papahlamidas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Ακούστε το πρόβλημα μου μήπως έχει τύχη και σε εσάς... Το καλοκαίρι έβαλα Conex στα 2Mbps. Πέρασε ο καιρός και ήρθαν η νέες ταχύτητες του ΟΤΕ οπότε λέω και εγώ να την κάνω 24Mbps. Μου ορίζουν ημερομηνία στην οποία θα γινόταν η αλλαγή. Φτάνοντας στην συγκεκριμένη μέρα μου κόβετε το Internet και δεν μου ήρθε παρά μόνο όταν ήρθε ο τεχνικός του ΟΤΕ σπίτι μου (20 μέρες μετά) για να μου πει ότι είμαι πολύ μακρυά από το DSLAM και δεν μπορώ να φτάσω την ταχύτητα μου ήθελα και για αυτό από τα 24 που είχα ζητήσει μου έβαλε μόνο 4. Εγώ αυτό που ψάχνω είναι κάποιος Provider που θα μπορεί να μου εγγυηθεί ότι το DSLAM μου θα συνδεθώ θα είναι καλύτερο από αυτό που είμαι τώρα. Έκανα ένα τηλέφωνο στην NetOne αλλά μόλις είπα την μαγική λέξη DSLAM νόμιζαν ότι μιλάνε με εξωγήινο. Μένω στον Αγ.Δημήτριο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 τα ιδιόκτητα dslam των εναλλακτικών ISPs (για κάθε περιοχή) συστεγάζονται στο ίδιο κτήριο με αυτά του OTE... άρα όπως καταλαβαίνεις ότι ISP και να βάλεις η απόσταση δεν πρόκειται να μειωθεί...αρά στο περίπου τα ίδια θα πιάνεις...
papahlamidas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Αυτό που λες φίλε το γνωρίζω. Εμένα με ενδιαφέρει το να μπορέσω με κάποιο τρόπο να δω εάν υπάρχει DSLAM ποίο κοντινό από αυτό που έχω τώρα και το εάν θα μπορέσω να συνδεθώ σε αυτό εάν αλλάξω φορέα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 συνήθως η κάθε περιοχή έχει μόνο σε ένα σημείο/κτήριο dslam... και συνήθως σε βάζουν στο κοντινότερο...
madboy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Ολα τα Dslam των εναλλακτικών συστεγάζονται στους χώρους που είναι και τα Dslam του Οτε. Μιας και λόγω απόστασης έχω το ίδιο πρόβλημα η μόνη λύση είναι τα mini-dslam του Οτε όταν και όποτε μπούν... Η αλλιώς ζήσε Μάη μου...
papahlamidas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Οπότε φίλε μου μας βλέπω να μένουμε πίσω από ταχύτητα... Νομικά από την στιγμή που ζητάω μία αλλαγή στην ταχύτητα δεν θα έπρεπε να με ενημερώσουν για το εάν θα μπορεί να δουλέψει σωστά? Δεν μπορώ να το καταλάβω πως αφήνουμε να μας κοροϊδεύουν όλους οι ISP με το παραμύθι της μεγάλης ταχύτητας που κάνεις τελικά δεν πιάνει ... Εγώ τουλάχιστον τώρα πια από την στιγμή που υποστηρίζω 4 έχω 4. Αυτοί που έχουν όμως 24 πληρώνουν 24 και τελικά παίρνουν 10 και 11 τι είναι ??? Θύματα??? Και μη μου πείτε την ατάκα ότι στην διαφήμιση λέει "μέχρι 24". Εγώ από την στιγμή που θα πληρώσω για 24 ΘΕΛΩ 24. Τα λεφτά ξέρουν να τα παίρνουν, να σου δίνουν αυτό που πληρώνεις δεν ξέρουν όμως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 αφού έτσι δουλεύει η adsl, παντού όχι μόνο στην Ελλάδα... εξάλλου καλύπτονται και από το συμβόλαιο που υπογράφεις... btw δεν είναι μισθωμένη γραμμή για να ζητάς ότι bandwidth πληρώνεις...adsl είναι...
madboy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα του Thresh. Για να έχεις σχετικά καλές ταχύτητες θα πρέπει η απόσταση απο το dslam να είναι maximum 1.5 km. Εγώ είμαι στα 3+ km και λόγω αυξημένου θορύβου είμαι συγχρονισμένος στα 4 Mbit.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 έως 2.5km...καλές ταχύτητες πιστεύως είναι 10+mbit...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.