djanton Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Aγορασα πριν λιγες μερες εναν υπολογιστη...windows xp,intel core2 quad @ 2.44,nvidia GF8600gt,soundmax intergrated digital hd audio και ηχεια creative Ι-Τrigue 3220.Γιατι εχω συνεχεια αυξομειωσεις στον ηχο? Αν μπορει καποιος να με βοηθησει...Ευχαριστω πολυ
Apoptygma Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Το χειριστήριο των I-Trigue συχνά λασκάρει λίγο και αυξομειώνει την ένταση στα χαμηλά, τσέκαρε αυτό για αρχή.
John-lamia Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 το εχω παθει κ γω αυτο!!!! εμενα ηταν το ποτασιομετρο αυξομιωσης του ηχου απ τα ηχεια μου. ποιο προγραμμα δουλευεις για ηχο? εγω οταν δουλευα το τζετ οντιο μου εκανε κατι τετοια κ εφτεγαι ενα φιλτρο στις επιλογες του προγραμματος.... δωσε μια τερμα τα ηχεια για να δεις αν φτεει το ποτασιομετρο κ χαμιλοσε την ενταση απ τα windows
djanton Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 παιδια ευχαριστω!Εκανα οτι μου ειπατε αλλα συνεχιζει κ κανει τα ιδια.σε καποια videoclips το κανει πολυ εντονα. προγραματα που εχω einai ta bsplayer,real,nero showtime,power dvd,quick time μηπως στο control panel του soundmax πρεπει να τσεκαρω/ξετσεκαρω κατι? Τα δοκιμασα ολα και mp3 και videoclips μια απο τα ιδια. Ξεχασα να αναφερω πως οι codecs εχω ειναι oi k-lite megacodec385 να φταιει αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.