Προς το περιεχόμενο

Αγορα τηλεορασης LG

plato

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα τη συβουλη σας. Η τηλεοραση ειναι για τη γιαγια μου οποτε αντιλαμβανεστε οτι δεν με ενδιαφερει τιποτα αλλο εκτος απο αξιοπιστια. Ουτε HD ουτε αναλυσεις και κολπα.Απλα να βλεπει τηλεοραση.Για αυτο κατεληξα στην LG 32LC42 32'' LCD TV

απο το e-shop με 490 ευρω.Απο οτι ειδα σχεδον ολες εχουν 1 χρονο εγγυηση (οι υπολοιπες με παραπανω εγγυηση τσιμπανε στις τιμες). Εχω ενα LG dvd-player στην τηλεοραση μου καθως επισης και οι 2 οθονες μου στους υπολογιστες που εχω ειναι LG.Ολα αριστα εως σημερα.Ξερει κανεις αν παιζει προβλημα αξιοπιστιας στις τηλεορασεις? Ξερετε πως ειναι οι γιαγιαδες, στο πρωτο προβλημα ηρθε η καταστροφη του κοσμου και για αυτο το λογο ρωταω αν ξερει κανεις κατι.Ευχαριστω!

Δημοσ.

Ακου φίλε μου εμένα που έχω αλλάξει τις τηλεοράσεις της ζωής μου (είναι το hobby του συζύγου). Από αξιοπιστία όλες οι τηλεοράσεις είναι καλές. Όμως μην ξεχνάς ότι είναι μαζικής παραγωγής. Μπορεί να πάρεις κάποια και να παίζει τρελλά και η μάρκα της να είναι με έκαψες και να πάρεις επώνυμη και να τη πετάξεις τον πρώτο χρόνο και στην αντιπροσωπία να σε βγάζουν και τρελλό ότι παίζει. Όσο για την LG την έχω στο παιδικό (σε μικρότερες ίντσες βέβαια) εδώ και ένα χρόνο και αφού με τα αγρίμια μου έχει ζήσει νομίζω θα είναι ότι πρέπει για την γιαγιά σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...