Προς το περιεχόμενο

Ubuntu σε Siemens amilo pi 2515


g1annis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας, θέλω να εγκταστήσω Ubuntu σε ένα laptop Siemens amilo pi 2515. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί πολύ με laptops και με Vista θα ήθελα κάποια βοήθεια πριν προκαλέσω καμιά ζημιά.

 

Έχω ακούσει πως κάτι παίζει με τα Vista και υπάρχει πρόβλημα αν κάποιος προσπαθήσει να εγκαταστήσει άλλο λειτουργικό, επίσης πως δημιουργούν κάποιο partition στην αρχή που είναι ουσιαστικά image του λειτουργικού, και διάφορα άλλα τέτοια, που δεν τα κατάλαβα, απλά επειδή όποιοι μου τα εξηγήσανε δεν τα ξέρανε ούτε αυτοί.

 

Τα δεδομένα είναι τα εξής:

1) Δοκίμασα με live CD και αναγνωρίστηκαν όλα τέλεια. Αυτο σημαίνει ότι δε θα αντιμετωπίσω πρόβλημα με drivers κλπ ούτε με την κανονική εγκατάσταση. Σωστά?

2) Στο συγκεκριμένο laptop, θα εγκαταστήσω μόνο Ubuntu. Επίσης, δεν υπάρχει καμία πρόθεση να ξαναμπουν Vista ούτε XP (που δεν υποστηρίζονται ούτως ή άλλως). Επίσης, ούτε σκέψη για dual boot υπάρχει.

 

Με όλα τα παραπάνω, η γνώμη σας είναι ότι μπορώ να προχωρήσω σε μια τυπική εγκατάσταση Ubuntu, φορμάρωντας πλήρως όλα τα partitions και ξεκινώντας δαμέριση από την αρχή ή θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα?

 

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...