Προς το περιεχόμενο

Εχετε εθιστει στο Ιντερνετ?

clyde2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα lefi, από το 1987 - 1997 δούλευα κι επειδή οι υπόλοιποι τότε δεν ασχολούνταν με Η/Υ (κατάλαβαν ορισμένοι πολύ αργά την αξία του υπολογιστή) έμαθα ότι έπαιζε εκείνη τη δεκαετία. Όταν κάθησα στο σπίτι (απολυμένη και με 2 παιδιά) δεν τα παράτησα πάντα μάθαινα κάτι καινούργιο. Από το 1998 μέχρι και σήμερα ασχολούμαι με δακτυλογραφήσεις (νέα, αρχαία,μαθηματικά, λατινικά, αγγλικά, γαλλικά) μεταφράσεις, μικρά προγραμματάκια κλπ. Βέβαια μην φανταστείς τρελλό χρήμα αλλά ένα χαρτζηλίκι βγαίνει. Έχω αλλάξει 8 υπολογιστές. Ξεκίνησα από Scneider που έβαζες δισκέττα για boot και τώρα έχω 2 με vista κι έναν με XP. Όσο για sites τις τελευταίες μέρες έχω κολλήσει με το συγκεκριμμένο. Γενικά μου αρέσει να περιπλανιέμαι στο διαδίκτυο και να μαθαίνω.

Δημοσ.
19-23 ώρες την ημέρα online.

10 ώρες παίζω wow και lineage

9 ώρες καίγομαι facebook, insomnia kai google.

Αν σου αρέσει το lineage δοκίμασε το fiesta (outspark) που είναι και free. Είναι της ίδιας νοοτροπίας και θα σου αρέσει ταμάλα.

Δημοσ.

Τι θα πει εθισμός στο internet, δεν έχω καταλάβει ακριβώς; Και έχει γίνει και μια μόδα τα τελευταια χρόνια για το ζήτημα οτι το internet ή η δουλειά στον υπολογιστή αποτελέι κίνδυνο για την ψυχική ισσοροπία. ΜΠΟΥΡΔΕΣ !

Εγώ θα έλεγα οτι ο ως αποκαλούμενος "εθισμος" δεν συνάδει απαραίτητα με την ποσοτητα - ώρες. Εξάλλου ποια η διαφορά τότε αυτου που εργάζεται στον υπολογιστη του και αυτου που ψυχαγωγείται , όταν και οι δύο είναι 10 ώρες συνεχόμενα απο πάνω του; Και οι δυό εθισμένοι είναι. Εγώ νομίζω οτι ο δεύτερος μπορεί και να έχει περισσότερη ελευθερία και να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή του ποιοτικά απο κάποιον που πρέπει να βγάλει ένα τεράστιο project και τον πιέζει ο χρόνος ή το αφεντικό του ξέρω γω.

Οκ τότε , όλα στην ζωή είναι εθισμός , ...όλα είναι ατμός .... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...