Προς το περιεχόμενο

VNC server

mikeluckyluke

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα σας μια βοήθεια. Πριν απο 2-3 μήνες κάποιο παιδι είχε κάνει ένα post για το VNC server να μην φένετε το εικονίδιο κάτω δεξιά στην μπάρα και δεν μπορώ να το βρω μήπως το έχει κάποιος στα αρχεία του να μου το στείλει;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Ποιον VNC server χρησιμοποιείς;

Με μια αναζήτηση στο google για το όνομά του και λέξεις όπως system tray + icon + disable θα βρεις αυτό που θέλεις.

Δημοσ.

Στο UltraVnc που δουλευω καργα, υπαρχει η επιλογη στο μενου ultravnc default settings οπου εκει τσκεκαρεις το disable tray icon. Restart to service και τελος το ico @ tray. A!!!! και μην ξεχασεις να ξετσεκαρεις το remove wallpaper to viewers. Γιατι οταν καποιος συνδεθει το wallpaper του ΗΥ εξαφανιζετε, ενω αν ξετσεκαρεις την παραπανω επιλογη, παραμενει το wallpaper.

To vnc4 αν θυμαμε, δεν εχει αυτες τις επιλογες.

Βαλε UltraVnc Server.

Θα εισαι αρχοντας

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους ,

Θέλω την βοήθεια σας, αν κάποιος γνωρίζει, σε μια χαζη μάλλον απορία μου. Εχω το RealVnc enterprise ως πρόγραμμα για απομακρισμένη διαχείριση. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν πρέπει κάθε φορα που θέλω να συνδεθώ με κάποιον Η/Υ στο γραφείο απο το σπίτι πρέπει να γνωρίζω και την ip του? και ποια ip είναι αυτή? του royter που βγαίνει στο internet ή του Η/Υ που θέλω? και πως γίνεται αυτό? Help please!!!!

Δημοσ.
Καλημέρα σε όλους ,

Θέλω την βοήθεια σας, αν κάποιος γνωρίζει, σε μια χαζη μάλλον απορία μου. Εχω το RealVnc enterprise ως πρόγραμμα για απομακρισμένη διαχείριση. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν πρέπει κάθε φορα που θέλω να συνδεθώ με κάποιον Η/Υ στο γραφείο απο το σπίτι πρέπει να γνωρίζω και την ip του? και ποια ip είναι αυτή? του royter που βγαίνει στο internet ή του Η/Υ που θέλω? και πως γίνεται αυτό? Help please!!!!

Try that (logmein)

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=246880

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...