Προς το περιεχόμενο

Vista sp1 & XP SP3 official date release

johnyc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και των ελληνικών (36 languages) υπάρχει ήδη στο δίκτυο...

http://kazani.gr/2008/02/14/windows_vista_sp1_update.html

Που ειναι η ελληνικη εκδοση? Ξερω οτι επισημα βγαινει τον Μαιο αλλα ανεπισημα υπαρχει ηδη αλλα δεν μπορω να την βρω. Εχετε καποια διαθεσιμη διευθυνση?

thanks

Δημοσ.
Τα λινκ που δίνουν στο kazani είναι το Ελληνικό. Το έχω βάλει από χθες...

Μπηκα στο site της Rapidshare αλλα μου δινει συνδεσεις με teleglobe ..κτλ.

Υπαρχει χρεωση μεσω τηλεφωνου μεσω αυτων?? γιατι αν ειναι να μην το χρησιμοποιησω.

Δημοσ.

* April 14, 2008: Support is available for the release version of Service Pack 3 for Windows XP

* April 21, 2008: Original Equipment Manufacturers, Volume License, Connect, and MSDN and TechNet subscribers

* April 29, 2008: Microsoft Update, Windows Update, Download Center

* June 10, 2008: Automatic Updates

Δημοσ.
yay 29 Απριλίου SP3 :-D

A Microsoft spokesperson declined this afternoon to confirm reports circulating on technology blogs today citing purportedly leaked documents as saying the online release date for Windows XP Service Pack 3 will be April 29

"We expect Windows XP SP3 to be available in 1H 2008, provided it meets our quality bar for release," stated the spokesperson, in response to BetaNews' question about the specific date

http://www.betanews.com/article/Official_XP_SP3_release_date_still_up_in_the_air/1208289484

• Super Moderators
Δημοσ.

no shit sherlock :P

τώρα πλέον μιλάμε για τα XP...το SP1 των Vista έχει δικό του topic εδώ και μέρες...(δλδ από τότε που βγήκε)

Δημοσ.

Εγκατέστησα στο sp1 των Βίστα σε ένα φορητό-περιμενει και άλλος ένας- και εκτός απο την ταχεάι αντιγραφή αρχείων διαπίστωσα ότι κλείνει γρήγορα όπως παλιά τα 2000. Θα δούμε αν πραγματικά αποτελεί μια καλή αναβάθμιση, μου έκανε 1 ώρα και κατι πάντως..

Δημοσ.

περιεργο αλλα ευχαριστο..αφου εγκατεστησα το sp1 μου αναγνωρισε ολη την μνημη που εχω εγκαταστησει. 3.25gb ram πριν και τωρα αναγνωριζει και τα 3.5gb ram.

Δημοσ.

Έχει γούστο να αναγνωρίζει και 4. Αλλά δε θα το είχαμε μάθει αν το sp3 διόρθωνε τέτοιο πράγμα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...