day dualdisc, crush,bounce, everyday single, 7800 fahrenheit, crossroad, slippery when wet dual disc, new jersey, these days, this left feels right, richie sambora (ο κιθαρίστας του) stranger in this town & undiscovered soul...dvd the crush tour, slippery when wet (ειναι σαν ντοκιμαντερ), bon jovi live in london, lost highway the concert (limitit edition), live from london, the story of my life biography, this left feels right live...box set 100.000.000 bon jovi fan's can't be wrong....ταινίες π παίζει ή δείνουν μουσική....οι χαρλεάδες (δείνουν μουσική), destination anywhere (jon bon jovi), national lampoons pucked (jon bon jovi)....θα παίξει κ στο las vegas ενα ρόλο....thx a lot seastone καλως ήρθες στο insomnia.... P.S. φυσικά έχω κ όλα το video clip κτλ. π κυκλοφορούν στο internet κ δν υπάρχουν σε dvd....
Cristina Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Να θυμήσω, σε περίπτωση που κάποιος έχει ξεχάσει τους Όρους Χρήσης, πως το insomnia.gr δεν προσφέρεται για δημοσίευση συνδέσμων ή πληροφοριών για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομου υλικού ή υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.