Προς το περιεχόμενο

BEST RPG GAME most wanted!!!:-)

pavlosS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μα την καρέκλα του πρωθυπουργού! Πολύ καλό αυτό. Η ατάκα, το AC δεν ξέρω, δεν αξιώθηκα να το αποκτήσω.

Επίσης, θα πρότεινα το Arx Fatalis

Μου εχουν πει οτι ειναι δυσκολο γιατι πρεπει να ξερεις αρκετα μαγικα και ξορκια και δυσκολος χειρισμος. δε το εχω δοκιμασει παντως

One of the innovations in Arx Fatalis is the spellcasting system. Using the mouse and the Ctrl key, runes are drawn in mid-air with mouse gestures, which must be correctly drawn, in order to successfully cast a spell
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δύσκολο είναι το Arx για αρκετούς λόγους (εντάξει, δεν είμαι ιδιαίτερα καλός gamer, εκεί που μόλις αρχιζω να μαθαίνω ένα παιχνίδι άλλοι συζητάνε πώς το τερμάτισαν την 3η φορά...) και τα runes είναι ένα θέμα. Όμως...

Μπορείς να προετοιμάζεις runes, δηλαδή τα "ζωγραφίζεις" στον αέρα και αντί να τα χρησιμοποιήσεις τα φυλάς και τα εξαπολύεις με το πάτημα ενός πλήκτρου αργότερα. Πολύ χρήσιμο αυτό.

Είναι 3D, αλλά σαφώς η μηχανή υστερεί σε σχέση με τις τωρινές (έχουν μεσολαβήσει και 5-6 χρόνια) και η αίσθηση του χώρου δεν είναι η τελειότερη. Πάντως, νομίζω ότι δικαίως συγκρίθηκε (ευνοϊκά) με το Ultima Underworld.

Δημοσ.

Τι να λέμε τώρα!

Το Arx Fatalis είναι βαρβάτο RPG.

Πιθανότατα ΟΧΙ το best of the bestest εκεί έξω, αλλά σε ένα τόπικ που αναφέρονται ως τέτοια το G3 και το NWN, ε, μπορούμε να πούμε ότι είναι must have για κάθε σοβαρό φίλο των RPGs.

Σίγουρα μέσα στην all star 5άδα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

και που να μπορω να κανω download απο internet? για παραδειγμα σαν το 2moons.. αλλα δν μ πολυαρεσει αυτο και ελεγα μηπως υπαρχει κανα καλυτερο

• Super Moderators
Δημοσ.

μόνο που ρώτησε από που να κατεβάσει το Oblivion και όχι το 2 Moons...(για το 2 Moons ρώτησε αν το Oblivion είναι free σαν και αυτό...)

Δημοσ.

Και το Vampire:The masquerade.Mass effect κανεις?Πωπω άπειρα είναι τα ρημάδια.

Α και το NFS underground2 Rpg είναι.Free roaming,ανάλογα με τα λεφτά (XP) πέρνεις Parts (skills) και εξοπλίζεις το αμάξι (ήρωα) , κάνεις sidequests (Races) έχει και κεντρική ιδέα,έχει και sequels.Μη σου πω έχει και Tuning.:):lol:

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Tι γίνετε? Εχω παίξει nwn2,torment,wow,bloodlines,gothic3,oblivion αλλα τι να πω. Σαν το Bladurs gate 2 δεν εχω ξανακολλησει. Το παιχνιδι έχει τεράστιο σεναριο και υποσεναρια, με φτιαχνει που έχει μεχρι 6 χαρακτηρες το παρτυ, ευκολο και γρηγορο μενου-χειρισμος, πανικος απο items,spells κτλ.. Ποτε θα βγει κατι αναλογο? Θα συνεχίσω να παίζω bg μεχρι να βγει το origins.

PS. Το nwn ειναι καλύτερο απο το nwn2 ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...