Ipnobatis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Παιδες καλημερα... Δυστυχως ή ευτυχως ειμαι ενας ιδιοκτήτης ενός fujitsu mam 3184 MP, scsi 15k και τα μυαλά στα κάγκελα σκληρού δισκού. Αγορασμένος εδώ και 7 χρόνια εχει περάσει απιστευτες κακουχίες για να αποδείξει πως ακόμα και σήμερα μπορεί να στέκεται στην κορυφή των ταχυτήτων... Βέβαια επειδή τα χρόνια εχουνε περασει και σιγα σιγα η ταχυτητα του δεν ανταποκρίνετε στην ταχύτητα των raids (stripes) αποφάσισα πως πρέπει να αναβαθμιστει... Το πρόβλημα ειναι πως ο scsi adaptor, ενας adaptec 29160LP (64bit παρακαλω!), παίζει μόνο στα ultra 160.. και πως οι νέοι scsi (lvd μιλαμε πάντα) παιζουνε στα ultra320... Ξέρω με βεβαιότητα πως ο adaptec 29320 (ultra 320) παιζει ανετα τοσο με τους νέους scsi οσο και με τους παλιούς, το θέμα ειναι πως δεν τον βρίσκω στην ελλαδα και δεν θα έδεινα 600? για να μου το στείλουνε με έναν φακελο... Το ερωτημα μου ειναι το εξής: Μπορει ενας νεος scsi ultra 320 να γίνει downgraded για να δουλεψει στα 160 του controller? (το αντιθετο γίνεται). (Και αν πραγματι ειναι εφικτο κατι τέτοιο, ξερει κανείς κανεναν 15k 3ms seek time scsi (οχι fujitsu) εκτος αυτων που πουλάει το eshop?) Αν πετύχει το πειραμα τότε περιμένω και συμβουλες για το κυκνιο άσμα του scsi dvdrom pioneer...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.