Προς το περιεχόμενο

3850 512 agp~~clock settings

sukalas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι φυσιλογικο αυτο..?Μιλαω για το current clock settings που ειναι στα 300 ενω το original ειναι στα 709 ...Δειτε τα screenshots και πειτε μου παρακαλω..

z58lt1x22iyi6dafsnm4_thumb.gif

a2zzg6qrzripa4r6cf9r_thumb.gif

Δημοσ.

Δέν θυμάμαι σε πιο forum εξωτερικού (νομίζω guru3d),αναφέρθηκε οτι αυτοί είναι οι χρονισμοί που έχει η κάρτα σε 2d περιβάλλον.Σε εφαρμογές 3D λειτουργει στους κανονικούς χρονισμούς.

Btw ποια υλοποίηση έχεις;Έχεις βγάλει άκρη με τους drivers;Και γιατί δέν έχω πρόσβαση στο overdrive όταν όλοι οι άλλοι έχουν :'(

Δημοσ.

ναι..? λιγο περιεργο γιατι οταν κανω testing curreny clock για λιγο μου διχνει κανονικους τους χρονισμους..Με το που τελιωνει το testing επιστρεφουν στις προηγουμενες τιμες..

lc7ruwrkgopsgt9icnhs_thumb.gif

26gwnmizvcm6e6m9qs9b_thumb.gif

Οσο για τους drivers..Μονο το catalyst που πηρα με την καρτα μου λειτουργει και το XP_8.452-080109a-057974E-ATI (421.zip)http://www.sapphiretech.com/en/driverfiles/421.ZIP (το πρωτο στα xp)απο το site της sapphire μου λειτουργει..Ολα τα αλλα μου βγαζουν μηνυμα ασυμβατοτητας hardware η λειτουργικου..Ακομα και τα hotfixes...

Υλοποιηση της Sapphire εχω..

Δημοσ.

Ναι έτσι είναι.Και καλά gpu throttling ή κάτι τέτοιο,ίσως για μικρότερη κατανάλωση ρεύματος ποιός ξέρει.Εχεις δίκιο και για τα hotfixes,ακόμα και αυτό που έβγαλε η sapphire χτές, hotfix_xp32_8-471-1-1-080324b-61196 (407),δέν αναγνωρίζει την κάρτα σαν συμβατή συσκευή με τους drivers.To μονο hotfix που δούλεψε ήταν αυτό που βγάλανε αρχές Μάρτη (δέν υπάρχει πια διαθέσιμο) το οποίο δέν έχει και WHQL certification.Ελπίζω σε κάποια στεθερή έκδοση σύντομα γιατί είναι σπαστικό να βλέπεις τερατουργήματα artifacts λόγω κακογραμμένου κώδικα.

Δημοσ.

Ευχαριστω.. πιστευεις οτι η καρτα τρωει bottleneck σε doual core 800 2.6ghz σε αναλυση 1680χ1050 τα παντα full(μιλαμε για συνγχρονα games)?

Δημοσ.

Δέν το νομίζω,εξ'αλλου στα σύγχρονα παιχνίδια το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στην gpu.Σε C2D 6400 που έχω την συγκεκριμένη κάρτα μου έβγαλε στο 3DMARK 06 9400~9500 πόντους,όλα σε stock χρονισμούς.Φαντάζομαι οτι με καλύτερες μνήμες και μητρική θα είχα περάσει τα 10k+.

Στο Crysis όλα είναι σε high detail,αν και υπάρχουν σημεία...κρίσης, που εκ των πραγμάτων τα fps πέφτουν κάτω απο 20~25.

Γενικά πουθενά δέν αντιμετώπισα προβλήματα bottleneck ,παρα μόνο κάτι κουλές σκιές/πολύγωνα που πετάει η κάρτα (πχ στο Crysis δέν μπορεί να αποδώσει σωστά τις φωτοσκιάσεις στους στρατιώτες που επανδρώνουν τα .50αρια πολυβόλα πάνω στα άρματα και αυτό μόνο όταν είσαι πολύ κοντά).Ευελπιστώ οτι με κάποια μελλοντική έκδοση οδηγών θα δούμε άσπρο φώς...μέχρι τότε υπομονή.

Δημοσ.

Να σας ρωτήσω κι εγώ ρε παιδιά... Αγόρασα σήμερα την ΑΤΙ HD 3850 AGP με 512MB DDR3. Το σύστημά μου είναι Athlon 64 3000+, 2gb DDR, MSI K8N Neo Platinum και τροφοδοτικό Enermax, γύρω στα 550Watt, δεν θυμάμαι ακριβώς. Λειτουργικό Windows XP Professional SP2. Έβαλα, λοιπόν, την κάρτα μέσα στο κουτί κανονικά, και έφτασε η ώρα των drivers. Πέραν του ότι με τους drivers από την επίσημη σελίδα ati-amd δεν γίνεται τίποτα (αναφέρεται και σε πολλά φόρουμ το συγκεκριμένο πρόβλημα, δεν βρίσκει συμβατό υλικό!!!), έβαλα τους drivers της Sapphire (τόσο του συνοδευτικού cd, όσο και τους τελευταίους από την ιστοσελίδα) και παρατήρησα τα εξής φαινόμενα: το 3d Mark 06 δεν φόρτωνε με τίποτα, το World in Conflict έβγαζε τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα (άντε, 2% καλύτερα!) με αυτά της Nvidia 6600gt, το Pro Evolution Soccer 2008 κόλλαγε στα μενού (τα βελάκια) και στο Ati Catalyst Center είχα τις τιμές που έχει ο φίλος sukalas από πάνω. Δοκίμασα ακόμα και το hotfix της Ati, αλλά τίποτα. Μπορεί κάποιος να μου πει τι φταίει και αν είναι μόνο θέμα drivers ή είναι ελαττωματική η κάρτα; Έχει κάνει κανείς κάποια αντίστοιχα τεστάκια;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Τι να σου πω..δεν μου φενεται φυσιολογικο..Εγω με την καρτα αυτη..και τους συνοδευτικους drivers.Αυτη τη στιγμη παιζω οτι εχω δοκιμασει στο full.cpu doual core 800 στα 2,6 και ram 2χ1024 400αρες kingston..Οσο για τις τιμες στο catalyst οπως ειπε ο φιλος πιο πανω αναφερνονται σε 2d.Σου προτινω να δοκιμασεις και αυτον που μου δουλευει εμενα..

Δημοσ.

Για το 3dmark πρεπει να εγκαταστήσεις το τελευταίο patch. Η cpu ειναι αρκετά αδύναμη αλλά απο την 6600gt θα πρεπε να δεις αισθητή διαφορά. Drivers θα πρεπει να περιμένεις τους επόμενους οι οποίοι βγαινουν μεν καθε μήνα , η ati ομως έχει πει οτι οι agp καρτες θα υποστηρίζονται καθε 3 μηνες με drivers, οπότε δεν ξέρω πότε ακριβως θα υποστηριχθει η κάρτα σου. Μπορεί στους επόμενους (2 βδομάδες) μπορεί και σε 2 μήνες.

Δημοσ.

Είναι φυσιλογική τιμή το 9434 στο 3dmark 06 Με cpu:4700 doual core 3,6ghz 800fsb , ram 2048(400, doual channel), gpu:Sapphire 3850 512 agp ?

Δημοσ.

μια χαρα τιμή ειναι!!! Εγω με αντιστοιχο σύστημα και την 2900ΧΤ PCI-e είμαι στα ίδια επιπεδα (9600)

Δημοσ.

Sukalas, πόσο σου βγάζει αποτέλεσμα ξεχωριστά στα sm2.0 και sm3.0? (αυτά εξαρτώνται αποκλειστικά από κάρτα γραφικών και όχι από επεξεργαστή..., έτσι δεν είναι; )

Δημοσ.

To 3DMark 06, παρά το patch, κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα... Παρέλαβα σήμερα την αντικατάσταση της κάρτας γραφικών και τα συμπτώματα της καινούριας είναι ακριβώς τα ίδια. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το τροφοδοτικό; Αλλά είναι Enermax FMAII 535 Watt, 100 ευρώ το είχα πάρει, έλεος δηλ. αν φταίει αυτό! Υπάρχει κάποιος τρόπος να ελέγξω το τροφοδοτικό; Πιο πολύ μου μοιάζει για ελαττωματική γενιά από την ATI... Την πρώτη κάρτα που την τεστάρανε στην Αθήνα, μου είπαν ότι δεν πέρασε τα τεστ, λογικά το ίδιο θα γίνει και με αυτήν. Αλλά αυτή τη φορά θα τους πω να μου βάλουν πίστωση στο λογαριασμό μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...