Προς το περιεχόμενο

BEST RPG GAME most wanted!!!:-)

pavlosS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Μάλλον θες να πεις forgotten realms, γιατί DnD είναι σίγουρα.

Πολύ σωστά :)

Και για να δώσω μια-δυο προτάσεις (αν και έχουν γραφτεί ήδη): The Witcher για ατμόσφαιρα και ιστορία από τα πιο πρόσφατα και Icewind Dale από τα παλιότερα, αν μη τι άλλο γιατί είχε ορισμένες εξαιρετικές τοποθεσίες.

Δημοσ.
Μάλλον θες να πεις forgotten realms, γιατί DnD είναι σίγουρα.

Αν θυμάμαι κάλα είναι και forgotten realms, η ιστορία εξελίσεται σε μια περιοχή (δεν θυμάμαι το όνο μά της ) που συνδέει τα διάφορα μέρει του κόσμου των forgotten realms με πύλες. Στον Toril (όπου έιναι οι περιοχές της sword coast, icewind dale, luskan, cormyr etc etc) δεν παίρνει μέρος.

ΥΓ ευχαριστώ σνοοβ είναι η πόλη Sigil με την δαιμόνισα (ή ήταν devil? :P ) βασιλισά του.

Δημοσ.

Το αγαπημένο μου είναι το Fallout κυρίως τα παλιά.Ηταν σκέτη μαγεία τόση ποικιλία σε αντικείμενα δεν είχα ξαναδει μεχρι τότε και υπέροχες τοποθεσίες.Και η ατμόσφαιρα φοβερή.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.:-D ;)

Δημοσ.

Might and Μagic 6 και 7 αν δεν έχεις πρόβλημα να τα βρεις απο τορρεντ γιατί για να τα αγοράσεις, ούτε στο ιμπει δεν υπάρχουν. Αν εξαιρέσεις τα γραφικά(εποχης 98-00) απά κάθε άλλης άποψης θεωρούνται(ειδικά το 6 για μένα τουλάχιστον) αρπιτζι διαμάντια.(Nα μη μπερδεύονται με τα κάπως πιο γνωστά Heroes of might and magic)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

To Witcher εμένα δε μου άρεσε. Πολύ κακό animation και πολύ γραμμική πλοκή. Το Fallout 3 είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ, είναι της BETHESDA, έχει τη μηχανή του Oblivion, έχει τέλεια ιστορία... Με μία λέξη, έπος!

Όσο για το Diablo που αναφέρθηκε πριν:

Εντάξει, προσπαθώ να είμαι επιεικής με τους "νέους" στο χώρο, που δεν ξεκίνησαν με pen&paper RPGs (ή έστω ένα Eye of the Beholder, ένα Lands of Lore, ένα Curse of the Azure Bonds κτλ) οπότε δεν καταλαβαίνουν τι χάνουν, αλλά.....

Όπως έχει πει ένας φίλος, "εάν υπήρχε mouse με autofire, το Diablo θα τερματιζόταν μόνο του"!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:52 ----------

Αν θυμάμαι κάλα είναι και forgotten realms, η ιστορία εξελίσεται σε μια περιοχή (δεν θυμάμαι το όνο μά της ) που συνδέει τα διάφορα μέρει του κόσμου των forgotten realms με πύλες. Στον Toril (όπου έιναι οι περιοχές της sword coast, icewind dale, luskan, cormyr etc etc) δεν παίρνει μέρος.

ΥΓ ευχαριστώ σνοοβ είναι η πόλη Sigil με την δαιμόνισα (ή ήταν devil? :P ) βασιλισά του.

Ρε παιδιά, το λέει κι ο τίτλος: Planescape λέγεται το Campaign Setting (κοινώς: ο κόσμος) στο οποίο εκτυλίσσεται το Torment. Τώρα, το τι ακριβώς είναι το Planescape... Μεγάλη ιστορία, μέρος της οποίας είναι και το ότι κατά κάποιο τρόπο αυτός ο κόσμος συνδέει ΟΛΟΥΣ τους άλλους κόσμους της πάλαι ποτέ TSR (πλέον Wizards of the Coast) μέσω διαστατικών πυλών. Αλλά η Sigil (η πόλη στην οποία εκτυλίσσεται το παιχνίδι) ανήκει καθαρά και μόνο στο Planescape.

Αυτά, ως εγκυκλοπαιδικές γνώσεις... :)

Δημοσ.

εγω επειδη στανταρ εχω μεινει πισω μερικα χρονακια θελω να ξαναρχισω τα RPG και f/tps. το the suffering ειχα λιωσει στο λυκειο... κατι αντιστοιχο? και το legacy of kain....

Δημοσ.
To Witcher εμένα δε μου άρεσε. Πολύ κακό animation και πολύ γραμμική πλοκή. Το Fallout 3 είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ, είναι της BETHESDA, έχει τη μηχανή του Oblivion, έχει τέλεια ιστορία... Με μία λέξη, έπος!

Όσο για το Diablo που αναφέρθηκε πριν:

Εντάξει, προσπαθώ να είμαι επιεικής με τους "νέους" στο χώρο, που δεν ξεκίνησαν με pen&paper RPGs (ή έστω ένα Eye of the Beholder, ένα Lands of Lore, ένα Curse of the Azure Bonds κτλ) οπότε δεν καταλαβαίνουν τι χάνουν, αλλά.....

Όπως έχει πει ένας φίλος, "εάν υπήρχε mouse με autofire, το Diablo θα τερματιζόταν μόνο του"!

Για το Witcher εχεις ενα δικιο. Υπαρχουν σκηνικα και design flaws στο παιχνιδι που -μπορουν- να αποτρεψουν καποιον απο το να το διασκεδασει. Πιεστηκα στην αρχη αρκετα και εγω για να "ξεπερασω" αυτο το προβλημα και αποζημειωθηκα τελικα.

Για το Fallout 3 δεν εχω να πω κατι. Απλα αψογο. Πραγματικα εκπληκτικη ατμοσφαιρα. Θα ηθελα περισσοτερες ιντριγκες και συνομοσιες (οπως το 2) αλλα νομιζω πως πρεπει να βαλω το χερι μου σε player made content και στα expansions για να το παρω αυτο το περισσοτερο.

Για το Diablo ειναι καλο αλλα οχι RPG με την κλασσικη εννοια. Απλα ειναι ενα αναλαφρο παιχνιδι που μπορεις να παιξεις για 20 λεπτα ανετα και να το γουσταρεις και να το παρατησεις για την επομενη μερα. Εχει αλλο φοκους εντελως που σε καποιους θα αρεσει και σε καποιους οχι. Παντως στο ειδος του ειναι απο τα κορυφαια.

Δημοσ.
Πσαχνω εδώ και μέρες ενα rpg game για να με καθηλώσει αλλά δυστυχως μεχρι στιγμης δεν έχει πέσει τποτα στα χερια μου!

Εχω λιώσει στο oblivion κ θαθελα να μυ προτεινετε τιποτα ΚΑΛΟ :-D :devil:

Σαν το oblivion IV δεν νομιζω οτι υπαρχει για την ωρα κάτι αλλα τη βρίσκω κ με πιο cool καταστάσεις σε rpg παντα!:mrgreen:

Oblivion IV δεν υπάρχει. Ενα είναι το Oblivion και είναι το 4ο παιχνίδι της σειράς The Elder Scrolls.

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω τι σας αρεσε απο το fallout 3 ! κριμα που το χαλασαν ...επρεπε να το κανουν σαν τα προηγουμενα.

πσιτ ...και που στε...τα rpgs σταματησαν το 96. Μετα βγηκαν τα baldurs gate ,το οβλιβιον και μετα τιποτα...

Δημοσ.

Δεν θα αρεσει σε ολους το Fallout 3 αυτο ειναι σιγουρο. Εχει πολλα καλα για τα οποια θα παιξεις το παιχνιδι και υπαρχουν και αλλα που καποιος δεν θα το παιξει απο αυτα και μονο (5 voice overs για ολους τους χαρακτηρες του παιχνιδιου, ελειψη πραγματικων συνομοσιων, ελειψη αλλαγων του κοσμου αναλογα με τις κινησεις σου και επιλογες σου στον ιδιο βαθμο με τα παλια και γενικα και αλλα).

Εχει ομως φοβερο σχεδιασμο και κοσμο ετοιμο για εξερευνηση, τρομερες μινι-ιστοριες σε καθε πολη και vault (το καθενα με το δικο του theme), φοβερες μοντιφες για τον χαρακτηρα σου και τα οπλα σου και τον εξοπλισμο σου γενικοτερα, αρκετα καλες μαχες που δεν κουραζουν, γενικα πολυ καλοφτιαγμενο εκει που το προσεξα ιδιαιτερα.

Δημοσ.

Στο Fallout 3 το στοιχείο RPG δεν υπαρχει όπως στα προηγούμενα της σειράς και εμπλουτίστηκε το ACTION κομμάτι για να γίνει πιο προσιτό στις μέρες μας...Τα RPG είναι σπάνια πλέον ειδικά τα καλά αλλά υπάρχουν αναλαμπές...βλέπε DRAKENSANG the dark eye που με εξέπληξε θετικά σε πολλούς τομείς...δεν είναι χορταστικό αλλα είναι καλό...

Δημοσ.

Να θυμήσω και το Arcanum.

Έχει βγει ένα ανεπίσημο modification για να παίζει σε μεγάλες αναλύσεις και πραγματικά το παιχνίδι δείχνει κουκλί για την ηλικία του :-)

http://drog.terra-arcanum.com/highres.html

Τέτοια high-resolution mods βγαίνουν για πολλά παλιά παιχνίδια, π.χ. και για τα παιχνίδια με Infinite Engine (Planescape: Torment, Baldur's Gate 1&2, Icewind Dale 1&2).

Όποιος θέλει να δοκιμάσει τα παλιά, μοναδικά, RPGs και τον προβληματίζει πώς θα φαίνονται τα γραφικά χαμηλής ανάλυσης στην οθονάρα του, ή τον βολεύει να χωράει μεγαλύτερο μέρος του χάρτη στην οθόνη του, ας το' χει υπόψη.

Υσ. Φυσικά συνήθως υπάρχουν και άλλα community hacks που βελτιώνουν π.χ. το περιεχόμενο, διορθώνουν bugs, κλπ., γενικά αξίζει να παρακολουθεί κανείς τα fan forums.

Δημοσ.
Να θυμήσω και το Arcanum.

Έχει βγει ένα ανεπίσημο modification για να παίζει σε μεγάλες αναλύσεις και πραγματικά το παιχνίδι δείχνει κουκλί για την ηλικία του :-)

http://drog.terra-arcanum.com/highres.html

Τέτοια high-resolution mods βγαίνουν για πολλά παλιά παιχνίδια, π.χ. και για τα παιχνίδια με Infinite Engine (Planescape: Torment, Baldur's Gate 1&2, Icewind Dale 1&2).

Όποιος θέλει να δοκιμάσει τα παλιά, μοναδικά, RPGs και τον προβληματίζει πώς θα φαίνονται τα γραφικά χαμηλής ανάλυσης στην οθονάρα του, ή τον βολεύει να χωράει μεγαλύτερο μέρος του χάρτη στην οθόνη του, ας το' χει υπόψη.

Υσ. Φυσικά συνήθως υπάρχουν και άλλα community hacks που βελτιώνουν π.χ. το περιεχόμενο, διορθώνουν bugs, κλπ., γενικά αξίζει να παρακολουθεί κανείς τα fan forums.

Ναι ρε φίλος αυτα είναι παιχνίδια...ΠΑιζω ξανα τη σειρά BALDUR'S GATE με το high resolution mod και χωρις level cup είμαι στο baldur's gate 2 τωρα με import τον χαρακτηρα που τελείωσα το πρωτο...ειλικρινά δεν ξαναβγαίνουν τέτοιες παιχνιδάρες με τόσο βάθος στην ιστορία τους και epic gameplay που σε καθηλώνει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...