DeSaad Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Καλησπερα Μια παρέα εγκαταστήσαμε ο καθένας το Diablo 2, παρέα με το expansion του Lord Of Destruction, και θέλουμε να παίξουμε διαδυκτιακό παιχνίδι μεταξύ μας. Δε θέλουμε να μπουμε battlenet, και κάποιος είπε ότι μάλλον γίνεται να το καταφέρουμε εγκαταστώντας το Hamachi, ένα πρόγραμμα που στήνει εικονικό LAN στο ίντερνετ. Βάλαμε λοιπόν ο καθένας το Hamachi... και από χτες έχουμε κολλήσει. Ξέρει κανείς πως μπορούμε να το καταφέρουμε; Κάτι είδα σε κάτι φορουμ για regedit αλλα δε πολυκατάλαβα. Θα το εκτιμούσα αμα εξηγούσατε όσο πιο αναλυτικά γίνεται. Σημείωση: Δε ξέρουμε ακόμα τίποτα, ούτε από regedit, ούτε από Hamachi, οπότε αν εχουν να κανουν με αυτα τα δύο please δωστε λεπτομερειες. Ευχαριστώ.
everfrost Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δεν μπορώ να καταλάβω,αφού υπάρχει η δυνατότητα να παίξεις διαδικτυακά χωρίς τη βοήθεια εξωτερικού προγράμματος. Απο το main menu επιλέγεις "other multiplayer" και μετά "tcp/ip game" απο εκεί και πέρα εσείς αποφασίζετε ποίος θα κάνει hosting κτλπ..
georgemvg Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Εγώ δοκίμασα πρόσφατα να παίξω ένα παιχνιδάκι μέσω Hamachi, αν και είχε επιλογή για tcp over internet. Δούλεψε χωρίς προσπάθεια. Μόνο που στον έναν υπολογιστή που χρησιμοποιεί router έπρεπε να ρυθμίσω τα ports. Προφανώς εφόσον χρησιμοποιήσαμε το Hamachi, επιλέξαμε μέσα από το παιχνίδι το tcp over lan. Τώρα, πρέπει ο ένας να κάνει create new network στο Hamachi και ο άλλος να συνδεθεί σε αυτο για να βλέπετε ο ένας τον άλλο.
xarmanis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 γειά σας βρήκα αυτο το θέμα γι αυτό και δεν ανοίγω καινούργιο , Ποιο παλιά με pstn θυμάμαι οτι έπεζα με τον φίλο μου το diablo χωρίς προγράμματα και χωρίς τίποτα απλά μπαίναμε στο othermultiplayer host join κτλπ .Με απορία δοκημάσαμε πρίν λίγο να ξαναπαίξουμε και δεν μπορώ ούτε εγώ να δώ το host του αλλά ούτε αυτός τη φτέει? Μήπως το rooter μου θέλει κάνα port forward?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.