Προς το περιεχόμενο

Μπλε οθονη σε format

gargoyle1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια την προσοχη σας λιγο κανω format σε ενα παλιο pc που εχω στο πρωτο κομματι ολα καλα μετα την επανεκινηση και ενω παει να φορτωσει τα windows σταματαει και μου βγαζει μπλε οθονη,το ξανακανω παλι το ιδιο,ξερει κανενας τι γινεται?:rolleyes:

Δημοσ.

Εχει τυχει αρκετες φορες....προφανως καποιο hardware/driver τρωει το κολημα. Με τι cd το κανεις? winxp sp2 ενσωματωμενο?

Δημοσ.

οχι ενα xp home sp1 οποιο ομως πριν κανενα μηνα σε αλλο pc φορμαρησε κανονικα.Με το hardware τι παιζει τι να ψαξω?

Δημοσ.

Το οτι επεξε σε αλλο PC δε λεει τπτ...το αλλο PC ειχε αλλο hardware. Δοκιμασε με τα τελευταια Slipstreamed με ολα τα updates.Υπαρχουν και οι home εκδοσεις.

Οσο για το hardware ισως σου γραφει η μπλε οθονη κατω κατω ενα αρχειο.

Δημοσ.

παιδια η οθονη που μου βγαζει λεει πανω πανω DRIVER IROL NOT LESS OR EQUAL στη μεση κατι ακαταλαβηστικα και κατω κατω STOP OXOOOO με πολλα μηδενικα και στο τελος atapi.sys-address F99AE000 base at F99AE000 datestamp 3d6ddb04 μεταφραση παρακαλω?

Δημοσ.
πιθανά μη επαρκή τροφοδοσία από PSU,test άλλο PSU

δεν καταλαβα τιποτα μονο την τροφοδοσια επιασα εχεις να μου προτεινεις καποιο προγραμμα κατι?

Δημοσ.
εβγαλα την μνημη και την εβαλα στο αλλο dim αλλα παλι τα ιδια

Άλλαξε την βάλε μια άλλη στην θέση της.. επίσης μπορεί να φταίει και ο σκληρός σου..

Δημοσ.

Το προβλημα τελικα λυθηκε με αλλαγη μνημης εβγαλα την 256 που ειχε και εβαλα μια 512.Εγινε το format φορτωνει τα windows αλλα οταν με βγαζει στην επιφανεια μετα απο λιγο παγωνει,δεν δουλευει τιποτα.Τι φταει τωρα μηπως το format δεν εγινε σωστα?να το ξαναφορμαρω?η αληθεια ειναι οτι κατα την διαρκεια του format μου ξανακολησε αλλα στο τελος φανηκε σαν να ολκληρωθηκε.Τις γνωμες σας.

Δημοσ.

Σε μια νεα προσπαθεια για format στο πρωτο μερος με την αντιγραφη των αρχειων ok, restart δευτερο μερος με εγκατασταση windows κλειδια κλπ ολα καλα, αλλα στο τριτο μερος μετα την επαννεκινηση μου βγαζει την οθονη με το λογοτυπο των windows και απο κατω "περιμενετε" και παγωνει, ουτε κλεψυδρα κουνιεται ουτε καποια ενδειξη οτι κατι φορτωνει,τι να κανω να περιμενω?εμενα μου φαινετε σαν να κολλησε,παιδια βοηθηστε εχουν σπασει τα νευρα μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...