Προς το περιεχόμενο

BEST RPG GAME most wanted!!!:-)

pavlosS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πσαχνω εδώ και μέρες ενα rpg game για να με καθηλώσει αλλά δυστυχως μεχρι στιγμης δεν έχει πέσει τποτα στα χερια μου!

Εχω λιώσει στο oblivion κ θαθελα να μυ προτεινετε τιποτα ΚΑΛΟ :-D :devil:

Σαν το oblivion IV δεν νομιζω οτι υπαρχει για την ωρα κάτι αλλα τη βρίσκω κ με πιο cool καταστάσεις σε rpg παντα!:mrgreen:

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

hardcore RPG ναι...baldurs gate& icewind dale

αλλα αυτα θελουν αρκετο ψαξιμο...

εγω θα σου προτεινα και Gothic2

μεσα για NWN

ξεκινα και βλεπουμε!!!

Δημοσ.

Gothic 3 είναι στο ύφος του oblivion αλλά δεν έχει το κονσολάδικο interface του και έχει πολύ πιο ανώτερο story και κόσμο.Εχει παρεξηγηθεί γιατί την εποχή που κυκλοφόρησε κανένα μηχάνημα δεν μπορούσε να το τρέξει. Από την άλλη αν θέλεις να παίξεις ένα διαφορετικό rpg με γραμμικό όμως σενάριο τότε κοίτα το the witcher. Φοβερό game και αυτό.

Δημοσ.

Δες witcher, Neverwinter Nights και hellgate london που σου είπαν τα παιδιά πιο πάνω.. σαν το oblivion όμως....

Δημοσ.

Αν μπορείς να αντέξεις τα γραφικά, πρέπει να παίξεις σίγουρα τα Baldurs Gate I, II και με φίλους αν έχεις την δυνατότητα. Πολλές ώρες adventuring!!!

Δημοσ.

Το καλύτερο game που έπαιξα ποτέ ήταν το Knight of the Old Republic το πρώτο. Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα φουτουριστικά, είναι ιδανικό.

Baldur's Gate είναι επίσης πολύ καλά αλλά πολύ ξεπερασμένα πλέον. Το καινούριο NWN δε μου άρεσε ιδιαίτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...