Προς το περιεχόμενο

Kleidwmena CD gia PC/MAC

NRJ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το εχω βαλει σε 6 drives το Ρεμο (αψογος ο δισκος, εγινε και πλατινενιος!)

1: pioneer dvd 106s

2: creative cdrom 52x

3: plextor cdrw scsi

4: plextor cdrom scsi

5: yamaha cdrw

6: hitachi gd2500bx dvd

Το 1 το διαβαζε αλλα με 5 tracks και οχι σωστα εννοειται.

Τα 2,3,4,5 οχι μονο δε το διαβασαν αλλα κολησε και το συστημα ολο!! Ουτε eject!!

Το 6 το διαβασε με 17 tracks.

Κανενα δε μπορουσε να κανει extraction.

συμπερασμα: ειναι θεμα κωλοφαρδιας αν θα το διαβασει η οχι!

(μου εστειλε και το παιδι το αρχειο (cdfs) που λεει στο παραπανω reply και αυριο θα εχω το cd για να ξαναδοκιμασω.)

Δημοσ.

υπαρχει και ενα προγραμμα που λεγετε isobuster.

Mπορειτε να το κατεβασετε απο δω:

http://users.skynet.be/am032016/isobuster_10_eng.rar

και να μη διαβασει τον Ρεμο καλο ειναι να υπαρχει ενα τετοιο προγραμμα σε καθε μηχανημα. η αρχικη σελιδα ειναι: www.isobuster.com

ειναι καλο και μολις 1.4Mb.

Δημοσ.

Αλλα η sony ειναι πιο εξυπνη απο μενα φαινεται και δε καταφερα να κανω τιποτα, ουτε με το cdfs ουτε με το isobuster. Ετσι κατεβασα το cd ολοκληρο απο το net και ειμαι μια χαρα και στα α....a μου αν δε παιζει σε pc/mac! Τωρα απο το pc το ακουω! Kαι αυριο θα παω τα mp3 σε ενα mac ετσι για σπασιμο, που με βαλανε να κατεβασω 90mb και εφαγα 4 ωρες!

Δημοσ.

File stateo,boreis na mou steileis to arxeiaki pou les me tis odhgies xrhsews tou,giati aytos o #*g@+$#%^Remos de leei na diavastei me tipota kai prepei na ton gyrisw sto filaraki pou mou ton edwse..

Δημοσ.

Gia dokimase kai to Winiso einai sto http://www.winiso.com boris na kanis iso i bin opoiodipote klidomeno cd kai meta na trabiksis ta arxeia mesa apo to iso ; bin arxio poy exis ftiaksi. prosfata moy eixan dosi kati cd me mp3 to opoio kata pasa pi8anotita itan klidomeno kai otan pigena na peraso to cd sto skliro moy elege kati gia kikliko pleonasmo kai kati tetia. To clone cd to pernage sto skliro alla meta otan to egrafe pali den to boroysa na to antigrapso. me to winiso den ipirxe kanena problima. opoios to 8eli na moy stili mail (arxio mazi me to C***k 1.18 MB )

Elpizo na boi8isa Bill

Δημοσ.

Η κατηφορα ξεκιναει οταν καποιος της παρεας έχει ενα απλο Recorder (για ηχοσυστημα). Το CD αντιγράφεται κανονικότατα, και το αντίγραφο του παιζει και σε PC! Από εκει κάνεις αντίγραφα, MP3 και ότι αλλο θες! Επίσης σε RICOH 7125 με CLONE4 η αντιγραφή πέτυχε! Ναι μεν δεν έπαιζε αλλά αν αναγνωρίσει ότι υπάρχει CD, θα το αντιγράψέι!

Δημοσ.

Φίλε μου είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα...

Δε μου έπαιζε με τίποτα...Μάλιστα για να δω γιατί δεν παίζει διάβαζα αυτό το θέμα και είχα κάνει ερώτηση και σε άλλα φόρουμ μήπως και έχουν καμιά καλή ιδέα...

Έχω ενα dvd pioneer 116 kai ena cd-rw yamaha scsi...

Το dvd δεν το διάβαζε και to cd-r κολλούσε...

Ώσπου απεγνωσμένος δοκίμασα τη μέθοδο με το μαρκαδόρο...Εντυπωσιακό αποτέλεσμα..

Όχι μόνο το διαβάζουν προγράμματα όπως το cdex h to exact audio copy αλλά παίζει κατευθείαν απο τα windows...

Προυπόθεση να το κάνεις ΣΩΣΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Θα γυρίσεις το cd από την άλλη πλευρά(όχι την μπροστινή με τα χρώματα )και θα βάψεις με μαρκαδόρο μια ταινιούλα διαφορετικού χρώματος(ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΗ) που είναι στην περιφέρεια...

Απλό και τουλάχιστον σε μένα που είχα το ίδιο πρόβλημα δούλεψε τέλεια και τώρα έχω το cd σε mp3 στο φορματ που θελω...Καλή τύχη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...