Προς το περιεχόμενο

SOS! Ερωτήσεις για αγορά iPhone...

kdiamant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Θέλω παρακαλώ την βοήθειά σας και όσο το δυνατόν πιο σύντομα καθώς αύριο θα γίνει η αγορά του iPhone απο ένα φίλο στην Αμερική και έχω 3 θέματα που χρειάζομαι βοήθεια...

1ον) Αν μπορεί να κάνει την αγορά iPhone 16GB με μετρητά απο Applestore Αμερικής?

2ον)Έχω έναν φορτιστή για το iPod 5G.Με αυτόν τον φορτιστή θα μπορώ να φορτίζω το iPhone είτε με τον ίδιο φορτιστή του iPod 5G είτε βγάζοντας το ελληνικό βύσμα του φορτιστή του iPod και τοποθετόντας το στη θέση του Αμερικάνικου βύσματος του φορτιστή του iPhone? Αν ναι με ποιόν τρόπο θα μπορώ να επιτύχω τη φόρτιση του iPhone σωστα απο πλευράς πάντα ρεύματος (δηλαδή να μην κινδυνεύω να το κάνω φρυγανιά)χεχε!

3ον) Ποιός είναι ο ποιο οικονομικός τρόπος για να μου το στείλει ο φίλος μου απο Αμερική όπως προανέφερα στην διεύθηνση μου στην Ελλάδα σύντομα(1 εβδομάδα maximum) και περίπου πόσο περίπου θα μου κοστήσει η αποστολή?

Σας ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

1) Νομίζω, η αγορά iPhone από Applestore μπορεί να γίνει μόνο με πιστωτική κάρτα που έχει εκδοθεί στην Αμερική. Για άλλα καταστήματα και τρόπους πληρωμής δεν γνωρίζω.

2) Μπορείς να αγοράσεις ένα αντάπτορα ή ένα μετασχηματιστή μαζί με αντάπτορα. Αυτό έχει να κάνει με την τάση λειτουργίας του φορτιστή του iPhone. Και εξηγω: οι φορτιστές γράφουν πάνω την τάση λειτουργίας τους. Αν αυτος του iPhone λέει μόνο 110V , τότε θα πρέπει να αγοράσεις μετασχηματιστή από 220V σε 110V. Aν η τάση λειτουργίας είναι 110V~220V, τότε απλα χρειάζεσαι κάτι σαν και αυτό.

http://cgi.ebay.co.uk/US-EU-Reis-Stekker-USA-Hongkong-naar-Europa-adapter_W0QQitemZ160220052774QQihZ006QQcategoryZ294QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

3)Για την περιπτωσή σου θα πρέπει να επιλέξεις τον πιο σίγουρο τρόπο να μην "φας" τελωνείο, και αυτός είναι τα δημόσια ταχυδρομία της Αμερικής, τα USPS. Θα πεις του φίλου σου να το στείλει ως gift, και η αξία που θα αναγράφεται (δηλαδή η υποτιθέμενη αξία αγοράς) να είναι 30$~40$. Το κόστος μεταφοράς θα είναι περίπου 20$~30$

Δημοσ.

Φίλε "georgemvg" σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου αλλά έχω ακούσει ότι και με το USPS μπορείς να χρεωθείς το τελωνείο.Μήπως ξέρεις αν μου το στέιλει με USPS αν θα το παραλάβω απο τα ΕΛΤΑ ή θα μου το στείλουν σπίτι μου και επίσης που θα πληρώσω τον φόρο τελωνείου αν τελικά δεν τον αποφύγω..?

Δημοσ.

Με όλα μπορεί να πληρώσεις τελωνείο. Απλά μέσω USPS οι πιθανότητες είναι λιγότερες. Ας μην έχει μέσα και την απόδειξη αγοράς...Για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω. Την επόμενη εβδομάδα περιμένω και εγώ τα δικά μου, αν τύχει η στραβή δεν ξέρω...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

:cry:paidia tha eithela na rwtisw kati! se ligw kairo enas filos tha paei usa kai tou eipa na mou parei ena iphone me pistotikh alla diavasa prin oti prepei na tin exei bgalei apo amerikh plz eksigiste ligw!!! diladi den tha parw iphone????:cry::cry::cry::

Δημοσ.
:cry:paidia tha eithela na rwtisw kati! se ligw kairo enas filos tha paei usa kai tou eipa na mou parei ena iphone me pistotikh alla diavasa prin oti prepei na tin exei bgalei apo amerikh plz eksigiste ligw!!! diladi den tha parw iphone????:cry::cry::cry::

Μπορεις να περιμενεις λιγο να παρεις απο Ελλαδα την 3g εκδοση.

Δημοσ.
Μπορεις να περιμενεις λιγο να παρεις απο Ελλαδα την 3g εκδοση.

καλα οτι πεισ ρε θα περιμενο κανα 5-6 μηνεσ και θα το παρω και 700 ευρω αντι 200 που κανει στην αμερικη...λολ

Δημοσ.
Φίλε "georgemvg" σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου αλλά έχω ακούσει ότι και με το USPS μπορείς να χρεωθείς το τελωνείο.Μήπως ξέρεις αν μου το στέιλει με USPS αν θα το παραλάβω απο τα ΕΛΤΑ ή θα μου το στείλουν σπίτι μου και επίσης που θα πληρώσω τον φόρο τελωνείου αν τελικά δεν τον αποφύγω..?

Φιλαρακι εγω συνηθως οτι εχω παρει απο Η.Π.Α εχει ερθει κατευθειαν σπιτι..και το "as gift" παντα πιανει!

Δημοσ.

poka93

καλώς ήρθες στο forum πρώτα από όλα.

2ον μην γράφεις greeklish,

Προσοχή: Γράψτε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Τα μηνύματα γραμμένα με greeklish διαγράφονται

3ον χρησιμοποίησε την αναζήτηση και θα βρεις απάντηση σε όλες σου τις ερωτήσεις. Το θέμα έχει αναφερθεί ξανά και ξανά.

Δημοσ.
poka93

καλώς ήρθες στο forum πρώτα από όλα.

2ον μην γράφεις greeklish,

3ον χρησιμοποίησε την αναζήτηση και θα βρεις απάντηση σε όλες σου τις ερωτήσεις. Το θέμα έχει αναφερθεί ξανά και ξανά.

οκ φιλε αφτο για τα greeklish το ειδα μετα . μηπως μπορεισ να μοθ δοσεις το σιτε απο την απαντιση που θελω γιατι ειναι σιμαντικη η απαντιση για εμενα!!!ευχαριστω!!!!
Δημοσ.

Ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε αν το ιπφονο είναι συμβατό εδώ στην Ελλάδα?Δηλαδή δεν υπάρχει κάποιος provider για να παρέχει το GPS.Πως λειτουργεί άρα?Και πόσο κάνει?Δεν το λέει πουθενά καθαρά.Απο 199$?Ποιό τα 8 GB?

Δημοσ.
Ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε αν το ιπφονο είναι συμβατό εδώ στην Ελλάδα?Δηλαδή δεν υπάρχει κάποιος provider για να παρέχει το GPS.Πως λειτουργεί άρα?Και πόσο κάνει?Δεν το λέει πουθενά καθαρά.Απο 199$?Ποιό τα 8 GB?
φιλε 199δολαρια εχει το 8g!! για να ειναι συμβατο στην ελλαδα πρεπει να το ξεκλειδοσεισ εχει διαφορα σιτε πανε γοογλε και πατα iphone forum !εδω θα πουλιθη μονο το 3g αλλα 700-800 ε !οσο για το gps δεν νομιζω να πληρονησ!!:devil::devil::mrgreen:B):cool:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...