Προς το περιεχόμενο

Απορητος αριθμος με ...φανερο αριθμο ???

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα ολα τα 111.... να ρωτησω σε ποιον ανηκει ενας αριθμος που μου εμαφανιζεται οταν με καλουν αλλα σε ολα μου ειπαν οτι ειναι απορρητος. Εινα δυνατον απορρητος αριθμος να εμφανιζεται οταν καλει καποιον ????

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Πάρε με απόκρυψη εσύ τον αριθμό που σε παίρνει και αναλόγως το "εμπρός" του....κρίνεις και μιλάς ή όχι. ;)

και γιατι να μην παρη ενα νουμερο καρτοκινητης με 3 ευρω και μετα να το πεταξει.;)

Δημοσ.
και γιατι να μην παρη ενα νουμερο καρτοκινητης με 3 ευρω και μετα να το πεταξει.;)

Και γιατί να μην πάει σε ένα καρτοτηλέφωνο να κάνει την δουλειά του;

ΥΓ:Σήκωνέ το Γιάννη και άμα είναι το άτομο που δεν θες ν ακούσεις...."ρίχνε" την γραμμή :devil:....γιατί σε λίγο θα σου πούμε να πάρεις μέσω skype!!!! :-)

Δημοσ.

Ωχ ωχ!! Χαλάστρα μου μυρίζει η υπόθεση!!! :P ... Ξεκίνα μια ανακρισούλα στον γιό σου....ξέρεις με την λάμπα...και θα στα ξεράσει όλα :D .

Πέρα απ την πλάκα,αν το τηλέφωνο έχει δηλωθεί να μην φαίνεται στους δημόσιους καταλόγους είναι λίγο απίθανο να βρείς τον κάτοχο και κατά συνέπεια και την διεύθυνσή του....οπότε καταφεύγεις στην λύση της...φάλαγγας για να τα μάθεις όλα αυτά :D :D :D

Δημοσ.
οπότε καταφεύγεις στην λύση της...φάλαγγας για να τα μάθεις όλα αυτά :D :D :D

Καποτε στη γενια μου ειχαν αποτελεσμα.Ευτυχως ει ναι ξεπερασμενες !!!!:-D:-D

Απλα να ξρω σε ποια περιοχη της Πευκης να τον ψαξω αν χρειαστει !!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...