Προς το περιεχόμενο

Ενεργοποιηση Windows S.O.S!!!

gargoyle1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα με τα windows εδω και λιγες μερες οταν ανοιγα το pc μου εβγαζε ενα ταμπελακι για την ενεργοποιηση των windows τα ενεργοποιουσα κανονικα και εμπενα .Αν και η ενεργοποιηση ηταν οκ καθε φορα που το ανοιγα μου εβγαζε το ιδιο ταμπελακι και οταν πατουσα ενεργοποιηση μου ελεγε οτι η ενεργοποιηση εχει ηδη γινει και παλι εμπενα κανονικα.Σημερα που το ανοιξα εγινε παλι το ιδιο αλλα ενω ειναι ολα οκ αντι να μπω στα windows μς αποσυνδεει και με βγαζει παλι στον λογαριασμο χρηστη,τι να φταιει?:mad:

Δημοσ.

Προφανώς το πρόγραμμα που έτρεχες και έκανε ενεργοποίηση των κλεμμένων windows (διόρθωσε με αν κάνω λάθος) έπαψε να δουλεύει.

Δημοσ.

Τα windows ειναι γνησια τα ιδια εκανα εγκατασταση σε αλλο pc που εχω με συνδεση internet και ολα οκ δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Υπαρχουν δυο λογαριασμοι χρηστη μηπως αυτο παιζει ρολο?

Δημοσ.

Συγνώμη , λάθος κατάλαβα.

Στον δεύτερο λογαριασμό μπορείς να μπεις?

Δημοσ.

Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια άδεια (το ίδιο κλειδί) για πολλές εγκαταστάσεις!

Κάθε άδεια αντιστοιχεί σε ένα υπολογιστή μόνο...

Η διαδικασία του activation παίρνει κάποια serial numbers του hardware που έχεις κάνει εγκατάσταση (δίσκου ή mobo) ,τα οποία δημιουργούν ένα μοναδικό κωδικό ενεργοποίησης...

Αν κάνεις εγκατάσταση με το ίδιο κλειδί σε διάφορα μηχανήματα (διαφορετικό hardware) δημιουργείται διαφορετικός κωδικός ενεργοποίησης και όταν ξεπεράσεις το όριο που έχει αφήσει λάσκα η microsoft (counter) ,

ο activation server της κλειδώνει και απενεργοποιεί το κλειδί σου.

Αυτό ισχύει ανεξάρτητα από το αν τα μηχανήματα που το έχεις εγκαταστήσει λειτουργούν ή είναι κατεστραμμένα.

Στο windows update για κάποια critical updates ή service packs δεν επιτρέπεται η ενημέρωση αν δεν γίνει software validation (των windows ή του office ή άλλων εφαρμογών της Microsoft για τις οποίες υπάρχουν διαθέσιμα Updates)...

Αν από τον έλεγχο προκύψει πειρατικό κλειδί (δηλαδή κλειδί το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί για εγκατάσταση σε πολλούς διαφορετικούς υπολογιστές), τότε το activation ακυρώνεται και τα windows επανέρχονται σε διαδικασία επανενεργοποίησης (30 μέρες)....

Παλιά στα XP το όριο νομίζω ότι ήταν μέχρι τρία διαφορετικά μηχανήματα.

Νομίζω ότι τελευταία έγιναν απόλυτα αυστηρά τα πράγματα και δεν επιτρέπεται activation παρά μόνο σε ένα υπολογιστή....

Αν είσαι νόμιμος κάτοχος της άδειας ,

και επειδή έσκασε το PC που είχες και θέλεις να εγκαταστήσεις την ίδια άδεια σε ένα καινούργιο (ΟΧΙ ΣΕ ΔΥΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ),

τότε μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στη Microsoft σε αριθμό χωρίς χρέωση

(υπάρχουν τα τηλέφωνα στο βιβλιαράκι με τις άδειες και στο site της microsoft),

και αφού ακολουθήσεις τις φωνητικές οδηγίες,

να μιλήσεις με κάποιο αντιπρόσωπο τους και να του εξηγήσεις τι έχει γίνει ώστε να σου ξεμπλοκάρει το κλειδί (αν δει ότι δεν έχει εγκατασταθεί πχ σε 100 υπολογιστές).

Θα χρειαστείς οπωσδήποτε τα κλειδιά του προϊόντος από τη συσκευασία ή το αυτοκόλλητο των windows που είναι πάνω στον υπολογιστή...

Αν το εγκαταστήσεις και σε άλλο υπολογιστή, με κάποιο software validation - critical update στο μέλλον θα ξανακλειδώσουν όλοι όσοι έχουν το ίδιο κλειδί.

Εκτός αν κόψεις τα Updates τελείως ή τα βγάλεις από το internet, γιατί όλες οι εφαρμογές της microsoft από καιρού εις καιρόν προσπαθούν να επικοινωνήσουν με απροσδιόριστες διευθύνσεις στο internet χωρίς προφανή λόγο!!

Όσοι έχουν software firewall ρυθμισμένο να ενημερώνει για όλες τις outbound επικοινωνίες θα καταλαβαίνουν τι εννοώ...

Αν θέλεις να το εγκαταστήσεις και σε άλλους υπολογιστές νόμιμα πρέπει να πάρεις και άλλες άδειες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...