dimitris2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 γεια σας, όπως λέει και ο τίτλος, το καλώδιο που είναι συνδεδεμένο με το ηχείο έχει κοπεί. πως μπορώ να το ξανακολλήσω; υπάρχει κάποιος τρόπος/ειδική κόλλα; δείτε και την φωτό στη φωτο είναι το καλώδιο που έχει αποκοπεί από τους 2 πόλους
jimmy_techsound Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Είναι πολύ εύκολο Θες ένα κολλητήρι και λίγο καλάι όπως είπε και ο frenzy αν δεν όλο και κάποιος φίλος σου θα έχει
dimitris2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 μάλιστα. θα ρωτήσω μήπως έχει κανένας γνωστός, αλλιώς είναι ακριβά για να αγοράσω;
jimmy_techsound Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Όχι δεν είναι ακριβά θα πάρεις ένα μικρό να κάνεις την δουλεία σου δεν χρειάζεται πολύ καλό κολλητήρι
washcloud Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Όντως πάμφθηνα είναι, αλλά αν θες να σου κρατήσει για χρόνια, φρόντισε να το πάρεις από κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού (ή έστω ηλεκτρονικού) και να "τραβάει" πολλά watt (τουλάχιστον 60).Για "ψιλοδουλειές" ενδείκνυνται τα των 25-30-40 watt (για να μη δίνουν πολλή θερμοκρασία σε πλακέτες και κάνουν ζημιές, αλλά είχα βαρεθεί να πληρώνω για τέτοια "μικρά"...χαλάγαν συνέχεια), όμως εγώ 1 χαρά κάνω πάντα τις κολλήσεις μου με 1 60άρι (όσο πιο πολλά watt σηκώνει, τόσο ανθεκτικότερη η κατασκευή, και εν τέλει η αντοχή του...) που πρέπει να το 'χω 4-5 χρόνια (..και να μου χει μείνει μέχρι και...μέρες στο ρεύμα..) .Και για "ψιλοδουλείες", και για "χοντροδουλειές".όσο πιο "μικρό" πάρεις, τόσο δυσκολότερα θα κάνεις "χοντροδουλειές" μ ' αυτό...Αν και εσύ μόνο για το καλώδιο θα το χρησιμοποιήσεις,ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σου χρειαστεί μελλοντικά... Και με 1-2-3 ? μπορείς να βρεις (κινεζικότερα των κινέζικων) αλλά τα "καλά" αρχίζουν από 5-6, και με γύρω στα 10 ευρώ μπορεί να βρεις 1 αξιοπρεπέστατο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.