TaKiS_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Ρε παιδες εχω ενα προβληματακι,εχω vista με sp1 και μου βγαζει"Windows host process (Run dll32) has stopped working".Τι ειναι και πως μπορω να το διορθωσω?
Petza Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Ρε παιδες εχω ενα προβληματακι,εχω vista με sp1 και μου βγαζει"Windows host process (Run dll32) has stopped working".Τι ειναι και πως μπορω να το διορθωσω? Τα ρίχνουν στο Nero, για δοκίμασε αυτό και πες αν έκανε δουλειά For persons looking for the fix to the error "Windows host process (rundll32) has stopped working" This is a Nero issue, NOT a Windows Vista Issue.. Στο C:\Program Files\Common Files\Ahead\DSFilter\ Μετονομασία τα 2 αυτά αρχεία: 1) NeVideo.ax - (π.χ. - 1NeVideo.ax) 2) Αν υπάρχει - NeroVideoProc.ax (π.χ - 1NeroVideoProc.ax ) Επανεκκίνηση. και μάλλον θα είναι οκ δεν είναι πρόβλημα των Vista αλλά του Nero
TaKiS_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Ok petza πραγματι αυτο ηταν,μου το εκανε οταν ανοιγα φακελο με βιντεακια που παιζουν με το nero.Εκανα rename και αυτο ηταν!!
panoos3162 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 εγω ρε παιδια τωρα εκανα φορματ κ μου το βγαζει αυτό.δεν εχω περασει ακομα το nero.μου το εμφανιζε μολις περασα το Advanced unistaller pro 9.βεβαια μετα προσπαθησα να περασω το power dvd.αλλα μάλλον εγινε οταν πέρασα το πρωτο προγραμμα
takis345 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 παντως εμενα ενα rundll32.exe δοκιμαζε να συνδεθει σε ενα site kai απο τα ολιγα που διαβασα μαλλoν ειναι virus ή trojan .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.