slipknot Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Βέβαια μετά το φετινό rockwave σκέφτηκα πως αν στρώνανε κάτω κοπριά,θα γινόταν πιο ενδιαφέρον... Δε νομίζω να τους νοιάζει η γνώμη των παπάδων...αν και δεν είναι και ότι το καλύτερο να μιλάει ο κάθε άσχετος.
21george21 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Καλα ετσι και ερθουν οι slipknot στιν Ελλαδα κατα 90% θα ερθουν μαζι και disturbed, dragon force,machine head και καπιοι αλλοι(καντε κλικ εδω για να τους δειτε ολους)θα γινει ΧΑΜΟΣ:shifty:
slipknot Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Αυτό είναι φεστιβάλ.Από Νοέμβριο βγαίνουν περιοδεία μαζί με machine head και children of bodom.Πολλοί ελπίζουν να περάσουν κι από εδώ.
-WISE- Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 21george21 πιστευεις οτι θα ερχοντουσαν ποτε οι σλιπνοτ και θα χαν σαπορτ τους ντιστερμπντ?βασικα σιγα μην ξαναρθουν οι σλιπκνοτ. slipknot δεν ειπα οτι τους νοιαζει.ααλλα εμενα μου σπαει τα @@ να μιλανε οι παπαδες!
bj.eirini Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 παιδια θα πω κάτι δν ξερω αν ειναι κοτσάνα εδω στην κρήτη συναυλίες γίνοντε στο παγκρήτιο στάδιο και στο talos plaza (εμπορικο κέντρο) που εσεις στν αθήνα έχετε 200 τετοια δν μπορει να γίνει καμια συναβλία σε κανένα μεγαααααααλο στάδιο τσαμπα πήγε η στεγη καλατράβα????εντομεταξή είναι πολύ τσ μοδας οι συναυλίες σε plaza και οι bon jovi πληροφοριακά το λέω....
-WISE- Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 δεν πολυ καταλαβα το ποστ....μα...σε μεγαλα γινονται..η μαντονα καλατραβα θαρθει...οπως και στο καραισκακη γινονται παμπολες!
slipknot Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 παιδια θα πω κάτι δν ξερω αν ειναι κοτσάνα εδω στην κρήτη συναυλίες γίνοντε στο παγκρήτιο στάδιο και στο talos plaza (εμπορικο κέντρο) που εσεις στν αθήνα έχετε 200 τετοια δν μπορει να γίνει καμια συναβλία σε κανένα μεγαααααααλο στάδιο τσαμπα πήγε η στεγη καλατράβα????εντομεταξή είναι πολύ τσ μοδας οι συναυλίες σε plaza και οι bon jovi πληροφοριακά το λέω.... Όπως είπε ο wise,η μαντόνα στο οακα έρχεται.Στο καραισκάκη επίσης έχουν γίνει αρκετές συναυλίες.Για παράδειγμα το φετινό fly beyond,έγινε στο καραισκάκη,ενώ την πρώτη χρονιά είχε γίνει στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις,κοντά στο οακα αν θυμάμαι καλά.Υπάρχουν επίσης διάφορα στάδια που έχουν μείνει από τους ολυμπιακούς,γήπεδα baseball,badminton και άλλα(δεν τα ξέρω καλά κι όλας ).Γενικά μέρη υπάρχουν πολλά,το θέμα είναι οι συνθήκες που επικρατούν.Αν και μερικοί χώροι είναι εντελώς παραμελημένοι... Edit:Οι bon jovi ακούγονται πολύ γιατί κυκλοφορούσε φήμη ότι θα έρθουν και όλοι το περίμεναν πως και πως. slipknot δεν ειπα οτι τους νοιαζει.ααλλα εμενα μου σπαει τα @@ να μιλανε οι παπαδες! Συμφωνώ,αλλά δεν πιστεύω πως θα σταματήσουν να το κάνουν.
bj.eirini Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Όπως είπε ο wise,η μαντόνα στο οακα έρχεται.Στο καραισκάκη επίσης έχουν γίνει αρκετές συναυλίες.Για παράδειγμα το φετινό fly beyond,έγινε στο καραισκάκη,ενώ την πρώτη χρονιά είχε γίνει στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις,κοντά στο οακα αν θυμάμαι καλά.Υπάρχουν επίσης διάφορα στάδια που έχουν μείνει από τους ολυμπιακούς,γήπεδα baseball,badminton και άλλα(δεν τα ξέρω καλά κι όλας ).Γενικά μέρη υπάρχουν πολλά,το θέμα είναι οι συνθήκες που επικρατούν.Αν και μερικοί χώροι είναι εντελώς παραμελημένοι... Edit:Οι bon jovi ακούγονται πολύ γιατί κυκλοφορούσε φήμη ότι θα έρθουν και όλοι το περίμεναν πως και πως. Συμφωνώ,αλλά δεν πιστεύω πως θα σταματήσουν να το κάνουν. οταν ειναι να έρθουν ποσταρε αααααααα θα τρελαθω θα ρθουν κυλάει κ ενα δάκρυ...sniff...sniff....
-WISE- Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 οταν σταματησουμε να βριζουμε τους soad και να ασχολουνται οι παπαδες με τα λαιβ,γτ εγω πιστευω οτι ανετα μπορουν αν επηρεασουν μικροτερες ηλικιες(πχ 17) που μπορει να ακουνε σλιπνοτ,τοτε θα γινουμε καλυτεροι συναυλιακα... (ε αμα ερθουν και οι τζοβι μπορει να παμε λιγο πιο μπροστα σαν χωρα!λολ!)
slipknot Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Άλλο αυτό με τους soad...Φαντάσου,πολλοί που τότε τους βρίζανε τώρα θέλουν πως και πως να έρθουν ελλάδα(αν φυσικά το αποφασίσουν και ξανασμίξουν ).Αστείο ε ?
bj.eirini Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 παιδιά τι ειναι οι soad???ποιός τους έβριζε????δν ειναι για φέτος οι μπον τζοβι εεε αααα θα κλάψω sniff....sniff...wise αυτό που είπες (ε αμα ερθουν και οι τζοβι μπορει να παμε λιγο πιο μπροστα σαν χωρα!λολ!) το πιστεύω και γώ ειδες που είσε μεσα στο μυαλό μου...το κάρμα!!!!
slipknot Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 παιδιά τι ειναι οι soad???ποιός τους έβριζε????δν ειναι για φέτος οι μπον τζοβι εεε αααα θα κλάψω sniff....sniff...wise αυτό που είπες (ε αμα ερθουν και οι τζοβι μπορει να παμε λιγο πιο μπροστα σαν χωρα!λολ!) το πιστεύω και γώ ειδες που είσε μεσα στο μυαλό μου...το κάρμα!!!! Λέμε για τους system of a down,συγκρότημα που έκανε μεγάλη επιτυχία με πολλά στοιχεία που έκαναν τη μουσική τους μοναδική.Είχαν έρθει κάπου το 98 ως support στους slayer,αλλά τότε βλέπεις δεν ήταν αρκετά γνωστοί οι soad με αποτέλεσμα τα ανυπόμονα ζωάδια-slayerικοί να γιουχάρουν,βρίζουν και άλλα διάφορα.Μετά απ' αυτό σιγά μην ξαναέρθουν(αν και τώρα δεν είναι ενεργοί πλέον,πολλοί λένε πως έχουν διαλυθεί).Πολλοί από αυτούς που κάναν τα καραγκιοζιλίκια τότε θέλουν πως και πως να έρθουν κι από δω οι soad. Με λίγα λόγια γλύφω εκεί που φτύνω.
Cristina Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 [...] Με λίγα λόγια γλύφω εκεί που φτύνω. Κι εγώ θα ήθελα να τους δω live, αλλά δεν ήμουν εκεί όταν τους πετούσαν τομάτες. Πιο λογικό δεν είναι αυτοί που θέλουν να τους δουν τώρα να μην είναι οι ίδιοι που συμμετείχαν στο live της ντροπής;
slipknot Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Παρεξήγηση,ούτε εγώ ήμουν τότε στο live και θέλω πολύ να τους δω.Τη φράση τη χρησιμοποίησα μόνο για όσους κάνανε ότι κάνανε τότε και τώρα θέλουν να τους δουν. Γενικά έχω δει κάποια πράματα σε διάφορες συναυλίες και έχω ψιλο-σιχαθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.