blaoulis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα για να δεις μια ιστοσελίδα που να εμφανίζεται μεσω ενώς κινητού ή PDA με ποια τεχνολογία πρέπει να το φτιάξεις???
bobosss Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 τα σιγχρονα κινητά και pda έχουν κανονικό browser (συνήθως opera mini) οποτε δεν έχεις προβλημα.Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι το μέγεθός της... Μπορείς να παίξεις με javascript αν θές ώστε να πέρνεις το μέγεθος της οθόνης και να κανεις resize την σελίδα σου ανάλογα.Αν και αν το παρακάνεις ίσως να μην βλέπει ο επισκεπτείς και πολλά πράγματα ... (Αν το κινητό υποστηρίζει javascript ας μας το πεί κάποιος αλλος δεν το γνωρίζω και μου φαίντε λίγο δύσκολο)
blaoulis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Μια χαρα.. Και κανονικά δηλαδή θα μπορεί να εκτελεί πχ javascripts η flash κτλπ??? Και δευτερον τα κινήτα/PDA πως μπορούν να συνδεθούν στο internet εκτός απο wireless?
blaoulis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 ωραία , και αυτο δεν αλλάζει το πως πρέπει να εμφανίζονται οι σελίδες ετσι??
giannis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 ωραία ,και αυτο δεν αλλάζει το πως πρέπει να εμφανίζονται οι σελίδες ετσι?? Οχι συνδεση ειναι.
ALR Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 javascript δεν εκτελεί. Flash ούτε. Όχι ακόμα τουλάχιστον, αλλά είναι ζήτημα χρόνου.
snk7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 με τεχνολογια WAP. το .ΝΕΤ, το Java Studio και αρκετα παρεμφερη to υποστηριζουνε.
ALR Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Τι να σου πώ, εγώ με opera mini δεν έχω δει πουθενά ούτε Javascript ούτε flash να δουλεύει..
apot Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 opera mini δεν έχω δει πουθενά ούτε Javascript ούτε flash να δουλεύει.. Θα συμφωνίσω κι εγώ. Πάντως το πιο πιθανό είναι η σελίδα σου να φαίνεται τεράστια απο το κινητό, αναλόγως και με ποιόν τρόπο κατασκεύασες την σελίδα. (δηλ. με χρήση κάποιας πλατφόρμας, με συγγραφή κώδικα, κ.α)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.