panaathas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 ρε παιδια,πριν 1 μηνα εγκατεστησα μια εφαρμογη για να αλλαξω την εμφανιση των windows.Απο τοτε οταν το ανοιγω μου βγαζει ενα παραθυρακι πριν μπει στα windows που μου λεει να βαζω κοδικο παρολο που δεν εχω κωδικο!απλως παταω οκ και μου μπαινει,το θεμα ειναι πως βαριεμε να το παταω συνεχεια!απεγκατεστησα το προγραμμα αλλα ακομη μου το λεει,,καμια λυση??
Tenshi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δές Πίνακας Ελέγχου>Λογαριασμοί Χρηστών.Λογικά θα δείς 3 λογαριασμούς,τον δικό σου,έναν guest και έναν τρίτο που έχει δημιουργηθεί απο το Netframework 2.0. Διέγραψέ τον και καθάρισες
panaathas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 δεν μου εχει 3 λογαριασμους ρε γαμωτο....
evagelos_21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 start=>run=> control userpasswords2 εκει ΑΦΟΥ κλικάρεις τον χρήστη που ΔΕΝ θες να βάζεις pass, ξετσεκάρεις το checkbox user must enter ....
panaathas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 start=>run=> control userpasswords2εκει ΑΦΟΥ κλικάρεις τον χρήστη που ΔΕΝ θες να βάζεις pass, ξετσεκάρεις το checkbox user must enter .... σ'ευχαριστω ρε φιλε! μου ειναι νορμαλ τωρα..thanks και παλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.