dark_banishing Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Κοίτα άμα δεν σου άρεσε o emacs επειδή σου φάνηκε λίγος, τότε ο vim δεν θα σου κάνει επίσης. Βάλε κάποιο ide από αυτά που σου προτάθηκαν παραπάνω, είναι όλα πολύ καλά.
decimal Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Για απλές δουλειές η kate είναι υπεραρκετή, για κάτι περισσότερο ψηφίζω και εγώ codeblocks.
georgep800 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Κοίτα άμα δεν σου άρεσε o emacs επειδή σου φάνηκε λίγος, τότε ο vim δεν θα σου κάνει επίσης. Βάλε κάποιο ide από αυτά που σου προτάθηκαν παραπάνω, είναι όλα πολύ καλά. Οκ, κατάλαβα. Πάντως αν ξέρει κάποιος πως θα τον τρέξω θα μου ήταν χρήσιμο μιας και έχω περάσει το πρόγραμμα... Για απλές δουλειές η kate είναι υπεραρκετή, για κάτι περισσότερο ψηφίζω και εγώ codeblocks. Αφού μου αναφέρεται αρκετοί το codeblocks ας μπεί κάποιος στο κόπο να μου πεί με τι θα αντικαταστήσω Name_Of_Daily_Build ώστε να το κάνω εγκατάσταση. Στις οδηγίες λέει ότι στο παρακάτω forum θα βρώ ποια είναι η τελευταία έκδοση ώστε να τρέξω την εντολή: sudo dpkg -i <Name_Of_Daily_Build.deb> Καμιά ιδέα;; http://forums.codeblocks.org/index.php?board=20.0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.