dimitris2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Από την επίσημη κυκλοφορία των Windows Vista, όλοι μιλανε για μη συμβατούς drivers, ψάχνουν να δουν από που προέρχονται οι μπλε οθόνες με αναζητήσεις στο Google, πριν αγοράσουν καινούριο Hardware κοιτάζουν την υποστήριξη για τα Vista και άλλα πολλά. Φως στο πρόβλημα με τους Drivers έρχεται να δώσει ένα PDF της Microsoft που περιέχει εκτός των άλλων και μια λεπτομερή αναφορά με τα crashes των drivers κάθε εταιρίας. Με τους πολλούς beta drivers η Nvidia βρίσκεται στην 1η θέση με 28,8%, ακολουθεί η Microsoft με 17,97%, με 17,07% αγνώστου ταυτότητας drivers, στο 9,3% βρίσκεται η ATi, ακολουθεί η Intel με 8,83%, στην 6η θέση βρίσκεται η Webroot Software με 3,99%, πίσω της η Realtek με 3,34% και κλείνει τον κυκλοφορία των εταιριών με ποσοστό πάνω από 1% η Creative Labs με 1,09%. Πηγή: arstechnica.com Πηγή: outofspecs.gr Download: Πολυσέλιδο pdf της Microsoft
MixalisX Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 φυσικό είναι, άν πολλοί βιάζονται να βάλουν τους τελευταίους drivers τις nvidia για να κερδίσουν 1-2fps και ας είναι και beta. Θα έπρεπε να μας δώσουν τα στατιστικά στοιχεία για τους έλληνες χρήστες, οι οποίοι σαν ανυπόμονος λαός που είμαστε σίγουρα θα κατέχαμε την πρωτιά στην εγκατάσταση beta εκδόσεων γενικά.
gpan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 φυσικό είναι, άν πολλοί βιάζονται να βάλουν τους τελευταίους drivers τις nvidia για να κερδίσουν 1-2fps και ας είναι και beta. Θα έπρεπε να μας δώσουν τα στατιστικά στοιχεία για τους έλληνες χρήστες, οι οποίοι σαν ανυπόμονος λαός που είμαστε σίγουρα θα κατέχαμε την πρωτιά στην εγκατάσταση beta εκδόσεων γενικά. Βάλε και εμένα μέσα σε αυτή την κατηγορία. Τι να κάνω αφού έχω συνέχεια blue screens και αποσυντονισμό των drivers. Τουλάχιστον τώρα είμαι κάπως καλύτερα.
S2Katana Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Kλασσικά και εμένα με έχει πρήξει η Nvidia.Και δεν βάζω τίποτα beta, μόνο τελικές εκδόσεις, στο Vaio μου.
BadBoy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Έχω βάλει σχεδόν όλους τους beta οδηγούς της nVidia (και τώρα με beta είμαι, 169.44) και δεν έχω δει ούτε μια μπλε οθόνη. Τι να πω, μάλλον είμαι από τους τυχερούς.
alerasta Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Καλά, η πρώτη θέση ανήκει στην nvidia με τους beta drivers (που ειναι beta ακριβώς επειδή πιθανόν να έχουν προβλήματα). Η δεύτερη θέση που ανήκει στη microsoft τι σας λέει; Πάντως τα μοναδικά bsod που έχω δει σε vista είναι κατά τη μεταφορά αρχείων στο δίκτυο με ενεργοποιημένο το kaspersky (ανα update το φτιάχνουν και το χαλάνε πάλι).
Sadamiraq Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Αντε επιτελους να μην τρωει παντα η ΑΤΙ το βρισιμο για τους drivers.:devil:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 από την στιγμή που κάποιος βάζει beta drivers πρέπει να είναι προετοιμασμένος και να μην παραπονιέται...
dio3 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Τα περισσότερα crashes των Linux οφείλονται στους drivers της ATI ... :-D:-D:lol: :p
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 ναι αλλά άλλο να crashάρει beta version και άλλο final version...στην πρώτη περίπτωση όπως είπα πιο πάνω είσαι κάπως προετοιμασμένος
dterzakis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Ναι ότι και είναι, δεν πιστεύω να είναι και το 28,8 από τους Βετα. Γενικά έχουν ακουστεί πολλά για τους οδηγούς της nVidia στα Vista...
billxl Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Έχω την 8800GTX με Vista Ultimate 64 και μέχρι στιγμής δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα.Πάντως, μου έκανε μεγάλη εντύπωση η ασυμβατότητα των drivers για το hardware της Microsoft.Σε κάνει να αναροτιέσαι αν συννενοούνται εκεί μέσα.
xolloth Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 ετσι για να μην βριζουμε μονο την MS για ολα τα προβληματα που υπηρχαν στα vista,και λεω υπηρχαν γιατι απο τοτε που εβαλα το service pack1 ,μια χαρα λειτουργικο ειναι,ολα δουλευουν ρολοι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Ναι ότι και είναι, δεν πιστεύω να είναι και το 28,8 από τους Βετα. Γενικά έχουν ακουστεί πολλά για τους οδηγούς της nVidia στα Vista... βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι από αυτό το 28.8% οι μισές και βάλε περιπτώσεις είναι PEBKAC...
silencer51 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι από αυτό το 28.8% οι μισές και βάλε περιπτώσεις είναι PEBKAC... Αυτός ειναι γενικότερος κανόνας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα