Προς το περιεχόμενο

Μπλε οθονη σε format

gargoyle1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να πω κατι αλλο, αν βγαλω τον σκληρο και τον περασω σε ενα αλλο pc που εχω και κανω εκει την εγκατασταση των windows στον συγκεκριμενο δισκο θα δουλεψει?δηλαδη μετα που θα τον περασω στο αλλο pc θα εχει κρατησει την εγκατασταση η θα κανω μια τρυπα στο νερο?

Δημοσ.

Μόνο αν έχει την ίδια μητρική.

Αλλά δοκίμασέ το για να δεις αν ΜΠΟΡΕΙΣ να περάσεις windows εκεί.Υποπτεύομαι πως και 'κει μπλε οθόνη θα δεις.

Δημοσ.
Η καρτα γραφικων πριν το format ηταν μια χαρα τι μπορει να εγινε να τα παιξε,να μην σηκωνει το format?

Βασικά μου έχει τύχει αυτό που αναφέρεις …άλλαξα κάρτα και η εγκατάσταση τελείωσε κανονικά….. όσο για αυτό που λες να αλλάξεις μητρική μόνο αν έχει το ίδιο chipset θα δουλέψει αλλιώς….. μπλε οθόνη..

Δημοσ.

Λοιπον το προβλημα λυθηκε τελικα ως εξης,εβγαλα τον σκληρο τον περασα σε ενα αλλο pc που εχω και τον φορμαρησα εκει κανονικα εγκατεστησα τα windows και εν συνεχεια τον περασα στο παλιο pc και ολα δουλεψαν ρολοι!Θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια που ασχοληθηκαν με το προβλημα μου και ελπιζω καποια στιγμη να σας φανω και εγω χρησιμος.:-D

Δημοσ.

εχο και εγο ακριβος το ιδιο προβλημα μονο που λογο της ηληκιας μου δεν καταλαβαινω αρκετα πραγματα....help????

Δημοσ.
εχο και εγο ακριβος το ιδιο προβλημα μονο που λογο της ηληκιας μου δεν καταλαβαινω αρκετα πραγματα....help????

Πες μας ακριβως τι συμπτωματα παρουσιαζει το κομπιουτερ σου,μηπως μπορουμε να σε βοηθησουμε,ισως να μην ειναι ιδια περιπτωση,ετσι washcloud?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...