Προς το περιεχόμενο

Φθηνό Πολυμηχάνημα

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά θα ήθελα ένα πολυμηχάνημα και το πιο κρίσιμο χαρ/κο που θέλω είναι να έχει όσο πιο δυνατόν πιο χαμηλό κόστος σε σελίδες κειμένου(μάυρο).

Μέχρι τώρα λέω για

Epson DX 4450

Epson DX7450

Κάποιον Canon MP σειρά αλλά μέχρι 70-80 ευρώ.

Ποια είναι η γνώμη σας?

Οι Epson βλέπω έχουν 4 μελάνια και πολύ φθηνά. Στους EPson και Canon ξέρετε αν οι κεφαλές είναι πάνω στα μελανάκια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μη περιμένεις και θαύματα στο κόστος ανα σελίδα. Καλύτερα να πάρεις κ έναν 2ο εκτυπωτής laser ώστε να καλύπτεις τις ανάγκες σου σε μεγάλο αριθμό εκτυπώσεων. Έτσι θα έχεις το πολυμηχάνημα σου για τα βασικά+φάξ και για τις βρωμοδουλειές έναν φθηνό laser.

Όχι έχω καταλήξει σε πολυμηχάνημα inkjet δεν ψάχνω άλλες λύσεις. Δεν είναι τόσο μεγάλος ο αριθμός των εκτυπώσεων που θα κάνω. Και επίσης θέλω το πιο οικονομικό ανάλογα με τα λεφτά που θα δώσω πχ από τα παραπάνω, εντάξει σίγουρα υπάρχουν και άλλες λύσεις που είναι πιο οικονομικές.

Τα φθηνά πολυμηχανήματα μέχρι 100-150 ευρώ, από την εμπειρία μου καίνε πολύ και έχουν ακριβά αναλώσιμα. Επίσης δεν είναι για πολλές πολλές εκτυπώσεις. Αν όμως κάνεις λίγες εκτυπώσεις και χρησιμοποιείς ιμιτασιόν μελάνια, κάπως θα μειώσεις το κόστος, με το ρίσκο να καταστρέψεις το μηχάνημα και να μην εκτυπώνει σωστά.

Προσωπικά θα κοίταγα μοντέλο που να έχει ένα μελάνι για χρώματα και ένα για το μαύρο. Με 4 ανεξάρτητα μελάνια,θα ανεβαίνει το κόστος. Εγώ θα σου πρότεινα έναν ΗΡ καλύτερα.

Κάτι καινούριους εκτυπωτές που είχα δει ένα link προ ημερών θυμάται κανένας. Φυσαλίδων θυμάμαι άλλα μάλλον λάθος κάνω κάπως αλλιώς τους έλεγαν θυμάμαι χαρ/κα έλεγε έγχρωμη εκτύπωση με κόστος ασπρόμαυρης

Λοιπόν και για να επανέλθω κάποιος που ξέρει

CANON PIXMA MP140

CANON PIXMA MP210

EPSON DX4450

Μεταξύ αυτών? Αυτό που δεν βρίσκω πουθενά είναι πιο από αυτούς έχουν κεφαλή πάνω στα μελανάκια

του τιτίκου η πρόταση είναι πολύ καλή. Με τροφοδότη φύλλων και φάξ είναι ολοκληρωμένη πρόταση. Έχω ένα προηγούμενο μοντέλο και του έχω βάλει το μεγάλο μαύρο μελάνι(30 ευρώ περίπου) και με έχει βγάλει για καμιά 500αριά εκτυπώσεις. Μια χαρά είναι για τέτοια μοντέλα πιστεύω.

Λοιπόν και για να επανέλθω κάποιος που ξέρει

CANON PIXMA MP140

CANON PIXMA MP210

EPSON DX4450

Μεταξύ αυτών? Αυτό που δεν βρίσκω πουθενά είναι πιο από αυτούς έχουν κεφαλή πάνω στα μελανάκια

Οι δύο Canon έχουν κεφαλή πάνω στο μελάνι. Μπορείς να τυπώσεις και με άδειο έγχρωμο (για λίγο...) και το μαύρο μελάνι τους είναι λίγο πιο οικονομικό από της Epson. Η ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δύο Canon (πέρα από την εμφάνιση του πάνελ) είναι η pictbridge που διαθέτει ο MP210.

Ο Epson είναι καλή λύση αν τυπώνεις αρκετή ποσότητα σε χρωματιστά. Αν το 90% των εκτυπώσεών σου είναι μαύρα, πάρε τον Canon ή τον HP C4280 (που παίρνει αισθητά μεγαλύτερα μελάνια).

Βρήκα κάτι laser πολυμηχανήματα όπως

Samsung SCX-4200

Brother DCP-7010L

Xerox 3119

και για αυτά θα το συζητούσα να δώσω παραπάνω λεφτά. Αλλά θα είναι όντως πιο οικονομικά από τον MP210 πχ γιατί βλεπω τα τονερ είναι πανάκριβα και αν χρειαστούν και drum χαμός!!

Ένα άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι αν όντως οι laser μυρίζουν κάπως και δεν είναι υγεινό να είναι σε δωμάτιο.

Καλλητερα Δώσε κατι παραπάνω αλλα να κοιτάξεις το μηχάνημα να εχει φθηνα μελάνια γιατι αλλιώς δεν συμφέρει.

πάνε προς HP μεριά γιατι τα μελάνια τις ειναι μεμονωμένα και ποιο φθηνα και οχι 4 ξεχωριστά που εχουν οι υπόλοιπες εταιρίες άρα και ποιο ακριβά

Ωραία η λύση του laser πολυμηχανήματος. Ειδικά για τα samsung που είμαι κάτοχος, τα τονερ γεμίζονται πανεύκολα. Απλά ανοίγεις μια τάπα και ρίχνεις τη σκόνη. Μιλάμε το κόστος ανα σελίδα είναι μηδαμινό!!!!

Όσο για τη μυρωδιά, δεν είναι κάτι τρομερό. Πρέπει να είσαι πάνω από το μηχάνημα για να τη μυρίσεις.

Φίλε aspirin έχεις το συγκεκριμένο Samsung SCX-4200? Αν όχι ξέρεις ότι και για αυτό ισχύει αυτό που λές? Γιατί το τόνερ του έχει 90 ευρώ περίπου και δεν με ενθουσιάζει

Λοιπόν μην κοιτάς μόνο το κόστος στο μελάνι να κοιτάς το κόστος με τα ml του μελανιού, δηλαδή αν ένα μελάνι κάνει 10? και είναι 5ml και κάποιο άλλο κάνει 25? και είναι 25ml σε συμφέρει το ακριβό. Το κόστος εκτύπωσης πέφτει πολύ στα αναλώσιμα όταν είναι ξεχωριστά στο κάθε χρώμα αλλά ανεβαίνει η τιμή του μηχανήματος.

Δεν έχεις πρόβλημα από μυρωδιές με τους leaser printers.

Κοίτα σε HP είναι μακράν καλύτερα και έχουν και γρήγορο service

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...