blackhill66 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Exω ενα dvd plextor του οποιου η εξοδος ειναι IDE ,Αλλα η μητρικη που εχω ΔΕΝ ΕΧΕΙ υποδοχη IDE ,παρά μονο sata ,επειδη το μηχανημα ειναι αστερι και κανω τελειες εγγραφες σε audio cd και επειδη δεν θελω να το αλλαξω ξερει κανεις που θα βρω και αν μπορω να βρω κανενα καλωδιο για να το συνδεσω?
tsakonas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Πολυ απλα παιρνεις ενα SATA To IDE Convertor http://www.maplin.co.uk/module.aspx?ModuleNo=36036&doy=search
washcloud Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Κι ακόμα καλύτερα εδώ : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750653 Kι ακόμα καλυτερότερα εδώ : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569612 (όχι converter, αλλά pci controller card, για 2 ΑΤΑ και 2 SATA συσκεύες παρακαλώ!Mε 15 μόλις ?) Wow.
blackstar Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Πεταμένα λεφτά, όλες η λύσεις, καλύτερα να SATA dvd-rw και τέλος, αλλά περί ορέξεως ...
zoeeeee Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρρα Βλέπω οτι το θέμα εχει παραμείνει ανενεργο απο το 2008 αλλα θα ρωτησω και αν υπάρχει κάποιος εκει εξω ας απαντήσει χεχε Εχω ενα Plextor PX-860SA και αντιμετωπίζω το εξης προβλημα.Μετα απο ερωτηση στο support Της Plextor για κολημα στο 100% μου απ'αντησαν πως θα πρεπει να αλλαξω το AHCI/RAID σε IDE αν θελω να μηνεχω πρόβλημα μιας και οι παραπανω ρυθμίσεις του προκαλουν "συγχυση". Στο ερωτημα αν δεν μπορω να αλλαξω το ahci πως θα λύσω το προβλημα μου,δεν πήρα καμια απάντηση.Εχετε καμμια ιδέα να μοιραστείτε? ευχαριστώ και παλι
zoeeeee Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ για τον χρονο Βασικα το διατύπωσα λάθος, οχι να μην μπορώ αλλα να μην θέλω ,αλλα και να ήθελα λογω του οτι το μηχανημα ειναi server δεν μπορω να βγαλω το mirroring οποτε πρεπει να βρω ενα τρόπο να ξεπερασω το προβλημα. Θα πρεπει ισως να δω αν εχει 2 controllers και στον ενα να βάλω raid και στον αλλο ide. Καμια άλλη ιδεα? Ευχαριστώ και πάλι
washcloud Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Νομίζω ότι όπως τα λες είναι - μόνο η "λύση" της περίπτωσης να παίζει 2ος controller παίζει. Κατά τ' άλλα, δεν το αλλάζεις το ρημάδι το Plextor (αφού σου βεβαίωσαν από το support πως είναι θέμα BIOS mode) ; Nαι, πονάει κεφάλι-κόψει κεφάλι είναι, αλλά τουλάχιστον το φθηνότερο καινούριο DVD-RW έχει 14€ στις μέρες μας.
zoeeeee Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μωρε εγω να το αλλαξω, ποιος μου λεει οτι δεν θα έχω το ίδιο πρόβλημα και παλι? Γιατι η Plextor ειναι σχετικα αξιόπιστη εταιρεία και φτιάχνει ενα RW χωρις υποστήριξη raid και ahci το οποιο δεν θα το σκεφτόμουν ποτε να το τσεκάρω Τέλος παντων, δεν βλέπω να έχει δευτερο controller στο bios κατι πολυ περιεργο οποτε θα πρεπει να το ψαξω καλυτερα αλλιως οπως προτεινεις κι εσυ θα παρω ενα καινουργιο και να τελειωνει η υπόθεση Ευχαριστώ για τον χρόνο EDIT:Βασικα το άλλξα σε IDE να δω αν ισχυει αλλα και πάλι εχω το ιδιο προβλημα.Τους ενημέρωσα ξανα και περιμένω να δω τι θα γινει.Παντως ξερω οτι εχει απ'τα καλύτερα support οποτε αναμένω και θα ξαναποστάρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.