Προς το περιεχόμενο

Rock,Metal news

21george21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αχ αυτό που θέλει η wise το θέλω κ γω αλλα επιδή έχω μια προσωρινή έλειψη τελευταια όταν τον βρώ στον στέλνω πακέτο!!!!οσο για τον freedubus κ στις δυο version ειναι ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!

γκουχου γκουχου....ειναι Ο wise!!!!

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
γκουχου γκουχου....ειναι Ο wise!!!!

Mπουχαχαχαχααααα....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:....παρεξηγημενος....τι ειπε ρε το παλικαρι κ βγαλατε τετοιο συμπερασμα????:lol::-D

Δημοσ.

axaxaxa!!πες τα ρε....λουπιν!!

επειδη εξεφρασα μια επιθυμια ολων των γυναικων με βγαλανε γκομενα!!:cry::cry::mad::shock:

Δημοσ.
:shock:όχι παρεξήγηση συγνώμη δεν το εννοούσα κάτι π διάβασα θέλω το jon τι θέτε να καταλάβω πάρτε το σν τυπογραφικό λάθος....ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ WISE 1000ΣΥΓΝΏΜΗ!!!!:cry:
Δημοσ.
:shock:όχι παρεξήγηση συγνώμη δεν το εννοούσα κάτι π διάβασα θέλω το jon τι θέτε να καταλάβω πάρτε το σν τυπογραφικό λάθος....ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ WISE 1000ΣΥΓΝΏΜΗ!!!!:cry:

νομιζεις το μπαλωσες τωρα με 1000 συγγνωμες??το οτι μου βγηκε το ονομα μεσα στο ινσομνια σου λεει κατι?πως μπορω τωρα να αποκαταστησω την τιμη μου...ο porco θα με δουλευει!!:cry::mad::shock:

Δημοσ.
νομιζεις το μπαλωσες τωρα με 1000 συγγνωμες??το οτι μου βγηκε το ονομα μεσα στο ινσομνια σου λεει κατι?πως μπορω τωρα να αποκαταστησω την τιμη μου...ο porco θα με δουλευει!!:cry::mad::shock:

Πρωτον,δεν μπορεις(:devil::lol::lol:) κ δευτερον,αν δεν κανω λαθος,καπου παιζει ν αειχα ξαναδιαβασει εδω παρομοια παρεξηγηση:whistle:....να το ψαξεις...:P:p:p

Δημοσ.
Πρωτον,δεν μπορεις(:devil::lol::lol:) κ δευτερον,αν δεν κανω λαθος,καπου παιζει ν αειχα ξαναδιαβασει εδω παρομοια παρεξηγηση:whistle:....να το ψαξεις...:P:p:p

τι εννοεις???με το ονομα μου παλι????

μηπως αντι για υπογραφη linkin να βαλω obituary????

Δημοσ.
τι εννοεις???με το ονομα μου παλι????

μηπως αντι για υπογραφη linkin να βαλω obituary????

δεν ξερω απλα ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ!!!:-D:-D:-D....ορθωσε αναστημα!!!!:mad::-D(βαλε MANOWAR και λογικα μετα θα εισαι οκ:lol::mrgreen:)

Δημοσ.
δεν ξερω απλα ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ!!!:-D:-D:-D....ορθωσε αναστημα!!!!:mad::-D(βαλε MANOWAR και λογικα μετα θα εισαι οκ:lol::mrgreen:)

βοηθα και συ!!τι να κανω???λες με nickname "epic" και υπογραφη manowar να ειναι καλυτερα τα πραγματα?να μου συμπεριφερονται σαν αντρα??:shock:

επισης θα απανταω πιο μαγκικα!!ε?

Δημοσ.

ρε παιδία συγνώμη αλλά τι να καταλάβω κ γω όταν μ απαντάς "εγώ θέλω το jon" άνθρωπος είμαι κ γώ....πιστευω όμως ότι αν αλλάξεις το nickname σου σε manowar η ακόμα καλύτερα σε (death, dimmu borgir, iced earth, cradle of filth, slayer, opeth, static-x, slipknot κτλ είδες πόση ποικιλία υπάρχει για να ξεαμαυροθεί το όνομα σoy....)να απαντάς μονολεκτικά και να αποφύγεις αυτά τα εγω θελω τον jon....κ πάλιο όμως 10000000000000000000000000000000000000000000000+ συγνώμη....

Δημοσ.
ρε παιδία συγνώμη αλλά τι να καταλάβω κ γω όταν μ απαντάς "εγώ θέλω το jon" άνθρωπος είμαι κ γώ....πιστευω όμως ότι αν αλλάξεις το nickname σου σε manowar η ακόμα καλύτερα σε (death, dimmu borgir, iced earth, cradle of filth, slayer, opeth, static-x, slipknot κτλ είδες πόση ποικιλία υπάρχει για να ξεαμαυροθεί το όνομα σoy....)να απαντάς μονολεκτικά και να αποφύγεις αυτά τα εγω θελω τον jon....κ πάλιο όμως 10000000000000000000000000000000000000000000000+ συγνώμη....

Μην του ζητας κ τοσα συγγνωμη ομως:-D,το εμαθε το μαθημα του,μην μας εκμεταλλευτει κιολας μετα...:-D:-D:-D:p

Δημοσ.

χαχαχααχ!porco εισαι μεγαλος αλητης!!:-D:-)

τι λες να τη συγχωρεσω????:-D:lol:B) θα μετρησει πολυ η αποψη σου...να λαβεις υποψην σου οτι με πληγωσε ομως!

ναι ειδικα αμα βαλω στατικ-χ και σλιπνοτ θα μαι πολυ αντρακλας!!ιχιχιχι!

Δημοσ.

γιατί καλέ να μη με συχωρέσης είμαι καλό παιδί εγω

& τα 2 συγκροτήματα μία χαρά είναι...αλλη μια φορα σ ζητάω 10000000000000000000+ συγνωμη

Δημοσ.

OK,σαν αμεροληπτος λοιπον εγω εδω(....) λεω οκ,συγχωρα,γτ ειναι κ καλη κοπελα-τοσα συγνωμη δλδ ζητησε(που κανονικα δεν επρεπε:P:p),κ βαλε κ κανα βαρβατο band απο κατω,κ οχι l.p κ συναφη emo groups(:whistle::whistle::whistle::devil::lol::lol:)....

Δημοσ.

μηπως να συγχωρεσω την bj. και να κυνηγαω εσενα??:-)

νταξει bj. ολα καλα!σου χαριζω και τον jon!:-D:lol:B)

θαρθεις στους l.p. εσυ?

γτ ο porco θα παει 4 ωρες πριν να πιασει καλη θεση!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...