Προς το περιεχόμενο

Rock,Metal news

21george21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως ανακοίνωσε ο Paul McCartney, o τελευταίος του δίσκος, "Memory Almost Full", θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 18 Μαΐου σε όλη τη Βρετανία μέσω της εφημερίδας Mail On Sunday.

Ο δίσκος, λοιπόν, που μέχρι στιγμής είχε πουλήσει 100.000 αντίτυπα στη Βρετανία, αναμένεται να φτάσει σε περίπου δύο εκατομμύρια σπίτια!

Η κίνηση αυτή του McCartney ακολουθεί τα βήματα των Prince, Simply Red, UB40 και Ray Davies, οι οποίοι στο πρόσφατο παρελθόν είχαν προχωρήσει σε ανάλογες κινήσεις.

paulmccartney.jpg

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Την Παρασκευή 23 Μαΐου στις 19:00, μία μέρα πριν τις συναυλίες τους στο Gagarin 205, οι Madrugada θα κάνουν μια στάση στο Forum της Fnac (The Mall Athens, Μαρούσι) για να γνωρίσουν από κοντά τους θαυμαστές τους, να υπογράψουν cd και αυτόγραφα και να απαντήσουν στις ερωτήσεις του κοινού και των δημοσιογράφων.

Δέκα χρόνια ακριβώς μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους ep και έχοντας πριν λίγους μήνες κυκλοφορήσει το εξαιρετικό και τελευταίο, πιθανότατα, album της καριέρας τους, η M² Music Entertainment παρουσιάζει τους Madrugada ζωντανά στο Gagarin 205 στις 24 και 25 Μαίου.

Δύο εμφανίσεις των τρομερών Νορβηγών στα πλαίσια της Highway of Light European tour, που θα είναι οι πρώτες τους στη χώρα μας μετά τον θάνατο του κιθαρίστα Robert Burås, και αποτελούν σίγουρα το μεγαλύτερο συναυλιακό γεγονός της φετινής άνοιξης!

Οι Sivert Høyem και Frode Jacobsen θα πλαισιωθούν αυτή τη φορά στη σκηνή από 4μελή μπάντα που περιλαμβάνει 2 μουσικούς από τους My Midnight Creeps, το βραχύβιο συγκρότημα του Robert. To πλήρες stage line up για τις 2 συναυλίες στην Αθήνα:

Sivert Høyem: vocals

Frode Jacobsen: bass

Erland Dahlen: drums

Alexander Kloster-Jensen: guitars (My Midnight Creeps / Ricochet)

Cato Thomassen: guitars - keyboards

Anders Møller: percussions (My Midnight Creeps)

Τις συναυλίες των Madrugada θα ανοίξουν οι Kain που θα μας παρουσιάσουν ολοκληρωμένο το concept project "The World Of Kain", μια μεγαλεπίβολη δουλειά που είχε γραφτεί από τη μπάντα 16 χρόνια πριν.

Gagarin 205 Live Music Space: Λιοσίων 205, κοντά στο σταθμό Μετρό/ΗΣΑΠ "Αττική"

Oι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.

Εισιτήρια προπωλούνται προς 40 ευρώ στα παρακάτω σημεία:

Τicket House (Πανεπιστημίου 42 / τηλ. 210-3608366)

Metropolis Record Stores

Fnac Stores

http://www.ticketpro.gr

madrugada3.jpg

======================

πηγή----rocking.gr

Δημοσ.

Σύμφωνα με συνέντευξη του frontman των Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis, στο Rolling Stone, η μπάντα θα μείνει ανενεργή για τουλάχιστον ένα χρόνο. Ο Kiedis τόνισε πως από το 1999 και μετά, η μπάντα δεν έκανε ουσιαστικά κανένα διάλειμμα, ηχογραφώντας και περιοδεύοντας ασταμάτητα. Η διαδικασία δημιουργίας του "Stadium Arcadium", πάντα κατά τον Kiedis, αν και φοβερή εμπειρία, φάνηκε να κρατάει «για πάντα», κουράζοντας προφανώς τους τέσσερις Peppers.

redhotchilipeppers2.jpg

Τον επόμενο καιρό ο Kiedis σκοπεύει να αφοσιωθεί στην οικογένεια και το νεογέννητο γιο του, ενώ τα υπόλοιπα μέλη θα ακολουθήσουν διάφορα solo projects.

Δημοσ.

παιδία να ρωτήσω κάτει ακούγετε από πέρσι ότι θα έρθουν οι BON JOVI στην Ελλάδα ισχιοι κάτι τέτοιο ????please απαντήστε είμαι πορομένη μ αυτό το συγκρότημα!!!!1

Δημοσ.

Ειχα ακουσει για φετος κατι,για το Rockwave κ καλα,αλλα δεν εκατσε,ειχαν προβλημα λεει στα λεφτα(κλασσικα)...οπωτε who knows(κ γω θελω να τους δω παρα πολυ,παιδικη ψυχωση)

Δημοσ.

άτιμη κοινωνία γιατί δεν τους δείνει ότι θένε να ρθουν και στο Greece μια χρονιά???πάντως κρίμα και το χω άχτι να τους δώ live....καθε καλοκαίρι που γίνονται όλες οι rock συναυλίες εγώ βάζω τα live dvd τους και βλέπω μπας και ξεχαστώ που δεν ήρθαν και φέτος και "πνίξω τον πόνο μου" στα dvd....thanks a lot για τις πληροφορίες....και αν μάθετε τίποτα καινούργιο εδώ είμαι εγώ πείτε μ το pleeeeease....

Δημοσ.

λέτε ρε παιδία να έρθουν με τη γιουροβίζιον αν είναι να διλώσω σημετοχή για τν ελλάδα ρε γαμώτο!!!!αχ ναι το thank u for lovin me είναι φοβερό με τρομούς στοίχους και τέλιο βιντεο κλιπ....αααααααχ....αααα και αν θέλει κανείς κανένα τραγούδι των BON JOVI έχω όλα τα cd και dvd τους και φυσικά το box set αν θελετε κάτιείτε το και εγώ είμαι εδώ!!!!

Δημοσ.
λέτε ρε παιδία να έρθουν με τη γιουροβίζιον αν είναι να διλώσω σημετοχή για τν ελλάδα ρε γαμώτο!!!!αχ ναι το thank u for lovin me είναι φοβερό με τρομούς στοίχους και τέλιο βιντεο κλιπ....αααααααχ....αααα και αν θέλει κανείς κανένα τραγούδι των BON JOVI έχω όλα τα cd και dvd τους και φυσικά το box set αν θελετε κάτιείτε το και εγώ είμαι εδώ!!!!

θελω τον jon!!!!:-D:lol:B):shock:

Δημοσ.

αχ αυτό που θέλει η wise το θέλω κ γω αλλα επιδή έχω μια προσωρινή έλειψη τελευταια όταν τον βρώ στον στέλνω πακέτο!!!!οσο για τον freedubus κ στις δυο version ειναι ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...