Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ

ioleg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ MODERATOR ΣΤΟ FORUM ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΠΩΣ Ο SINIOR MEMBER BOUGAS KAI ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ Ο MODERATOR PAREDWSE ΑΠΟΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ INSOMNIA.

ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑ -ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΩΣ SUPER MODERATORS ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΦΟΡΜΗ.

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ INSOMNIA ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΑ ΜΕΛΗ.

Δημοσ.

O Bougas είναι ισπανός;

Όσον αφορά τον παρεδώσε τι περιμένεις απο γαύρο που δικηγορεί; Είναι σαν να σου περιγράφουν Γερμανό που βαρέθηκε την παιδοφιλία και το έριξε στην κοπρολαγνία.

Δημοσ.

1) Για να γράφεις κεφαλαία πρέπει να χεις δίκιο

2) Δώσε κάνα link να γελάσουμε

3) Γιατί αυτοχαρακτηρίζεσαι κατώτερο μέλος, εφόσον θες να βρεις το δίκιο σου.

4) Ο giveth-taketh είναι από τους υπεύθυνους, το δ.σ του insomnia είναι απασχολημένο

5) Αμφιβάλλω για το αν δεν έδωσες αφορμή

6) Πώς ακριβώς βλάπτουν την υγεία? συναχώθηκες?

7) Με τέτοια μέλη και moderators μεγαλώνουν-μεγαλώνουν γεράα παιδιά! όπως ο ανωθεν γραφών LL_NEO

(αντε 7 για tribute στον υπαρκτό επιτέλους μπασκετικά γαυρούλι μας)

Δημοσ.

Χμμμ, Καλησπερες, καποιο λογο θα ειχανε που αντιδρασανε ετσι...

δεν αντιδρουνε ετσι χωρις λογο...

η κοπελα μιλαει για το παρακατω τοπικ

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=245643

θεωρηθηκε ο τιλος του τοπικ της λιγο ατοπος και μη κατατοπιστικος για τα μελη του Insomnia....

Aααα, προσωπικα δεν θεωρω τον εαυτο μου κατωτερη... ετσι δεν ειμαι στο προ-αναφερομενο group - προσωπικη και υποκειμενικη αποψη!!!

Δημοσ.

οκ δεν παίζει. Τι έκανε ο paredwse? βοήθησε...

και έχει και δίκιο αν και υπάρχουν και χειρότερα, έχω δη threads με τίτλο "Ερώτηση"

Δεν είναι θέμα κανόνων αλλά κοινής λογικής

ioleg μην παίρνεις τα post μας (2 και 3) και 100% στα σοβαρά αλλά δίκιο δεν έχεις

• Super Moderators
Δημοσ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ MODERATOR ΣΤΟ FORUM ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΠΩΣ Ο SINIOR MEMBER BOUGAS KAI ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ Ο MODERATOR PAREDWSE ΑΠΟΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ INSOMNIA.

ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑ -ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΩΣ SUPER MODERATORS ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΦΟΡΜΗ.

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ INSOMNIA ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΑ ΜΕΛΗ.

Για την 'δημόσια προσβολή' προφανώς αναφέρεσαι σε αυτό το topic, το οποίο κλειδώθηκε από εμένα. Πραγματικά μου δημιουργήθηκε η απορία πού είδες την δήθεν προσβολή.

Απεναντίας, δεν έχω καμία αμφιβολία για το ότι δεν έχεις διαβάσει ούτε μία φορά τους Όρους Χρήσης του forum - από την μέχρι τώρα συμπεριφορά σου είναι προφανές ότι αγνοείς παντελώς το περιεχόμενό τους.

Πριν λοιπόν αρχίσεις τις υποδείξεις περί "σεβασμού", "έλλειψης ευγένειας" και "έλλειψη κόσμιας συμπεριφοράς", καλό είναι να διαβάσεις προσεκτικά τους Όρους Χρήσης.

Αυτοί οι λιτοί κανόνες αναφέρουν ότι τα μέλη οφείλουν, μεταξύ άλλων:

• Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα.

• Να μην δημοσιεύουν το ίδιο θέμα πολλές φορές

και

• Να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του forum. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν πρέπει να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια.

Εσύ:

1. Δημοσιεύεις ένα θέμα

2. Μερικές ώρες αργότερα, κρίνεις σκόπιμο να ανοίξεις νέο θέμα με το ίδιο ερώτημα.

3. Αυτή τη φορά, το νέο θέμα φέρει τον εκπληκτικό τίτλο "ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑ!!!!". Τίτλος απόλυτα περιγραφικός και ευανάγνωστος (στα κεφαλαία).

Το μέλος BOUGAS τι έκανε; Σου υπέδειξε ότι ο τίτλος "ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑ!!!!" δεν είναι περιγραφικός ή κατατοπιστικός. Κάτι που θα έκανε κάθε μέλος στη θέση του...

Όσο για μένα, σε παρέπεμψα στο προηγούμενο θέμα που έχεις ανοίξει με το ίδιο περιεχόμενο και κλείδωσα το δεύτερο, άχρηστο πλέον, θέμα.

Μετά από την εξιστόρηση όλων των παραπάνω, θα σε συμβούλευα να κόψεις τις θρασύτατες "παρατηρήσεις" περί ευγένειας και τις "υποδείξεις" προς τον administrator.

Όσο για τη σοβαρότητα που πρέπει να διακρίνει τα μέλη, θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις πρώτα στον καθρέπτη, πριν γράψεις το παραμικρό για τα υπόλοιπα μέλη του forum.

ΥΓ: Μην κάνεις το λάθος να ανοίξεις νέο θέμα για να διαμαρτυρηθείς. Όπως σου υποδεικνύω παραπάνω, κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...