Fruscy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Εδω και 2 μερες δεν μπορο να κανω log in στο account μου στο MSN και εχω την εντυπωση πως καποιο freeze ευθηνετε γι αυτο. Εψαξα για καποιο defreezer αλλα δεν μπορεσα να το βρω.. Αν καποιος μπορει, ας μου δοσει καποιο link η να μου το στειλει.. Ευχαριστω... (http://www.infogreg.com/releases/cha...-reloaded.html αυτο ειναι το μονο link που μπορεσα να βρω αλλα δυστυχως κι αυτο δεν λειτουργει πλεον..)
Fruscy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Τελικα βρηκα link και κατεβασα το Icecold Reloaded οπως λεγετε αλλα παλι δεν μπορω να το τρεξω στον υπολογιστη μου... Θα το εκτιμουσα λοιπον ιδιετερα αν καποιος μπορει να κανει defreeze τον λογαριασμο μου στο MSN.. Οποιος μπορει ας μου πει να του στειλω ενα ΠΜ με τα στοιχεια μου.. και παλι Ευχαριστω..
papahlamidas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Φίλε μου τη εννοείς με το ότι σου κάποιος σου έκανε Freeze το account? Μήπως είχες καιρό να το χρησιμοποιήσεις??? Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε θα πρέπει να μπεις στο HOTMAIL και να ξανά κάνεις enable το account σου. Δεν μας είπες δοκίμασες να κάνεις Login στον Messenger με το account σου από άλλο PC?
Fruscy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 το προβλημα μου λυθηκε τελικα...ενω μπορουσα να μπω με αλλο λογαριασμο απο το pc μου στο MSN, με αυτον που χρησιμοποιω δεν μπορουσα....Μπηκα τελικα σε ασφαλη λειτουργια και διαπιστωσα οτι μπορουσα να χρησιμοποιησω το msn μου, και εκανα μια επαναφορα συστηματος και λυθηκε το προβλημα...Δε γνωριζω τι μπορει να εφτεγε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.