Προς το περιεχόμενο

U2 3D

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με πολωτικά γυαλιά είναι (όχι κόκκινα-μπλε). H τεχνολογία λέγεται REALD. Θεωρώ ότι αξίζει να δει κανείς έστω 1 έργο σε reald, είναι πραγματικά το κάτι άλλο!

Δημοσ.

το ειδα το εργο, ειναι εντυπωσιακο

φαινονται πολυ κοντα σου οι ανθρωποι σαν να εχουν βγει απο την οθονη

διαφημιζε και το Ταξιδι στο κεντρο της γης που θα ειναι 3d κι αυτο και μαλλον θα ειναι πιο εντυπωσιακο απο μια συναυλια

μπορουμε με τα γυαλια αυτα να δουμε κατι αναλογο στο πισι ή σε προτζεκτορα?

Δημοσ.
το ειδα το εργο, ειναι εντυπωσιακο

φαινονται πολυ κοντα σου οι ανθρωποι σαν να εχουν βγει απο την οθονη

διαφημιζε και το Ταξιδι στο κεντρο της γης που θα ειναι 3d κι αυτο και μαλλον θα ειναι πιο εντυπωσιακο απο μια συναυλια

μπορουμε με τα γυαλια αυτα να δουμε κατι αναλογο στο πισι ή σε προτζεκτορα?

Ναι, αν έχεις nvidia... ;)

Όσο για την ταινία, γ@μ@τη! Πραγματικά φοβερή η εμπειρία!!! :-):-):-):-):-)

Δημοσ.

τι εννοεις αν εχεις nvidia τι ρολο παιζει?

που μπορω να βρω 3d εικονες (για τετοια γυαλια) ή δειγμα της ταινιας?

Δημοσ.

Φίλε μου το μόνο που ξέρω (και το έχω διαπιστώσει ιδίοις όμμασι)είναι πως κάποιοι οδηγοί της εν λόγω εταιρείας χρειάζονται τέτοια γυαλιά (ή τα κόκκινα-μπλε). Παραπάνω πιστεύω πως θα μάθω την επόμενη εβδομάδα. Παράλληλα θα ρωτήσω και για τέτοιες εικόνες. Αν έχω κάποιο νέο θα σου στείλω pm.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ φιλε

το εψαξα λιγο σε ξενα sites και λενε οτι σε τιβι ειναι αδυνατο να δεις τετοια ταινια λογω πολυ υψηλου frame rate

για κοκκινο μπλε εχω βρει εικονες και προγραμματακι να φτιαχνεις μονος σου απλα

Δημοσ.

Mε 2 μόνιτορς (και 2 nvidia vga σε sli) και ένα πολωτικό φίλτρο σε συγκεκριμένη διάταξη πάντως, καθώς και με τα αντίστοιχα γυαλιά μπορείς να παίξεις όλα τα 3d παιχνίδια σε πραγματικό 3d!

Αν ψάξεις στο google "nvidia 3d stereo" θα βρεις ενδιαφέρουσες κατασκευές!

Δημοσ.
ευχαριστω πολυ φιλε

το εψαξα λιγο σε ξενα sites και λενε οτι σε τιβι ειναι αδυνατο να δεις τετοια ταινια λογω πολυ υψηλου frame rate

για κοκκινο μπλε εχω βρει εικονες και προγραμματακι να φτιαχνεις μονος σου απλα

Καλησπέρα. Εεεε, χμμμμ μήπως μπορείς να μου πεις παραπάνω;;;:-)

Δημοσ.

Καλημέρα. Μήπως μπορεί να γράψει κάποιος πόοοοσα χρήματα πρέπει να δώσεις για να δείς την ταινία? Γιατί άκουσα κάτι για αστρονομικό ποσό (γύρω στα 25 ευρώ)

Δημοσ.

ναι 12 ειναι

θα εντυπωσιαστεις στην αρχη αλλα αν δε σ αρεσουν καθολου οι u2 θα βαρεθεις μετα την ωρα

Δημοσ.
ενα προγραμματακι ειναι αυτο

http://www.callipygian.com/3D/?fromApplication

και καποιες πληροφοριες βρηκα εδω

http://community.reald.com/forums/thread/481.aspx

Φιλαράκο μου σ΄ευχαριστώ πολύ! Και εγώ με τη σειρά μου θα κοιτάξω για περισσότερες λεπτομέρειες οπως σου είχα πει!

Δημοσ.
Καλημέρα. Μήπως μπορεί να γράψει κάποιος πόοοοσα χρήματα πρέπει να δώσεις για να δείς την ταινία? Γιατί άκουσα κάτι για αστρονομικό ποσό (γύρω στα 25 ευρώ)

Μέσα στα 12 ευρώ του εισητηρίου, αν σε βοηθάει περιλαμβάνονται και τα γυαλιά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...