Προς το περιεχόμενο

Rock,Metal news

21george21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κι εγώ θα ήθελα να τους δω live, αλλά δεν ήμουν εκεί όταν τους πετούσαν τομάτες.

Πιο λογικό δεν είναι αυτοί που θέλουν να τους δουν τώρα να μην είναι οι ίδιοι που συμμετείχαν στο live της ντροπής;

Εεεεεε, όλα κι όλα. Δεν πετούσαμε ντομάτες. Τούβλα πετούσαμε. Και το live ήταν όντως της ντροπής διότι δεν καταφέραμε να τον πετύχουμε τον αλήτη.:mad:

"Serj μακούς; Πολύ κωλόπαιδο ο Daron"

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

slipknot ευχαριστώ.... παιδια όλα τα support συγκροτήματα τα χιουχάρουν γενικά στην ελλάδα γιατι εαν ο φαν ειναι αφηδατομένος και θέλει να δει αμέσως το συγκρότημα που θέλει ε δε μπορει να ακουει για καμια ώρα το support...εκεί φτέει και ο καλυτέχνης που κάνει χρόνια να πατήσει στν ελλάδα αλλα και ο έλληνας που δν έχει τρόπους....δν θα ήταν καλύτερα το support να κάνει 2-3 τραγούδια ντουέτο μαζί με το ''κανονικό'' συγκροτημα???που ο κόσμος να γνωρίζει καλύτερα και το support συγκρότημα...

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι δεν αλλαζει το σκεπτικο του ελληνα...ακομα και φετος το εζησα με τα ματια μου αυτο το σκηνικο...και εν μερει η ειρηνη εχει δικιο.

Δημοσ.
slipknot πηγες στη συναυλία; πως ήταν;

Όχι τελικά δεν πήγα.Από άτομα που πήγαν και από forums έμαθα πως η διοργάνωση ήταν ψιλοχάλια,τα νερά τελειώσαν γρήγορα,οι σεκιουριτάδες αφήσανε αρκετό κόσμο να μπει τσάμπα,η προσέλευση γενικά δεν ήταν ικανοποιητική.Τα συγκροτήματα παίξανε με πετσοκομμένα set lists.Αν και πολλοί γούσταραν,τώρα τι να σου πω,βασίζομαι μόνο στα λεγόμενα τρίτων μιας και δεν ήμουν ο ίδιος εκεί.Ένας απ τους διοργανωτές έδωσε κάποιες εξηγήσεις και μίλησε και για at the gates(αν σε ενδιαφέρει).

Δημοσ.
το θεμα ειναι οτι δεν αλλαζει το σκεπτικο του ελληνα...ακομα και φετος το εζησα με τα ματια μου αυτο το σκηνικο...και εν μερει η ειρηνη εχει δικιο.

ναι αλλα τι εννοείς απο ποιό σημείο και μετά έχω δίκιο να ξέρω και γω βρε αδερφέ!!!!:lol:πράγματι όταν μου είπε ο |WISE| τι έγινε στους l.p. με τη support band έφριξα....|WISE| πές εσύ που το 'ζησες....

Δημοσ.

παίδες καλύτεροι συναυλιακά θα γίνουμε μόνο όταν αλλάξουν οι εταιρείες που διοργανώνουν τις συναυλίες στην ελλάδα.ειναι απαράδεκτα όλα και από άποψη τιμών αλλά και από άποψη χώρων

Δημοσ.

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε στο youtube το καινούριο video clip των slipknot(το Psychosocial) το οποίο έκανε 1,396,562 Views σε 13 μέρες!:shifty:!:shifty:!:shifty:!:shifty:

Μπορείτε να το δείτε εδώ

Δημοσ.
Τι έγινε wise ?

ναι αλλα τι εννοείς απο ποιό σημείο και μετά έχω δίκιο να ξέρω και γω βρε αδερφέ!!!!:lol:πράγματι όταν μου είπε ο |WISE| τι έγινε στους l.p. με τη support band έφριξα....|WISE| πές εσύ που το 'ζησες....

εγινε οτι φαγανε απο μπουκαλι μεχρι καπελα.καθε φορα που τελειωνε ενα τραγουδι τους, φωναζαμε "linkin park,linin park"!φαντασου τι τρελα μου εμενα να δω τους λπ μετα απο τοση καθυστεηση και τταλαιπορια και ομως τους λυπηθηκα....γτ δεν θα θελα ναμαι στην θεση τους...μα να τους πεταμε κ@ποτες??

ρε π*υστη μου συνελθετε... οσο χαλια και να ηταν,οσο κουραση και να νοιωθαμε,πρεπει να σεβαστουμε μια νεα μπαντα που κανει ο,τι μπορει να διασκεδασει τον κοσμο απο κατω...δεν ξερω ισως εγω ειμαι παραλογος..πραγματικα τους συχαθηκα....

Δημοσ.
εγινε οτι φαγανε απο μπουκαλι μεχρι καπελα.καθε φορα που τελειωνε ενα τραγουδι τους, φωναζαμε "linkin park,linin park"!φαντασου τι τρελα μου εμενα να δω τους λπ μετα απο τοση καθυστεηση και τταλαιπορια και ομως τους λυπηθηκα....γτ δεν θα θελα ναμαι στην θεση τους...μα να τους πεταμε κ@ποτες??

ρε π*υστη μου συνελθετε... οσο χαλια και να ηταν,οσο κουραση και να νοιωθαμε,πρεπει να σεβαστουμε μια νεα μπαντα που κανει ο,τι μπορει να διασκεδασει τον κοσμο απο κατω...δεν ξερω ισως εγω ειμαι παραλογος..πραγματικα τους συχαθηκα....

δν εισαι παραλογος λογικότατος εισαι....μα ελεος δηλ...καλα στν ελλαδα μν περημένεις και τίποτα καλύτερο....

Δημοσ.

Χμμ...εν μέρει καταλαβαίνω όσους ανυπομονούν να δουν την αγαπημένη τους μπάντα.Αλλά θεωρώ πως ακόμα κι αν δε γουστάρεις το support,μη βρίζεις ρε παιδάκι μου.Άραξε ξέρω γω,πιες τίποτα,διασκέδασε το.Ίσα ίσα που κατά τη γνώμη μου,αν περιμένεις λίγο παραπάνω να βγει το αγαπημένο σου συγκρότημα,μόνο και μόνο λόγω της λαχτάρας γουστάρεις περισσότερο κατά τη διάρκεια του live.

Δημοσ.
Χμμ...εν μέρει καταλαβαίνω όσους ανυπομονούν να δουν την αγαπημένη τους μπάντα.Αλλά θεωρώ πως ακόμα κι αν δε γουστάρεις το support,μη βρίζεις ρε παιδάκι μου.Άραξε ξέρω γω,πιες τίποτα,διασκέδασε το.Ίσα ίσα που κατά τη γνώμη μου,αν περιμένεις λίγο παραπάνω να βγει το αγαπημένο σου συγκρότημα,μόνο και μόνο λόγω της λαχτάρας γουστάρεις περισσότερο κατά τη διάρκεια του live.

+1 Σωστος! Πανε καιπιες καμια μπυρα ααν δεν γουσταρεις και επεστρεψε οταν θα βγουν οι headliners!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...