Panos1987 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Γεια σε ολους!ως καινουργιο μελος θα ηθελα να θεσω την ερωτηση,πως μπορω να συνδεσω το 360 σε οθονη υπολογιστη;θελω το καλωδιο hdmi2dvi για εικονα!απο εκει και περα ομως....τι;
kotsalo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Εγώ προσωπικά αγόρασα το vga cable του 360.Ενώνεις το vga με το καλώδιο της οθόνης (έχει ανταπτοράκι για αρσενικό-αρσενικό ή θηλυκό-θηλυκό,δεν θυμάμαι) και μαζί βγαίνουν και 2 RCA για τον ήχο που τα βάζεις στον υπολογιστή στην κάρτα ήχου (έχει και ένα jack για να μπαίνουν πάνω για να τα βάλεις στην κάρτα).Βέβαια εγώ έχω crt οθόνη και το 360 χωρίς την HDMI αλλά είμαι ικανοποιημένος full.Αυτό.Ελπίζω να βοήθησα κάπως και καλωσήρθες
Panos1987 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 σε forum που εψαξα βρηκα οτι θα χρειαστω 3 καλωδια:1.hdmi to dvi 2.το καλωδιο της Microsoft av cable για να παρω και τον ηχο και 3.καλωδιο rca!στο xbox εχω εξοδο hdmi
kotsalo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Εγώ το πάνω που είπα το πήρα κοντά στα 30-35,δεν θυμάμαι και είμαι μια χαρά.Και δεν ξέρω και αν χάνεις και με το VGA απλά,εννοώ χωρίς να πάρεις HDMI
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.